Dodaj do ulubionych

Warto pomagać dużym inwestorom

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 21:37
Wyborcza niech zmieni nazwe na "Kropka Wyborcza"
Obserwuj wątek
    • Gość: ypylo* To że mamy w Łodzi boom inwestycyjny to fakt. IP: *.toya.net.pl 24.11.06, 23:32
      Więc jeśli to cię denerwje bo mnie to cieszy. I jestem zadowolony z Kropy. Nie
      byłem jeszcze na wyborach, ale teraz ide i zagłosuje na prezydenta
      Kropiwnickiego. Bo jest spoko koleś. A to że Kropa ma poparcie profesorów Belki
      i Bartoszewskiego i Pusia, potwierdza słuszność mego wyboru.
    • Gość: wyborca Dlaczego głosuje na Kropiwnickiego IP: *.toya.net.pl 25.11.06, 01:04
      Oto dlaczego głosuje na Kropiwnickiegowww.uml.lodz.pl/raport/
    • Gość: DOSKONAŁY ARTYKUŁ Doskonały artykuł IP: 80.51.47.* 25.11.06, 03:32
      Wspaniały artykuł P.BLEWĄSKI.Takie właśnie teksty ściągają INWESTORÓW.
      Samo biadolenie i narzekanie to nie jest promocja. Pani Redaktor
      jest najlepszym promotorem ŁODZI.
      Gratulacje.
      ŁODZIANIN
    • us-rn Co za bzdury!! Wystarczy spojzec na statystyke USA 25.11.06, 08:55
      by wiedzec ze przewazajaca wiekszosc miejsc prasy jest stworzona przez male,
      rodzine firmy. Te maja najwieszy wplyw na bezrobocie !! Idiotyczne ulgi dla
      obcego kapitalu przy, jednoczesnym jeb#@u polski malych firm, przeksztalcaja
      ten kraj w oboz pracy nabijajacy kabze Amerykanom, Francuzom, Niemcom itp.
      Debil nie znajacy rzeczy to napisal, debil.
    • Gość: łodzianin Powtarzam super Promocja IP: 80.51.47.* 25.11.06, 09:11
      Tylko DEBIL nie zna zasad Promocji i marketingu/nie wiem czy wie co to jest
      marketing/Każda duża firma w kontrakcie podpisuje ile osób zatrudni przez ile
      lat.I to jest faktyczne zatrudnienie.Najważniejszy jest zbyt a te małe firmy
      owszem są i będą ale ich obroty nie wpływają na Rozwój Regionu.A ZUS i Podatki?
      • Gość: gog Re: Powtarzam super Promocja IP: *.lodz.msk.pl 28.11.06, 15:30
        Kolego i co z tego ze wpisuja ile osob zatrudnia skoro tego potem nie robia. Jest to norma od lat. Wpisuje sie 1500 a potem mowi ze nie mozna znalesc - patrz Philips, gdzie na egzaminie z angielskiego odpadli ludzie po filologii ;).
        Wszystko kreci sie wokolo ulg i juz, wiec co ty z tym ZUS? Konczy sie ulga i firma sie przenosi.
        Inna sprawa sa place....
    • skodabodzio Dajcie juz spokoj z tym dellem 25.11.06, 10:19
      Otwarto montownie komuterow w Lodzi i dobrze, studenci beda mieli gdzei
      zdobywac doswiadczenie. nie jest to zasluga kropy ale poprzednich premeirow,
      kropa sie niewiele do tego przyczynil.

Warto jednak pamietac ze w ostatnim czasie z Lodzi odplynelo badz odplynie BOT,
      Wolczanka, Uniqa, Kolastyna a wiec miejsca pracy ktorych bedzie porwnywalnie
      duzo co w dellu ale nieporownywalnie lepiej platne.

Mam juz dosc tej propagandy wyborczej, poza tym dzis jest chyba cisza
      wyborcza...
    • histeryx no i jeszcze ten offsetowy owies dla mass 25.11.06, 11:21
      warto warto. kupujcie, pomożemy !
    • Gość: mikołaj Re: Warto pomagać dużym inwestorom IP: *.pai.net.pl 25.11.06, 21:30
      Może lepiej niech powiedzą ile dostanie szeregowy pracownik na produkcji za
      swoją pracę w DELL-u. Zapewne będą to marne grosze ciut wyższe niż minimalna
      płaca. I tak ktoś tam pracować będzie. KJak w Gilette, jak w PhHILLIPS-ie,
      Merlonim, czy BOSCHU. ŻENADA!
    • Gość: Gog na jak dlugo zostanom IP: *.lodz.msk.pl 28.11.06, 15:23
      Ciekawi mnie tylko na jak długo tu zostaną? W Philips'e juz wiadomo ze powstaje takie samo centrum księgowe w Indiach które docelowo przejmie Łódź. Podobne wieści słyszałem z Gillette.
      Cuz jedyna szansa ze zaczna nas traktowac poważnie, a nie jako tanią siłe roboczą, bo w tym to z Azja konkurowac nie możemy!
      • Gość: Piotr Re: na jak dlugo zostanom IP: *.lodz.msk.pl 28.11.06, 19:56
        Azja za kilkanaście lat to nas prześcignie gospodarczo i technologicznie. A
        Polska dalej będzie biednym i zacofanym zadupiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka