Dodaj do ulubionych

Policjanci kontra kieszonkowcy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 20:27
nie kierujcie sie raczej tymi liczbami, panowie policjanci. kazdy wie, ze
zgloszenie kradziezy to gehenna. robicie co sie da zeby nas do tego
zniechecic, bo nie chce sie wam wypelniac kilkunastu stron szczegolnie ze
dobrze wiecie ze nie zlapiecie sprawcow. ja sama w zeszlym roku bylam
okradziona 2 razy, i po propozycji zebym poczekala 4,5 godziny po prostu dalam
sobie spokoj, a za drugim razem nawet nie probowalam zglosic kradziezy. nie
dosc, ze mialabym stracic pieniadze, to jeszcze kilka godzin zycia (zamiast
zarobic nowe ;)).
Obserwuj wątek
    • Gość: chudy Re: Policjanci kontra kieszonkowcy IP: *.pienista.net 24.10.06, 08:42
      Zastanawiam się co robisz zamiast zarabiać. Tracisz czas, pamiętaj wróg nie śpi
      • Gość: zorro zapraszam na giełde samochodową lub elektroniczną IP: 212.191.170.* 24.10.06, 09:20
        na łks tam masz 100procentową pewność że zostaniesz okradziony lub ograny a
        czasami po mordzie dostaniesz a policja co..nic widocznie tak musi w tym
        zawszonym kraju już być iż złodziej utrzymuje władze i bez siebie nie mogą żyć
        a my obywatele jesteśmy ich ofiarami...a właściwie czy jest jakaś różnica
        między policjantem i złodziejem...
    • Gość: ja Re: Policjanci kontra kieszonkowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 10:59
      Ale w kolejce do lekarza czy w supermarkecie to nie mamroczesz co?????????????
    • Gość: gosc Re: Policjanci kontra kieszonkowcy IP: *.toya.net.pl 27.10.06, 16:01
      polcja doskonale zna kieszonkowcow ale to prawda co napisano ze trzeba czekac
      godzinami na zgloszenie kradziezy przez co zniecheca ludzi do zgloszen. no bo po
      co im obnizac statystyki wykrywalnosci.policja moim zdaniem popelnia wiele
      bledow doswiadczyla tego moja najblizsza rodzina nie bede opisywac calej sprawy
      bo i po co ale mam bardzo zle zdanie o policji i ich metodach walki z
      przestepczosci.asia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka