Dodaj do ulubionych

co sądzicie o XXLO

IP: 195.69.83.* 01.12.06, 13:12
Nauczyciele, podejście itd...
Obserwuj wątek
    • Gość: absolwentka Re: co sądzicie o XXLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 17:49
      nauczyciele- jest jeden dobry matematyk, reszta (...)
      poejscie- jakie mozna miec podejscie do ucznia kiedy pracuje sie rownoczesnie w
      3 luiceach, gimnazjum i wieczorowce
      efekty-marne, malo osob staje sie studentami uczelni państwowych
      • Gość: a Re: co sądzicie o XXLO IP: 195.69.83.* 02.12.06, 12:17
        Od kiedy tak jest? Bo ja kończąc tą szkołę byłam bardzo zadowolona. Może się
        coś popsuł przez ten czas?
        • Gość: absolwentka Re: co sądzicie o XXLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 13:27
          konczylam 5 lat temu
          teraz chodzi tam moja siostra-z roku na rok jest slabiej
          obecnie przed matura wydaje sie majatek na korki
      • Gość: absolwent Re: co sądzicie o XXLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 13:45
        ta... caban byl niezly
        • Gość: ja Re: co sądzicie o XXLO IP: 195.69.83.* 11.12.06, 13:09
          Kominiak też był fajny
    • bogdan.iar Re: co sądzicie o XXLO 02.12.06, 21:02
      Polecam opracowania: zestawienia i rankingi liceów województwa łódzkiego

www.iar.pl >> Edukacja >> Łódzkie

autor bogdan@iar.pl
      • Gość: bykx Re: co sądzicie o XXLO IP: *.retsat1.com.pl 04.12.06, 19:15
        W szkołach bedzie jeszcze gorzej, nauczyciele wogóle nie będą mieli czasu dla
        uczniów, bo pensje ani nie drgnęły w górę czyli trzeba dorabiać gdzie się da a
        reszta się nie liczy. szkolnictwo to najsłabiej zarabiający sektor. Ale..
        chodza pogłoski ze nauczyciele nie przystąpią do matur, egz. gimnaz. jeżeli nie
        otrzymają konkretnej podwyżki.
    • Gość: luzik Re: co sądzicie o XXLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 22:16
      Przy dużym pechu musisz sie uczyć dwóch przedmiotów, przy odrobinie szczęścia
      wcale.
      • Gość: absolwentka Re: co sądzicie o XXLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 19:28
        ja mialam szczescie... moi koledzy z klasy tez
        szkoda ze na studiach nie ma dla nas taryfy ulgowej...
        • kol.3 Re: co sądzicie o XXLO 14.01.07, 17:17
          Moje dziecko tam chodzi, szkoła słaba, nie zauważylam, żeby ktokolwiek robił
          coś ponad minimum. Polonistka dobra, ale niedługo odchodzi. Ale żadna szkola
          nie zabrania dziecku się uczyć. Znam osoby które skończyły to LO i wyszły na
          ludzi.
          • Gość: absolwent Re: co sądzicie o XXLO IP: *.toya.net.pl 24.01.07, 11:36
            Nie powiedziałbym, że słaba. Jestem na czwartym roku PŁ i spotykam wielu ludzi
            z dwudziestki. W mojej grupie utrzymało sie nas więcej niż z liceów mających
            opinię duzo lepszych.
    • Gość: aaa Re: co sądzicie o XXLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 07:30
      Szkoła słaba, brak atmosfery, nauczyciele tylko narzekają, nie polecam,
      a matematyk szkoda gadać.
      • Gość: aneta Re: co sądzicie o XXLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 10:37
        mnie najbardziej udeża właśnie ten brak atmosfery- w sumie tej szkoly nie
        wspomina WCALE chociaz chodzilam tam 4 lata
        ogolnie-nuda i bezsens
        • Gość: XX LO good idea :] Re: co sądzicie o XXLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 17:10
          polecam szkole...zbychu najlepszy nauczyciel jakiego mialem okazje poznac...ci
          co sie wypowiedzieli zle chyba sa pokrzywdzeni przez los i ogolnie sa
          nieudacznikami...:) polecam klase c :)
          • Gość: absolwentka Re: co sądzicie o XXLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 21:21
            nieudacznikami powiadasz? a moze osobami ktore potrafia realnie ocenic sytuacje?
            ktora nota bene jest z roku na rok coraz slabsza-spojrz na ranking szkol
            srednich- xx lo tam nawet nie figuruje.... jak myslisz o czym to swiadczy?
            • Gość: czytelnik Re: co sądzicie o XXLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 16:44
              Świadczy to tylko o niezgłoszeniu szkoły do rankingu przez sekretarkę.
              • Gość: norka Re: co sądzicie o XXLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 19:43
                byc moze... gdyby takowa jednak szkole zglosila to i tak bylaby na samym koncu
                hihihi
                • Gość: jak Re: co sądzicie o XXLO IP: 195.69.83.* 28.02.07, 09:16
                  bez przesady
                  nie jest tak źle
                • Gość: szczurek Re: co sądzicie o XXLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 23:02
                  Śliczny hihot. Zrób tak jeszcze...
      • Gość: uczennica Re: co sądzicie o XXLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 23:10
        Atmosfera super, matematyczka fajna i na nic nie narzeka. Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka