Dodaj do ulubionych

Kluby Studenckie

20.11.06, 19:38
Hey Wszystkim:) Chciałbym poznać Waszą opinię na temat klubów studenckich w
Łodzi, a w szczególności klubu "FUTURYSTA". Zapraszam do dyskusji :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Dżulia Re: Kluby Studenckie IP: *.p.lodz.pl 21.11.06, 13:15
      Akurat Futurysta jest beznadziejny, takie typowe, chamskie dicho jak wszędzie.
      • Gość: gienio Re: Kluby Studenckie IP: *.astral.lodz.pl 21.11.06, 16:03
        Medyk i tylko Medyk :D.Nie bylem tam od Juwe ale jesli jest ten sam dj to jest ok.
    • Gość: jolka Re: Kluby Studenckie IP: *.p.lodz.pl 22.11.06, 17:46
      idz i zobacz... jak ktos lubi dicho i tlok to futurysta jest dla niego. tak
      naprawde oprocz wtorkowych imprez tematycznych nic tam ciekawego nie ma, choc i
      te imprezy to tak troche na sztuke mam wrazenie, na zasadzie we wtorki ma byc
      jakis konkurs to bedzie i wymysla sie jakies pierdoly... rzadko kiedy "z
      jajem". Co do chamstwa w klubie to niestety jest i to mam wrazenie na coraz
      wiekasza skale, ale trudno powiedziec dlaczego, moze po prostu "brac studencka"
      nam chamieje, a moze za duzo tam tzw. ludzi z miasta (czyt. nie studentow).
      Ostatnio widzialam, ze barmani nie toleruja i ostro tepia jakie kolwiek
      chamstwo na barze i za to u mnie maja plusa, ale ogolny wizerunek klubu w moich
      oczach jest coraz gorszy... moze za dlugo tam przychodze
      • Gość: kama Re: Kluby Studenckie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 20:09
        wg mnie Futurysta jest najlepszym klubem z tych studenckich. mozna sie tam
        naprawde wybawic, wytanczyc, czegos napic.ostatnio przychodzi tam troche za
        duzo osob, ale to chyba przez to,ze na lumumbowie pozostal tylko jeden klub
        otwarty. ogolnie polecam!
        • Gość: ;) Re: Kluby Studenckie IP: *.p.lodz.pl 24.11.06, 17:05
          Futurysta... Najlepszy klub studencki... Co do medyka i innych niby fajnie no
          ale nie mają tego klimatu... Może i dużo tam chamów no ale to już nie jest
          niczyja wina ze ze studentami dzieje sie cos "zlego"... A fakt że jest tam
          duuuużo ludzi moze tylko świadczyć pozytywnie o klubie... I to nie tylko dlatego
          ze na lumpach pozamykali kluby... To ich wina bo sprzedawali trefny towar :P :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka