dziad_borowy 24.10.06, 12:43 Od kilkunastu dni nie moge sie dostac na dziadowa poczte? Czy Was tez tak robia w bambuko? To juz lekka przesada, zeby tyle dni miec problem z serwerami. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad_borowy Eeee tam, lipa 24.10.06, 12:48 Napis "przepraszamy ale jestesmy nieudolni" co prawda znika ale nowej poczty nie ma. Dzierżżżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Eeee tam, lipa 24.10.06, 14:20 Yavor, sugerujesz, ze ludzie do mnie listow jednak nie pisza? Ale jednak newsletterow gazeta chyba nie przestala nadawac? Bo jak przestala to sie zaplacze:-) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Eeee tam, lipa 24.10.06, 14:23 No nie wiem, mogę Ci wysłać testowego, chcesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: no to bubu /bubu mówię! 24.10.06, 14:37 No to ostalem sie bez poczty. Jak ten dziad. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: No i nie doszedł /uhaha 25.10.06, 10:05 Dzisiaj dalej idzie. Pewnie wpisales zly kod pocztowy. Ale lipna ta poczta. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Yavoriusie, doszło!!!! 26.10.06, 09:31 Dziekuje:-) Ta poczta jest jednak zajebista!!! Dzierżżż!!! ps. ciekawe kiedy ja na to wszystko poodpisuje, krucafuks Odpowiedz Link Zgłoś
cassani mi chodzi extra 24.10.06, 13:21 jestem bardzo zadowolony - to była najlepsza decyzja w moim życiu, poczta jest świetna, dostaję kupę fajnych listów, jest taka..no...taka słodka. kocham moją pocztę gazetową i nie oddałbym ją nawet za nie wiem co. Cóż za extra poczta!och! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: mi chodzi extra 24.10.06, 14:21 Cassani, podeslij haslo. Tez chce miec extra. Jakos bedziemy sie dzielic ta rozkosza. Dzierżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani no jak to? 24.10.06, 15:21 to nie znacie mojego hasła??? Precież już mówiłem że jest idiotycznie proste! Nie domyśliliście się? jestem rozczarowany... :) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Poczta gazetowa jest w dechę! 24.10.06, 13:28 nigdy mnie nie budzi żadnym dryń do drzwi i grzecznie czeka aż odpalę (albo nie) komputer! a potem skromnie się jeszcze przekierowuje na gmaila. nie to co listonosz, co mnie obudził dziś z samego rana. a ja nie lubię jak ktoś mnie budzi przed południem. może zahodować bojową kapibarę antylistonoszową? Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: moja ma jeszcze takie 24.10.06, 13:42 "cyk" - nie chcę Cię przybić, ale masz staaaaarą wersję:( ściągnij darmową wtyczkę do najnowszej wersji poczty robiącą "cyk, na drugą raciczkę"! Odpowiedz Link Zgłoś
default_user Re: Poczta gazetowa 24.10.06, 13:58 dziad_borowy napisał: > Od kilkunastu dni nie moge sie dostac na dziadowa poczte? Czy Was tez tak > robia w bambuko? To samo. Najpierw zglasza problem z połaczeniem z serwerem, a jak już się połączy, to wylogowuje po przeczytaniu jednego, dwóch postów. I zaczynamy zabawę od nowa :-/ M..M Odpowiedz Link Zgłoś
brite Poczta gazetowa 24.10.06, 14:38 Ciekawy jestem, czy poczta gazetowa różni się od pantoflowej tak jak zabicie muchy gazetą od zabicia pantoflem. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Poczta gazetowa 25.10.06, 07:32 Czekaj, jak to było? "Czym zabić człowieka-pająka? Człowiekiem-kapciem!" Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: Poczta gazetowa 24.10.06, 15:59 Nie można połączyć się z serwerem pocztowym - PRZEPRASZAMY Od dwoch dni Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Mam podobnie,ale z programem 24.10.06, 20:38 który łączy,niestety przestał łączyć (4 adresy z 4 serwerów) i skasowałem dziadostwo,Zdrowie ważniejsze:-) Tradycyjnie skasowałem przy okazji parę innych pożytecznych programów:-( Teraz czekam z utesknieniem na speca który to wyprostuje,no może w czwartek będzie miał czas:-) Na razie skakam po serwerach i sprawdzam poczte :-( Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Poczta gazetowa 25.10.06, 13:15 Problemy z pocztą wkrótce spowodują odpływ starych użytkowników. Typowe problemy to np.: - e-mail wysłany do mnie na początku października dotarł dopiero wczoraj (nie muszę chyba wyjaśniać, że przez to był mocno przeterminowany), - poczta wysłana do mnie ze skrzynki innej niż gazetowa często nie dochodzi wcale. A jeśli dostajesz komunikat, że nie można się połączyć z serwerem, to masz gwarancję, że właśnie straciłeś najnowsze wiadomości przychodzące. Tak się zastanawiam ile już istotnych maili straciłem (choćby od od firm, do których dostarczyłem CV z e-mailem gazetowym). :> Chyba czas wysupłać trochę grosza, walić nieudolną Gazetę i wykupić sobie komercyjną skrzynkę na innym serwerze. Tam przynajmniej operator odpowiada za awarie, tu - jako że jest to poczta darmowa - mogę ekipę Gazety co najwyżej cmoknąć w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Poczta gazetowa 25.10.06, 13:17 michal.ch napisał: > Chyba czas wysupłać trochę grosza, walić nieudolną Gazetę i wykupić sobie > komercyjną skrzynkę na innym serwerze. Ewentualnie gmaila mogę Ci polecić. Notyfikację o nadejściu nowej poczty otrzymujesz na bieżąco (tak jak w Outlooku). Odpowiedz Link Zgłoś