Gość: Witek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 21:37 Wyborcza niech zmieni nazwe na "Kropka Wyborcza" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ypylo* To że mamy w Łodzi boom inwestycyjny to fakt. IP: *.toya.net.pl 24.11.06, 23:32 Więc jeśli to cię denerwje bo mnie to cieszy. I jestem zadowolony z Kropy. Nie byłem jeszcze na wyborach, ale teraz ide i zagłosuje na prezydenta Kropiwnickiego. Bo jest spoko koleś. A to że Kropa ma poparcie profesorów Belki i Bartoszewskiego i Pusia, potwierdza słuszność mego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Dlaczego głosuje na Kropiwnickiego IP: *.toya.net.pl 25.11.06, 01:04 Oto dlaczego głosuje na Kropiwnickiegowww.uml.lodz.pl/raport/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOSKONAŁY ARTYKUŁ Doskonały artykuł IP: 80.51.47.* 25.11.06, 03:32 Wspaniały artykuł P.BLEWĄSKI.Takie właśnie teksty ściągają INWESTORÓW. Samo biadolenie i narzekanie to nie jest promocja. Pani Redaktor jest najlepszym promotorem ŁODZI. Gratulacje. ŁODZIANIN Odpowiedz Link Zgłoś
us-rn Co za bzdury!! Wystarczy spojzec na statystyke USA 25.11.06, 08:55 by wiedzec ze przewazajaca wiekszosc miejsc prasy jest stworzona przez male, rodzine firmy. Te maja najwieszy wplyw na bezrobocie !! Idiotyczne ulgi dla obcego kapitalu przy, jednoczesnym jeb#@u polski malych firm, przeksztalcaja ten kraj w oboz pracy nabijajacy kabze Amerykanom, Francuzom, Niemcom itp. Debil nie znajacy rzeczy to napisal, debil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Powtarzam super Promocja IP: 80.51.47.* 25.11.06, 09:11 Tylko DEBIL nie zna zasad Promocji i marketingu/nie wiem czy wie co to jest marketing/Każda duża firma w kontrakcie podpisuje ile osób zatrudni przez ile lat.I to jest faktyczne zatrudnienie.Najważniejszy jest zbyt a te małe firmy owszem są i będą ale ich obroty nie wpływają na Rozwój Regionu.A ZUS i Podatki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gog Re: Powtarzam super Promocja IP: *.lodz.msk.pl 28.11.06, 15:30 Kolego i co z tego ze wpisuja ile osob zatrudnia skoro tego potem nie robia. Jest to norma od lat. Wpisuje sie 1500 a potem mowi ze nie mozna znalesc - patrz Philips, gdzie na egzaminie z angielskiego odpadli ludzie po filologii ;). Wszystko kreci sie wokolo ulg i juz, wiec co ty z tym ZUS? Konczy sie ulga i firma sie przenosi. Inna sprawa sa place.... Odpowiedz Link Zgłoś
skodabodzio Dajcie juz spokoj z tym dellem 25.11.06, 10:19 Otwarto montownie komuterow w Lodzi i dobrze, studenci beda mieli gdzei zdobywac doswiadczenie. nie jest to zasluga kropy ale poprzednich premeirow, kropa sie niewiele do tego przyczynil. Warto jednak pamietac ze w ostatnim czasie z Lodzi odplynelo badz odplynie BOT, Wolczanka, Uniqa, Kolastyna a wiec miejsca pracy ktorych bedzie porwnywalnie duzo co w dellu ale nieporownywalnie lepiej platne. Mam juz dosc tej propagandy wyborczej, poza tym dzis jest chyba cisza wyborcza... Odpowiedz Link Zgłoś
histeryx no i jeszcze ten offsetowy owies dla mass 25.11.06, 11:21 warto warto. kupujcie, pomożemy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikołaj Re: Warto pomagać dużym inwestorom IP: *.pai.net.pl 25.11.06, 21:30 Może lepiej niech powiedzą ile dostanie szeregowy pracownik na produkcji za swoją pracę w DELL-u. Zapewne będą to marne grosze ciut wyższe niż minimalna płaca. I tak ktoś tam pracować będzie. KJak w Gilette, jak w PhHILLIPS-ie, Merlonim, czy BOSCHU. ŻENADA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gog na jak dlugo zostanom IP: *.lodz.msk.pl 28.11.06, 15:23 Ciekawi mnie tylko na jak długo tu zostaną? W Philips'e juz wiadomo ze powstaje takie samo centrum księgowe w Indiach które docelowo przejmie Łódź. Podobne wieści słyszałem z Gillette. Cuz jedyna szansa ze zaczna nas traktowac poważnie, a nie jako tanią siłe roboczą, bo w tym to z Azja konkurowac nie możemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: na jak dlugo zostanom IP: *.lodz.msk.pl 28.11.06, 19:56 Azja za kilkanaście lat to nas prześcignie gospodarczo i technologicznie. A Polska dalej będzie biednym i zacofanym zadupiem. Odpowiedz Link Zgłoś