Dodaj do ulubionych

informacja telefoniczna

IP: *.toya.net.pl 27.11.06, 22:21
Witam.
Mam pytanie czy może ktoś zwrócił już wcześniej uwagę na problem informacji telefonicznej naszego portu? Osobiście usiłowałem się dobić kilkakrotnie w dniu dzisiejszym do kogokolwiek z działu obsługi pasażerskiej, informacji lub kasy i zawsze po kolejnym przekierowaniu kończyło się tym że odbierał ktoś ze służby ochrony !! Fajnie wiedzieć że lotnisko posiada tką formacje ale co z innymi ??!! Kasa wiecznie zajęta, handling nie odbiera a informacja milczy jak zaklęta... zaczynam nabierać szacunku do ludzi z SOLu bo starają się udzielać informacji oraz łączyć z właściwymi działami ale efekt jest zawsze taki sam... zgłaszają się ponownie!! Mówię tu o próbach uzyskania informacji w godzinach pracy portu tj. między 8 a 16 ( według tego co znajduje się na oficjalnej stronie właśnie wtedy działa informacja i kasa !!! ) Może ktoś z forumowiczów wyjaśni mi ten fenomen bo niestety nie jestem w stanie pojąć za co ci ludzie biorą pieniądze?! A może nie biorą i nikt nie pracuje w kasie i informacji?! Tylko po co w takim razie umieszcza się informacje że taki a taki wewnętrzny łączy z takim a takim działem..... Pozdrawiam i życzę więcej cierpliwości oraz szcęścia dzwoniącym na NASZE LOTNISKO.
Obserwuj wątek
    • Gość: 737 Re: informacja telefoniczna IP: *.toya.net.pl 28.11.06, 10:22
      "handling nie odbiera a informacja milczy jak zaklęta"

Handling nie jest od odbierania telefonów od pasażerów a informacji po prostu
      nie ma.
      • Gość: pasażer Re: informacja telefoniczna IP: *.toya.net.pl 28.11.06, 10:58
        Hmmm.... Ciekawostka ;) To po co telefon do handlingu na stronie portu skoro nie są od odbierania?
        Z całym szacunkiem, brak informacji.... szkoda gadać.
        www.airport.lodz.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=180&lang=iso-8859-2
        • Gość: 737 Re: informacja telefoniczna IP: *.toya.net.pl 28.11.06, 12:30
          Hmmm.... Ciekawostka ;) To po co telefon do handlingu na stronie portu skoro
          nie są od odbierania?

Z tego samego powodu dla którego jest tam numer do meteo i dyżurnego
          portu.Głupie pytanie=głupia odpowiedź.

Tutaj masz hinta czym się zajmuje handling (zresztą było już tutaj parę razy)
          www.airport.lodz.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=46&Itemid=123&lang=iso-8859-2
        • Gość: Jarson Re: informacja telefoniczna IP: *.138.rev.vline.pl 28.11.06, 15:18
          737 czas wylądować i zamilknąć , bo zawsze robisz szum a potem ........!
          • Gość: rednosek Re: informacja telefoniczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 16:09
            ja też próbowałam się dodzwonić dzisiaj. bezskutecznie :(
            samolot do Dublina nie odleciał (bo nie przyleciał), nie ma możliwości
            przebukowania biletu.... biedna moja siostra, co dziś chciała lecieć...
            • Gość: Rudolf Re: informacja telefoniczna IP: *.toya.net.pl 28.11.06, 17:45
              Na biednego nie trafiło...
              • Gość: 7378 Re: informacja telefoniczna IP: *.pai.net.pl 28.11.06, 19:47
                Kolego pewnie jak dzwoniles to handling mial wlasnie odprawy samolotow. A co do
                braku miejsc niestety taka jest prawda brak wolnych miejsc i nie jest to wina
                handlingu.
                • Gość: Expat Re: informacja telefoniczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 20:08
                  Swoją drogą to zabawne że w międzynarodowym bądź co bądź - porcie lotniczym nie
                  ma komu odbierać telefonów .
                  • profes79 Re: informacja telefoniczna 28.11.06, 20:17
                    Przeciez odbiera SOL :)
                    Oni to maja przegwizdane...
                    • Gość: 888 Re: informacja telefoniczna IP: *.devs.futuro.pl 28.11.06, 20:55
                      > Przeciez odbiera SOL :)
                      > Oni to maja przegwizdane...

Normalnie jak w łagrze na Syberii.
                  • Gość: matej Re: informacja telefoniczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 00:23
                    a dodzwoniłeś sie do zusu kiedyś lub pkp i załatwiłeś ?
    • Gość: Aleczko Re: informacja telefoniczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 21:24
      A tak z innej beczki. Na TVN 24 podają sytuację we wszystkich portach z
      wyjątkiem Bydgoszczy i Łodzi. Rozumiem, że Bydgoszcz nie ma zbyt wielu polączeń
      ale z Łodzi jest ich kilka więc może trzeba byłoby poinformować szanowną
      redakcję że w Łodzi funkcjonuje lotnisko cywilne i pasażerowie również
      interesują się sytuacją pogodową w kontekście lotniska.
    • Gość: matej Re: informacja telefoniczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 00:20
      ludzie którzy pracują przy tych telefonach zarabiają grosze i odwalają kawał solidnej roboty .Dajcie im spokuj w zawracaniu głowy w nieistotnych sprawach.
      • Gość: Expat Re: informacja telefoniczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 01:16
        a już się miałem nadzieję że nie będziesz pisał głupot matej :D .
        Po 1 - tak : dzwoniłem do obu instytucji i się dowiedziałem tego czego chciałem
        się dowiedzieć ( w ZUS-ie nawet było uprzejmie :O )
        Po 2 - komuna się skończyła już dość dawno i gadanie o "ludziach dobrej roboty"
        którzy za marne grosze muszą odbierać telefony jest jakimś żartem .

Zawracanie głowy w nieistotnych sprawach to co ? . Chęć dowiedzenia się o
        rozkład lotów jest nieistotna ? . Informacja czy samolot dzisiaj wyląduje czy
        nie też jest błaha ? To co jest ważne dla "ludzi dobrej roboty" , że można mieć
        czelność do nich dzwonić ? .Międzynarodowy Port Lotniczy bez informacji
        telefonicznej ...no ludzie...
        • Gość: gracz Re: informacja telefoniczna IP: *.toya.net.pl 29.11.06, 08:29
          gratulujemy wszystkim ludziom dobrej roboty z naszego lotniska na czele z
          p.Arentem, który po prostu sie przepracowuje tak, że boimy sie o jego zdrowie.
      • Gość: yaga Re: informacja telefoniczna IP: *.range81-159.btcentralplus.com 08.12.06, 01:04
        spokuj moze, ale pokoju to juz chyba nie
    • Gość: merr 042 683 52 54 IP: *.devs.futuro.pl 29.11.06, 11:05
      lub 688 84 14 wewn. 154

godziny pracy informacji - kasy :
      pon pt 8-15.30
      sob 10 - 15

swoja droga to dziwne ze nie ma tego telefonu na stronie kontakt
      • Gość: ktos Re: 042 683 52 54 IP: *.pai.net.pl 29.11.06, 20:37
        A jak wam sie podoba pytanie:
        "Czy 30.12 bedzie samolot do Londynu, czy bedzie dobra pogoda do ladowania?? "
      • Gość: niktoś Re: 042 683 52 54 IP: *.toya.net.pl 29.11.06, 21:04
        A jak ci sie podaba odpowiedx: Kto Pani podał ten numer telefonu ?
        • Gość: 345 Re: 042 683 52 54 IP: *.pai.net.pl 06.12.06, 15:06
          Ok nastepnym razem moze uslyszusz "prosze zadzwonic do wrozki" lub "Sekunda juz
          wroze"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka