bubu_raczek 20.11.06, 19:38 Hey Wszystkim:) Chciałbym poznać Waszą opinię na temat klubów studenckich w Łodzi, a w szczególności klubu "FUTURYSTA". Zapraszam do dyskusji :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dżulia Re: Kluby Studenckie IP: *.p.lodz.pl 21.11.06, 13:15 Akurat Futurysta jest beznadziejny, takie typowe, chamskie dicho jak wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: Kluby Studenckie IP: *.astral.lodz.pl 21.11.06, 16:03 Medyk i tylko Medyk :D.Nie bylem tam od Juwe ale jesli jest ten sam dj to jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Kluby Studenckie IP: *.p.lodz.pl 22.11.06, 17:46 idz i zobacz... jak ktos lubi dicho i tlok to futurysta jest dla niego. tak naprawde oprocz wtorkowych imprez tematycznych nic tam ciekawego nie ma, choc i te imprezy to tak troche na sztuke mam wrazenie, na zasadzie we wtorki ma byc jakis konkurs to bedzie i wymysla sie jakies pierdoly... rzadko kiedy "z jajem". Co do chamstwa w klubie to niestety jest i to mam wrazenie na coraz wiekasza skale, ale trudno powiedziec dlaczego, moze po prostu "brac studencka" nam chamieje, a moze za duzo tam tzw. ludzi z miasta (czyt. nie studentow). Ostatnio widzialam, ze barmani nie toleruja i ostro tepia jakie kolwiek chamstwo na barze i za to u mnie maja plusa, ale ogolny wizerunek klubu w moich oczach jest coraz gorszy... moze za dlugo tam przychodze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Kluby Studenckie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 20:09 wg mnie Futurysta jest najlepszym klubem z tych studenckich. mozna sie tam naprawde wybawic, wytanczyc, czegos napic.ostatnio przychodzi tam troche za duzo osob, ale to chyba przez to,ze na lumumbowie pozostal tylko jeden klub otwarty. ogolnie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Kluby Studenckie IP: *.p.lodz.pl 24.11.06, 17:05 Futurysta... Najlepszy klub studencki... Co do medyka i innych niby fajnie no ale nie mają tego klimatu... Może i dużo tam chamów no ale to już nie jest niczyja wina ze ze studentami dzieje sie cos "zlego"... A fakt że jest tam duuuużo ludzi moze tylko świadczyć pozytywnie o klubie... I to nie tylko dlatego ze na lumpach pozamykali kluby... To ich wina bo sprzedawali trefny towar :P :D Odpowiedz Link Zgłoś