taglinda 25.10.06, 07:33 Proszę księdza, ksiądz o tym nie wie, ale ksiądz też należy do układu, łże-elity i wykształciuchów. Romek to wie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Teoria ewolucji - c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 08:20 I tak przez tydzień "jedzie" się na nierzetelnych informacjach. Wszystko dla tematu.A może by tak przez chwilę zastanowić się czy taka sytuacja miała miejsce a nie kopać ludzi.Oj bzydko, panie redaktoze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Teoria ewolucji - c.d. IP: *.adsl.alicedsl.de 25.10.06, 11:25 tak to jest ,jak sie wszystkim z poboznosci miesza w glowie..juz dawno stajemy sie posmiewiskiem swiata.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucassoo Re: Teoria ewolucji - c.d. IP: 212.160.172.* 25.10.06, 15:25 nasz kraj to sredniowiecze.....i to wczesne!!!!! porażka, wstydzę się przed znajomymi z czech i szkocji ktorzy smieja sie z naszych politykow i z polowy spoleczenstwa pisowego i pochadzacego "z ducha swietego" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślący Teoria ewolucji - c.d. IP: *.sttb.pl 26.10.06, 10:21 jeśli ten klecha chce pochodzić od małpy to niech pochodzi ale nichnie sugeruje tego mnie bo to obraźliwe. Pozatym jeśli część kościoła popiera teorie Darwina tzn. podcina gałąź na której siedzi bo jęsli według nich teoria Darwina jest prawdziwa to znqaczy że człowiek nie jest dziełem Boga a tym samym całe chrześcijaństwo jest bezsensu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucasoo Re: Teoria ewolucji - c.d. IP: 212.160.172.* 26.10.06, 12:38 na szczescie dla mnie jest bezsensu :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Teoria ewolucji - c.d. IP: *.adsl.alicedsl.de 26.10.06, 15:22 jezeli teoria darwina podwaza chrzescijanstwo moze to oznaczac klamstwo calego cyklu nazwanego religia.. byc moze religia to tylko interes i wspolne wycwiczenie ciemnych mas w slepym posluszenstwie..zastanowcie sie, juz w srednowieczu wiedziano,ze do burdeli chodzila wiekszosc papiezy,a wiekszosc z nich byla zboczkami.. pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von chomicz IV rzesza i tyle - pamietacie anhenerbe nazistow? IP: 193.122.47.* 26.10.06, 23:27 Odpowiedz Link Zgłoś