izannak 06.12.06, 00:26 Czy ktoś może wie, gdzie i kiedy zostanie otwarty ten market w Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ukalo Re: electro world 06.12.06, 00:30 Rekrutacja pracowników trwa do końca roku (wg. praca.gazeta.pl) - czyli pewnie I kwartał 2007 (byle przed Wielkanocą ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: electro world 06.12.06, 00:30 No chyba tutaj: commons.wikimedia.org/wiki/Image:Manufaktura10.jpg tak mi się zdaje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: electro world 06.12.06, 09:05 Yavo, a wolalbys zeby w Twoim miescie byl ten syf czy zeby go nie bylo? Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: electro world 06.12.06, 09:08 Dla mnie to obojętne. Wszedłem tam raz, i wyszedłem po 3 minutach... Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: electro world 06.12.06, 09:13 Ano widzisz. Ale pewnie sa osoby, ktore tam cos kupily i sa zadowolone. A przede wszystkim jest mnostwo osob, ktore maja wybor sklepu, co ja osobiscie bardzo sobie cenie. A tak w ogole to do sklepow ze sprzetem wchodze tylko w celu obejrzenia towaru, a zakupy robie w najtansszym chyba sklepie internetowym. Majacym zreszta swoje oddzaly takze w Łodzi i Wawie:-) Jakby co, polecam:-) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: electro world 06.12.06, 09:16 dziad_borowy napisał:... Daj namiary na taki sklep:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: electro world 06.12.06, 09:18 Troche sie wstydze na forum, bo jeszcze mnie skasuja i bede mial problemy z publikacja zdjec;-) Jak coniektorzy:-) Ale na maila pojdzie. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: electro world 06.12.06, 09:22 dziad_borowy napisał: > Troche sie wstydze na forum, bo jeszcze mnie skasuja i bede mial problemy z > publikacja zdjec;-) Jak coniektorzy:-) Ale na maila pojdzie. > Dzierżżż!!! Sprawa już jest zamknięta:-) OK,daj na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: electro world 06.12.06, 09:38 Hymm,ale takich kart pamięci do aparatu nie widziałem:-( FUJIFILM xD-Picture Card. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: electro world 06.12.06, 09:33 A ja też poproszę... :) Tak od Miko... od Dziada :) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Dawaj namiary 06.12.06, 09:39 Przecież to jest informacja, a nie reklama:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Dawaj namiary 06.12.06, 09:44 A wiec: powiem szczerze, ze jest to strona naprawde maxi prezentuje rozne sprzety, proponuje rozne media. Czytajcie ruchem konika szachowego. _Ostatni_ gasi swiatlo. Dzierżżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Dawaj namiary 06.12.06, 09:44 yavorius napisał: > Przecież to jest informacja, a nie reklama:) A to ciekawe?,dlaczego w takim razie inne takie informacje ci przeszkadzają? Dawaj dziadzie;-)najwyżej nas wyrzucą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Dawaj namiary 06.12.06, 09:45 Bo my o nie prosimy, to jest ta różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Dawaj namiary 06.12.06, 09:46 yavorius napisał: > Bo my o nie prosimy, to jest ta różnica. No tak,z tego wynika że nie lubisz niespodzianek i prezentów;-) Odpowiedz Link Zgłoś
astrologus Re: electro world 06.12.06, 12:05 Rynek Manufaktury, marzec 2007. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś