Gość: a IP: 195.69.83.* 01.12.06, 13:12 Nauczyciele, podejście itd... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: absolwentka Re: co sądzicie o XXLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 17:49 nauczyciele- jest jeden dobry matematyk, reszta (...) poejscie- jakie mozna miec podejscie do ucznia kiedy pracuje sie rownoczesnie w 3 luiceach, gimnazjum i wieczorowce efekty-marne, malo osob staje sie studentami uczelni państwowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: co sądzicie o XXLO IP: 195.69.83.* 02.12.06, 12:17 Od kiedy tak jest? Bo ja kończąc tą szkołę byłam bardzo zadowolona. Może się coś popsuł przez ten czas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka Re: co sądzicie o XXLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 13:27 konczylam 5 lat temu teraz chodzi tam moja siostra-z roku na rok jest slabiej obecnie przed matura wydaje sie majatek na korki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: co sądzicie o XXLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 13:45 ta... caban byl niezly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: co sądzicie o XXLO IP: 195.69.83.* 11.12.06, 13:09 Kominiak też był fajny Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan.iar Re: co sądzicie o XXLO 02.12.06, 21:02 Polecam opracowania: zestawienia i rankingi liceów województwa łódzkiego www.iar.pl >> Edukacja >> Łódzkie autor bogdan@iar.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bykx Re: co sądzicie o XXLO IP: *.retsat1.com.pl 04.12.06, 19:15 W szkołach bedzie jeszcze gorzej, nauczyciele wogóle nie będą mieli czasu dla uczniów, bo pensje ani nie drgnęły w górę czyli trzeba dorabiać gdzie się da a reszta się nie liczy. szkolnictwo to najsłabiej zarabiający sektor. Ale.. chodza pogłoski ze nauczyciele nie przystąpią do matur, egz. gimnaz. jeżeli nie otrzymają konkretnej podwyżki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzik Re: co sądzicie o XXLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 22:16 Przy dużym pechu musisz sie uczyć dwóch przedmiotów, przy odrobinie szczęścia wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka Re: co sądzicie o XXLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 19:28 ja mialam szczescie... moi koledzy z klasy tez szkoda ze na studiach nie ma dla nas taryfy ulgowej... Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: co sądzicie o XXLO 14.01.07, 17:17 Moje dziecko tam chodzi, szkoła słaba, nie zauważylam, żeby ktokolwiek robił coś ponad minimum. Polonistka dobra, ale niedługo odchodzi. Ale żadna szkola nie zabrania dziecku się uczyć. Znam osoby które skończyły to LO i wyszły na ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: co sądzicie o XXLO IP: *.toya.net.pl 24.01.07, 11:36 Nie powiedziałbym, że słaba. Jestem na czwartym roku PŁ i spotykam wielu ludzi z dwudziestki. W mojej grupie utrzymało sie nas więcej niż z liceów mających opinię duzo lepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: co sądzicie o XXLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 07:30 Szkoła słaba, brak atmosfery, nauczyciele tylko narzekają, nie polecam, a matematyk szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: co sądzicie o XXLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 10:37 mnie najbardziej udeża właśnie ten brak atmosfery- w sumie tej szkoly nie wspomina WCALE chociaz chodzilam tam 4 lata ogolnie-nuda i bezsens Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX LO good idea :] Re: co sądzicie o XXLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 17:10 polecam szkole...zbychu najlepszy nauczyciel jakiego mialem okazje poznac...ci co sie wypowiedzieli zle chyba sa pokrzywdzeni przez los i ogolnie sa nieudacznikami...:) polecam klase c :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka Re: co sądzicie o XXLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 21:21 nieudacznikami powiadasz? a moze osobami ktore potrafia realnie ocenic sytuacje? ktora nota bene jest z roku na rok coraz slabsza-spojrz na ranking szkol srednich- xx lo tam nawet nie figuruje.... jak myslisz o czym to swiadczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: co sądzicie o XXLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 16:44 Świadczy to tylko o niezgłoszeniu szkoły do rankingu przez sekretarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norka Re: co sądzicie o XXLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 19:43 byc moze... gdyby takowa jednak szkole zglosila to i tak bylaby na samym koncu hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: co sądzicie o XXLO IP: 195.69.83.* 28.02.07, 09:16 bez przesady nie jest tak źle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczurek Re: co sądzicie o XXLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 23:02 Śliczny hihot. Zrób tak jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: co sądzicie o XXLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 23:10 Atmosfera super, matematyczka fajna i na nic nie narzeka. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś