leslaw_m 18.11.06, 13:37 proszę o duuużo przemyslanych odpowiedzi p.s. oflagowałem się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huann Re: *czy łodzianie wolą kiełbasę czy ser żółty? 18.11.06, 13:37 czy to jakaś podpuszczka? :> Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Nie chwale się, ale banana dostałem 18.11.06, 13:52 Pieczona kiełbasa z serem zółtym,bez browara nie przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: bana? [spamuuu!] 18.11.06, 13:57 Na znak protestu kupiłem winogrona,przegryzajac popryką Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Aha, no właśnie 20.11.06, 13:51 Czy jadacie zolty ser z dzemem? Bo coniektorzy jadaja i ciekaw jestem. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Aha, no właśnie 20.11.06, 15:48 jeśli podciągnąć ketchup z pudliszek to tak. dzierżpudliszki! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota raz zjadłam na koloniach, bo się chciałam popisać 20.11.06, 16:08 zważywszy brak jakiegokolwiek smaku w obydwu - nie polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: raz zjadłam na koloniach, bo się chciałam pop 20.11.06, 16:35 Ja czasem jem. Lubie slodki ser:-) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: *czy łodzianie wolą kiełbasę czy ser żółty? 20.11.06, 15:58 Ostatnio przestrasznie zasmakował mi ser o nazwie Diner, produkowany dla jednej z sieci handlowych, o smaku przypominającym troszkę angielski cheddar. Niestety, po konsumpcji kawałka z niedawno kupionej kostki mam cholernie niepokoje w żołądku. Z łakomstwa, niepomny na żołądkowe perturbacje spróbowałem go jeszcze raz i wnętrza znów zaczęły protestować. Być może ten kawałek był taki felerny, bo nie chciałbym całkowicie rezygnować z Dinera :(( Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: *czy łodzianie wolą kiełbasę czy ser żółty? 20.11.06, 16:24 W stanach mógłbyś wytoczyć im proces ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: *czy łodzianie wolą kiełbasę czy ser żółty? 20.11.06, 16:34 póki co to ów serek wytacza, roztacza i przetacza różne procesy w moim żołądku. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: *czy łodzianie wolą kiełbasę czy ser żółty? 20.11.06, 16:45 Może kąsiłeś serek w trakcie szczytowania? No wiesz, tego pacyfistycznego?;) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: *czy łodzianie wolą kiełbasę czy ser żółty? 20.11.06, 16:48 może nie możesz? możre niepotrzebnym się ten serek oto okażuje? :> Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka ***polecam tabletki na niestrawność*** 20.11.06, 17:41 Labofarmu. Działają w obie strony ;-))) lav Odpowiedz Link Zgłoś