Dodaj do ulubionych

Grzelak bliżej Krakowa

IP: *.toya.net.pl 14.11.06, 23:09
Moze Bartosz chciałby zostać w Łodzi, ale niestety na I ligę jest za słaby.
SOrry, ale maksimum dla niego to II liga.Dziękuje za taką wymianę Bartków
Obserwuj wątek
    • Gość: Zigi Rozalski Grzelak bliżej Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 23:12
      Grzelu zostan z nami. Jestes prawdziwym Widzewiakiem
      • Gość: Snake Re: Grzelak bliżej Krakowa IP: *.toya.net.pl 14.11.06, 23:45
        Taaak! Zostań! Pomyśl o tym że jak już nas zdegradują do B-klasy to okiwasz
        wszystkich! Będziesz wtedy prawdziwą gwiazdą nie tylko w Zelowie! Widzef gol!!!
        • Gość: Mike Re: Grzelak bliżej Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 00:10
          Zamknij sie zlodzieju. Lepiej oddajcie skarbonke. Milcz kibucu klubu, ktory istnieje od 2005,)
          PS Bedzie jednak mecz, czy bazar?
          • Gość: fgh Re: Grzelak bliżej Krakowa IP: *.toya.net.pl 15.11.06, 00:37
            ktos ci jakas skarbonke ukradl?to powazna sprawa,skad wezmiesz na lizaka?
            poskarz sie mamusi moze odzyskacie razem swinke!a co do samego tematu jesli
            jest jakis chetny ktory chce dac 600 tys za dosc drewnianego i podatnego na
            kontuzje zwodnika to na miejscu Widzewa wypycjalbym go jak najszybciej,drugi
            raz sie taki frajer nie trafi!a wasze gadanie zeby zostal bo jest
            widzewiakiem...odejdzie jak tylko zglosi sie po niego jakis klub ktory da mu
            wieksza kase.
          • Gość: 1908 Re: Grzelak bliżej Krakowa IP: *.chello.pl 15.11.06, 00:46
            widze podmiejscy zlodziejscy wytaczaja coraz ciezsze dziala w temacie walkow,
            niesplaconych dlugow i lewych licencji. niby u nas ukradziono.... skarbonke o
            qrwa hehehe dobre sobie:))
            • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 15.11.06, 07:19
              Znów śnisz 1908 obudź sie!!!
              Wałki, lewe licencje, niespłacone długi.... Idż się leczyć.
              na razie to ŁKS jest winny Kuczowi mnóstwo pieniedzy, kibice okrdaja klub. krub
              okradł Kucza i Elektrociepłownię a piłkarze ukradli pieniadze :-)
              Wesoło tam u was. A jesli dodać takie dylematy czy na stadionie ma być bazar
              czy tez mecz to należałoby w trybie natychmiastowym rozwiązać ten klub i
              przenieść sekcję do rodzinnego miasta czyli Głowna
          • Gość: Snake Re: Grzelak bliżej Krakowa IP: *.toya.net.pl 15.11.06, 00:49
            Złodzieju??? Czy to ja okradłem wierzycieli na kilkadziesięt milionów? Żałosny
            i zakompleksiony kurnikowcu z Zelowa ZAPAMIĘTAJ! JEDNO MIASTO ŁÓDŹ, JEDEN
            ŁÓDZKI KLUB - ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY!!!
            • Gość: tls Re: Grzelak bliżej Krakowa IP: 81.15.180.* 15.11.06, 06:38
              No i co, już się dowartościowałeś troszeczkę?
            • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 15.11.06, 07:20
              Tak okradasz klub, chyba że jesteż jednym z nielicznych 600 kibiców którzy
              kupuja bilet. A wasi działacze narobili długów u kogo tylko mogli, okradli
              Elektrociepłownię. A piłkarze okradają siebie...
    • Gość: simon [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 07:31
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Snake [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 08:39
        • Gość: crisbi [...] IP: *.4web.pl 15.11.06, 09:49
    • Gość: Mike [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 10:41
      • Gość: Kondzio [...] IP: 165.72.200.* 15.11.06, 11:03
        • Gość: Wera Re: Grzelak bliżej Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 12:54
          tak, chyba jak spocony zostanie prezydentem,)
          Grzelu zostan z nami!
          • Gość: hop [...] IP: *.wpk.p.lodz.pl 15.11.06, 15:00
            • Gość: S.N.W. A ja kocham Widzew =) IP: *.toya.net.pl 15.11.06, 15:14
              Jak bartek chce niech sobie idzie.. szkoda bo dobry kopacz ale nie narzucajmu mu
              ze ma być Widzewiakiem.. bo to honor i trzeba to udowodnić czymś więcej niż
              dobrą grą.. jedno jest pewne odchodzac z Widzewa zaryzykuje wiele.. finansowo
              pewnie się opłaci.. wszakze "piniondze to nie fszysko" Tylko Łódzki Widzew w
              naszych sercach On!!!!
          • desmo71 Re: Grzelak bliżej Krakowa 15.11.06, 15:16
            grzelu zostań z nimi - bedą ci odliczać minuty bez gola... i ani się obejrzą a
            tu znowu trzeba jechać do Czermna... a w Krakowie chłopie źle byś się czuł bo
            to duże miasto pełne studentów i turystów mówiących w obcym języku - no chyba
            że będziesz tam wypatrywał (z ławki) jakiś agentów z lig zagranicznych...
            • Gość: qazzaq Re: Grzelak bliżej Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 17:11
              już ci stolyca odbiła myślicielu? Póki co Łódź jest większym miastem niż Kraków
              i jakoś Grzelu nie czuje się tu najgorzej...i to ma być rodowity, który wynosi
              jakiś zapyziały, pyszałkowaty Kraków nad swoje (o ile Łódź to twoje miasto)?

A Grzelak zrobi co będzie chciał i ok. Martw się lepiej o swoich "gwiazdorów".
              Hajto nie rozbił jeszcze nowej fury?
              • Gość: max Re: Grzelak bliżej Krakowa IP: *.4web.pl 15.11.06, 17:23
                Rodowity nie pisał o Łodzi tylko prowincji jaką jest widzew, i to właśnie do
                niej przyrównywał Kraków. W powiatowej szkółce uczyli czytać ze zrozumieniem?
                • Gość: qazzaq Re: Grzelak bliżej Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 17:47
                  wiem co miał na myśli, a że jest ograniczony tak samo jak ty, i twierdzi, że
                  Widzew to nie Łódź to napisałem, co uważałem za stosowne.
                  A ty i twój rodowity idol z Warszawy kształciliście się chyba nawet w szkółce
                  gminnej, a nie powiatowej skoro tak proste i oczywiste rzeczy nie wchodzą wam
                  do głowy.
                • Gość: wiązadło71 Re: Grzelak bliżej Krakowa IP: *.4web.pl 15.11.06, 17:50
                  Jakbyś znał temat bazarowy ludku, to byś nie powiedział, że desmo jest
                  rodowity. No chyba, że teraz szmulki to kawałek Łodzi. Okolica podobna jak
                  limanka i włókiennicza, a i twarze jakby podobne. Nie desmo??
                  Wyjaśnij kolegom "eł kał e siusiakom", że teraz ich forumowy guru dowodzi ze
                  stolycy.
                  Tam większy bazar był, to przeszedł.
                  • Gość: desmo71 Re: na pohybel czerwonym chłopcom IP: 217.153.125.* 16.11.06, 10:34
                    Tani podmiejscy ! prawdziwi z was tytani logiki
                    rodowity jak sama nazwa wskazuje dotyczy miejsca urodzenia - jeśli miejsce
                    zamieszkania miałoby determinować możliwość kibicowania - ta cała wasza banda
                    chodzi nie na ten kurnik
                    jak rozumiem szmulki wspomniałeś nieprzypadkowo - ciągie wilka do lasu...
                    a gdybyś znał temat podmiejski opinio-tfu!rco to musiałbyś wyszperać coś o
                    Mokotowie ale to odbiega od stereotypu który blokuje ci zwoje (dwa )
                    a w warszawie ,cóż począć, nie tylko bazar wiekszy...
                    • Gość: maniek Re: na pohybel czerwonym chłopcom IP: *.4web.pl 16.11.06, 11:09
                      Już wstałeś? Na wagarach pewnie jestes. Mama Ci wczoraj neostradę wyłączyła i
                      już dziś możesz coś z siebie wydalić? Nie irytuj się bazarowy ludku. Głowa do
                      góry na Mokotowie też dziś zaświeci słońce.
                      Ród - grupa społeczna oparta na wspólnocie krwi, obejmująca rodziny wywodzące
                      swe pochodzenie od wspólnego przodka, mające wspólną nazwę (nazwisko, herb),
                      mówiące tym samym dialektem; więź wewnętrzną rodu w okresie pierwotnym
                      stanowiło pochodzenie macierzyste, a w bardziej rozwiniętych ustrojach
                      pochodzenie ojcowskie. Widzisz tu gdzieś coś o miejscu urodzenia? Macie jedną
                      nazwę - buraki.
                      • Gość: desmo71 Re: znowu się skompromitowałeś podmiejski Zorro IP: 217.153.125.* 16.11.06, 15:01
                        książkę masz ale czytać ze zrozumieniem to już nie potrafisz - słowo rodowity
                        nie pochodzi od słowa ród ( pomyliłeś je dzieciaku we mgle ze słowem rodowy )
                        ponieważ jedyne co potrafisz to klikać myszką - polecam wizytę na stronach
                        Słownika Języka Polskiego PWN - wpisz hasło rodowity i ucz się ...
                        gdybyś matole znał choć jeden język obcy ( uwaga tłumaczę - inny niż ten drętwy
                        kołek który masz w gębie ) to domyśliłbyś się że native, trueborn, born and
                        bred jednoznacznie wskazuje pochodzenie słowa rodowity od MIEJSCA URODZENIA
                        masz teraz jedyną okazję pokazać swą podmiejską dojrzałość i przyznać się do
                        błędu - stać cię?
                        a jak nie to P I S...
                        • Gość: łowca ćwoków True about "desmo IQ 71" IP: *.4web.pl 16.11.06, 20:41
                          Cóż za zmiana? Już myślałem, że to ktoś się podszywa pod tego clowna desmo, a
                          tu niespodzianka. Teraz jesteś "gościem". No fakt. Warszawa.
                          O moją znajomość języków obcych się nie martw. Używam ich częściej niż Ty
                          hebrew.
                          Nie odpowiedziałeś mi pajacu w jednym z poprzednich wątków na pytanie kto komu
                          ma zapłacić za "nieodbyty" (ups) bazar? Wiem, że ten temat jest dla Ciebie
                          bolesny jak drzazga w Twoim fiucie, a może Ty baba jestes? Cała Polska i pół
                          miasta Łodzi ma polew z bazaru. I czy eł kał es coś tam jest prawdziwym eł kał
                          esem. Bo jak nie to powstał później niż Wy ćwoki zarzucacie Widzewowi. Teraz
                          Wasza rodowitość nie wzbudza już we mnie wątpliwośći po takim wykładzie.
                          Wszyscy się w Łodzi urodziliście!! bueheheheeee
                          Kto się bardziej kompromituje? Wy pisząc, że się wszyscy urodziliście w Łodzi,
                          czy ja wątpiąc szczerze, nawet popełniając błędy przyznaję? Ten nie popełnia
                          błędów, kto nic nie robi, a skoro tak, to widać wpływ Warszawy na rodowitych
                          Łodzian? Zapytam przy okazji gdzie szanowna "Twoja kobieta" się urodziła? Też w
                          Łodzi? A syn, którego uczysz pieśni rycerskich? Musisz przeżywać bardzo Ich
                          ewentualną nieszlacheckość.
                          Powinienieś teraz zostać "gównym" kibicem na statku wiosłowym i wykluczyć
                          wieśniaków z Pabianic i Konstantynowa. Przecież oni nie są RODOWICI.
                          Ty za to jesteś rodowitym, ale pajacem i to Ci przyznaję otwarcie.
                          PIS... owszem mogę, ale na Twoją głowę z neostradą zamiast mózgu zrobić. Logiką
                          też nie grzeszysz, a przynajmniej konsekwencją. Jakże nagle podmiejscy mogą
                          mieć dojrzałość według takiego filozofa jakim jest desmoIQ71?
                          Aha to, że znasz angielski to pamiętam, ale czy masz złoty zegarek tego nie
                          powiedziałeś. Nie czekam na odpowiedź, ale jak masz ochotę to się wypróżnij,
                          ulży Ci i znowu będzie Twoja kupa na końcu.
                          OUT!!
                          • Gość: desmo71 Re: w sprawie kupy podmiejskiego Zorro IP: 217.153.125.* 17.11.06, 10:28
                            wyjątkowo dużą zostawiłeś więc spieszę donieść że w warszawie kupy się sprząta
                            ( w Łodzi pewnie też )... a u ciebie?
                            sądząc po rosnącej ilości obelg pod moim adresem nadal dupę masz spuchniętą -
                            rozumiem że boli gdy odwieczny wróg publicznie obnaży braki...ale pracuj dalej
                            nad swoją podmiejską dojrzałością -następny krok to godne znoszenie porażek (
                            może się przydać w tym sezonie, także w szerszym kontekście )
                            P.S. złoto jest passe
                            • Gość: a fuj desmo 71 the great!! IP: *.4web.pl 17.11.06, 17:40
                              Nie musisz mi nic donosić, ale mam rozumieć, że donoszenie to Twój sposób na
                              życie doktorku. Widzisz różnica pomiędzy nami polega na tym, że ja potrafię
                              przyznać się do błędu, a Ty nadal tkwisz nieświadomie we własnej głupocie. Ale
                              cóż można wymagać...? Co do swojej nieomylności i osądów na temat obu łódzkich
                              klubów, to polecam użyć planu miasta Łodzi i sprawdzić jego granice
                              administracyjne. Wtedy stanie się jasność jeśli chodzi o lokalizację Widzewa.
                              Porównując Twoje zdanie na ten tylko temat, mój błąd to pikuś. Wszak o planach
                              miast uczyłeś się w pierwszej klasie. Kwestie rodowitości kibiców z al. Unii
                              pozostawiam bez komentarza, bo o rzeczach bezsensownych się nie dyskutuje.
                              Twoje osądy o mnie znaczą dla mnie tyle ile odchody pozostawione przez psy
                              rodowitych rezydentów okolic Limanki.
                              Z tego też powodu zarzut kierowania obelg z mojej strony pozostawiam jako
                              niebyły, bo w ustach takiego adwersarza jak desmo71 brzmią one co najmniej
                              śmiesznie. Wrogiem dla mnie też nie jesteś. Mówiłem, że masz sobie nie
                              schlebiać.
                              Pozdrawiam, bo Cie nawet polubiłem, za tą niezłomną postawę, godną nastolatka.
                              Wątek uważam w tym miejscu za wyczerpany. No, ale wpisz się ostatni.
                              Tradycja, to tradycja.
                              • Gość: desmo71 Re: zorro - arbiter elegancji z mileszek IP: *.eranet.pl 17.11.06, 23:21
                                ale wy nudni jesteście z tymi granicami administracyjnymi - mileszki też leżą w
                                tychże i co z tego... podmiejskość to stan ducha kształtowany przez wieki
                                spędzone na marginesie historii polskiej piłki i nie zmieni tego kilka lat
                                oświecenia pod możnym protektoratem partyjnego betonu,
                                i między kulfonami które niezdarnie kreślisz też siedzi ten chłopek o którym
                                mówię...

• hubar Re: Grzelak bliżej Krakowa 17.11.06, 12:10
                  Widzew to nie Łódź, tak samo jak Bałuty, Retkinia, Chojny, Dąbrowa, i wiele
                  innych części obecnego miasta, które pierwotnie do Łodzi nie należały.
                  No ale to trzeba wiedzieć coś o histori swojego miasta, aby zabierać w tej
                  sprawie głos.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka