Gość: ŁKS JANÓW IP: *.toya.net.pl 05.11.06, 20:48 Taki jest poziom naszej ekstraklasy. Wystarczą 3-4 niezłe mecze by jakiś menago zawrócił piłkarzowi w głowie i wysyłał go do Premiership. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aimar [...] IP: *.dolsat.pl 05.11.06, 21:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilar Kolendowicz jednak odchodzi? IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.11.06, 21:21 Tak właśnie zamiast skupić się na grze mącą w głowach piłkarzom.Podobnie jest z Grzelakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondzio Re: Kolendowicz jednak odchodzi? IP: *.retsat1.com.pl 05.11.06, 22:59 Nasi polscy piłkarze szybko nabierają pewności siebie, tak ze mogą góry nawet przenosić, a później... grzeją dupą ławę w klubach zagranicznych lub giną w takiej legii lub wiśle... Trochę rozwagi Panowie piłkarze - jednym sezonem kariery się nie robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury A co ma piernik do wiatraka? IP: *.toya.net.pl 06.11.06, 15:40 Najgorsze w tej sytuacji jest że zgodzono sie na tak niską kwotę odstępnego, już po kilku meczach było widać że Kolendowicz jest wiodącą postacią, a czekano na koniec rundy z załatwieniem tej sprawy. 60 tys E ~ 240 tys PL tyle to się daje za piłkarza drugiej ligi, a nie za wiodąca skrzydłowego OE. BTW Widzew za Grzelaka (Kujawiak) w zeszłym sezonie dał chyba niecałe 300 tys PL więc wydaje mi się że ktoś przespał sprawę, trzeba było negocjować a nie zasypywać gruszki w popiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanFan Re: A co ma piernik do wiatraka? IP: *.toya.net.pl 06.11.06, 23:03 Skoro Kolendowicz przyszedł darmo to do przodu 240 tyś. Jeśli za Grzelaka zapłacono 300 tyś zł to spróbuj go sprzedać za 540 buehahahaha. No chyba ze Bonkowi uda sie go sprzedac za milion Euro. buehahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lks Parzeczew Hols Re: Kolendowicz jednak odchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 23:49 co ze sprawom ze jest 3000 osob na meczu, a biletow sie sprzedaje 1000? ktos sie za to wezmie wkoncu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reno Re: Kolendowicz jednak odchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 11:43 A co ma wspólnego Twój komentarz z powyższym artykułem??? Człowieku wyluzuj, bo na prawdę wszyscy wiedzą komu kibicujesz. To, że podszywasz się pod eŁKSiaka, bojąc się jednocześnie przyznać za kim tak na prawdę jesteś, jest żenujące... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleeeeeeee Re: Kolendowicz jednak odchodzi? IP: *.48.115.131.ltv.pl 06.11.06, 17:39 Zgadzam się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 06.11.06, 20:18 A ja się nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tm Re: Kolendowicz jednak odchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 11:43 Kup sobie słownik. I won na kurnik ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pomiejskiego [...] IP: *.4web.pl 06.11.06, 16:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 19:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 [...] IP: *.chello.pl 06.11.06, 22:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 co niechlujstwo na forum IP: *.chello.pl 07.11.06, 20:46 ty qrwa debilu jak wycinasz moje posty to laskawie badz konsekwentny rts jerozolima ^^^ 1910*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANÓW 100% WIDZEW [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 19:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomba Prawda jest taka IP: *.4web.pl 06.11.06, 23:19 że Kolendowicz zagrał jeden super mecz(Legia), reszta była na średnim poziomie. Ja w każdym bądź razie płakał po nim nie będę; pewnie że szkoda, ale i bez niego damy sobie spokojnie radę. Mój typ: ani polskiej, ani zagranicznej ligi ten pan nie zawojuje. 3maj się Robert:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Kolendowicz nie odchodzi z ŁKS !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 23:37 jak wyżej Odpowiedz Link Zgłoś