Gość: sufler2006 IP: *.lodz.mm.pl 26.11.06, 13:19 Nowy film tego Pana jest tragiczny...na poziomnie etiud studenckich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: filmówka Re: Lynch IP: *.toya.net.pl 26.11.06, 15:50 Proszę nie obrażać studentów Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Lynch 27.11.06, 13:14 > Nowy film tego Pana jest tragiczny.. czy to znaczy, że ktoś w nim umiera? Nie widziałem i pewnie nie będę przebierał nóżkami, aby obejrzeć (3 godziny kontemplacji to trochę za dużo jak dla mnie) ale jeżeli krytykujesz, to konstruktywnie. Kilka komentarzy z IMDB: www.imdb.com/title/tt0460829/usercomments Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DL Re: Lynch IP: 212.191.69.* 27.11.06, 18:08 A Ty jesteś na poziomie rechoczącej widowni wychodzącej co chwilę do kibla na otwarciu Camerimage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DL Re: Lynch IP: 212.191.69.* 27.11.06, 18:11 INLAND EMPIRE jest niezwykły. Tylko nie trzeba się rpzywiązywać do idei, że ogląda się "kolejny film w kinie". To raczej eksperyment na pograniczu dokumentacji prób teatralnych, performance, video-art. Zachwyca, choć może przytłoczyć wielbicieli kina, bowiem udowadnia, ze kino przestało wypracowywać nowy język opowiadania historii. INLAND EMPIRE jest dowodem na to, że nowy język jest możliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sufler2006 Re: Lynch IP: *.lodz.mm.pl 30.11.06, 16:39 Nieznasz mnie więc..masz niewiele w tym temacie do powiedzenia...Umówmy sie tak.Pozatym niewiesz co robie na festiwalu i ile czasu tam jestem i ile mu poświęciłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filmówka Re: Lynch IP: *.toya.net.pl 30.11.06, 17:12 No to napisz jak to się strasznie poświęcasz. Takich wolontariuszy jak ty są dziesiątki i jestem pewna, że wiekszość pracuje więcej od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sufler2006 Re: Lynch IP: *.lodz.mm.pl 30.11.06, 19:19 Gwoli ścisłości...to nie jestem wolontariuszem i tu chyle czoła-są lepsi i są gorsi ale ja też pracowałem jako wolontariusz przy festiwalu kilka razy-jakiś czas temy i bez nich festiwalu poprostu by nie było.A tobie nie musze sie tłumaczyć co robie.A ty sprawiasz wrażenie osoby zadufanej w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
linson Re: Lynch 27.11.06, 18:36 około roku temu miałam przyjemność oglądania filmu będącego pracą dyplomową Lyncha. chora atmosfera,nasycona schizofrenicznymi przesłankami .aczkolwiek daje porządnego kopa ,żeby się zatrzymać i zastanowić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filmówka Re: Lynch IP: *.toya.net.pl 27.11.06, 21:11 Inland Empire faktycznie jest niezwykły. Bo przecież to niezwykłe żeby się zachwycać taka szmira. No ale przecież reżyserem jest sławny David Lynch. To po prostu musi być świetne, a jak ktoś nie rozumie o co w tym chodzi to jest głupi, bo przecież Lynch geniuszem jest i na dodatek kochaŁódź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diogenespies DL Lepsi tez Ci sie podobali wiec moze to kwestia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 19:29 Twojego gustu. Moze masz zamilowanie do lipy:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DL Re: Lynch IP: 212.191.69.* 09.12.06, 02:08 Miejmy nadzieję, ze za chwilę w kinach. INLAND EMPIRE to arcydzieło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DL Re: Lynch IP: 212.191.69.* 13.12.06, 01:02 Recenzja w THE NEW YORK TIMES: movies2.nytimes.com/2006/12/06/movies/06empi.html?ref=movies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DP Czy trzeba sie wspierac recenzjami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 08:09 Samemu nie mozna zobaczyc i pomyslec? Straszne lenistwo umysłowe! Odpowiedz Link Zgłoś