bruno5 21.11.06, 00:18 Przxebywala w Kanadzie do 1989 roku z zawodu mgr architekt.Mieszka teraz Lodzi gdzie miala rodzicow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p8 Re: Poszukuje Haliny Chwialkoskiej 22.11.06, 22:21 no, tylko żebyś przypadkiem nie znalazł... Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Poszukuje Haliny Chwialkoskiej 23.11.06, 20:27 a Paulina Chwialkowska może być? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Poszukuje Haliny Chwialkoskiej 04.12.06, 11:38 up Kocham pomagac ludziom! Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Re: Poszukuje Haliny Chwialkoskiej 04.12.06, 19:18 To ku.. nikt z was nie moze poszukac w ksiazce telefonicznej ? Jestescie do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Poszukuje Haliny Chwialkoskiej 04.12.06, 22:15 przesadziles A ty, durniu, nie potrafisz zagladnac do ksiazki telefonicznej??? Bo my jestesmy do dupy i rzeczywiscie nie potrafimy. Antydzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: Poszukuje Haliny Chwialkoskiej 04.12.06, 23:38 To Ty jesteś ten Brunio niezły w te klocki, opowiedz jak jej robiłeś że tak Cię szuka!? Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Poszukuje Haliny Chwialkoskiej 07.12.06, 18:27 > up Błagam Cię bruno, napisz kiedyś coś innego. Inaczej wpędzisz mnie w masochizm! Tak mnie te Twoje upy dołują, że nawet nie wiesz. Wiem, że nie muszę ich czytać, wiem, że klikając w temat posta znów je ujrzę, wiem, że mnie to zaboli, a jednak klikam w nadziei, że może choćby przecinek jeszcze zobaczę albo literówkę, od biedy bład ortograficzny! A tu nic, tylko up, up, up i up. Bruno, zlituj się! Proszę... Owszem, raz coś bąknąłeś obraźliwego, trochę mnie to uspokoiło, ale znów rozchybotany chodzę. Może coś o Lepperze, o Łyżwińskim, o lodowisku w Manufakturze (swoją drogą tam bym Haliny poszukał - jak w Kanadzie była, to musi na łyżwach jeździć), o Kropiewnickim, o Longecie (sorry Longeto) albo choćby o tym, że w tramwajach brzydko pachnie napisz. Może jakieś relacje z poszukiwań mógłbyś zamieszczać? Gdzie dzwoniłeś, z kim rozmawiałeś, ile plakatów przylepiłeś, ile plakatów ci Brajt zerwał, czy przy okazji wdepnąłeś w psią kupę? Byle nie up! Okiej? Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Re: Poszukuje Haliny Chwialkoskiej 14.12.06, 23:48 Ja pisze z Kanady. Ta kobieta ma w tej chwili 59 lat.Bardzo chcialbym z nia nawiazac kontakt.Blagam pomozcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kerczer Re: Poszukuje Haliny Chwialkoskiej 15.12.06, 00:59 bruno5 to stary i zawziety troll i spamer z forum Polonia, unikac jak ognia niebezpieczny osobnik! Odpowiedz Link Zgłoś
lodz85 Re: Poszukuje Haliny Chwialkoskiej 03.01.07, 00:36 odpowiedz na maila to pogadamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Re: Poszukuje Haliny Chwialkoskiej 05.01.07, 20:19 Lodz to najbrzydsze miasto w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś