Dodaj do ulubionych

Łyżwiński przyjechał na badania DNA

• Gość: brodzik Re: Łyżwiński przyjechał na badania DNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 12:46
      Oni już to zrobili,forsę z wyborów przeznaczyli na kancelarie prawniczą i
      analityków medycznych.Oj,naiwni obywatele,naiwni.Andriusza już wczoraj był
      pewny wyników śledztwa i prokuratury.
    • Gość: Ania Niech ta Pani zdobędzie np. włos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 12:46
      Łyżwińskiego i zbada DNA za granicą
    • parwardigar założycie się że badanie wykluczy ojcostwo? 08.12.06, 12:53
      ...i bynajmniej nie dlatego że łyżwiński nie jest ojcem, ale w imię dobra IV
      RP...
    • Gość: zamyslona Re: Łyżwiński przyjechał na badania DNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 12:53
      eh, dziecka szkoda, jak dorosli sie bawia to ich sprawa, ale dziecko...
      Teraz to juz bedzie TO DZIECKO i zawsze beda je palcami pokazywali.
      Zreszta pozostale dzieci tej pani tez.
      Juz sobie wyobrazam jaka zajefajna sytuacje beda mialy w szkole...
    • at_work Ha! Też myślałem, że mogą podmienić... 08.12.06, 12:56
      Wyobraźmy sobie taką sytuację.
      Najbliższy przyjaciel chce pomóc Łyżwińskiemu i po kryjomu przekazuje mu próbkę z własnym
      "materiałem genetycznym". Zostają ogłoszone wyniki.
      I okazuje się, że ojcem jest Andrzej Lepper.

_
      Posłanko!
    • Gość: scubabe Re: Łyżwiński przyjechał na badania DNA IP: *.gre.pl 08.12.06, 12:56
      Ale się uśmiałam badanie DNA w Łodzi najbardziej skorupowanym mieście w Polsce.
      To już ja wiem jaki będzie wynik
      • Gość: lusia Re: Łyżwiński przyjechał na badania DNA IP: *.gre.pl 08.12.06, 13:02
        Pewnie to dziecko łyzwińskiego- dawał kase a jak się kochankowie pokucili to
        Pani postanowiła zniszczyć mu życie
      • Gość: ee tam.. Re: Łyżwiński przyjechał na badania DNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 17:08
        Masz rację wynik jest przesądzony, łapówka łyżwy w stosunku do tego co może dać
        agora to śmieszne drobne.
    • Gość: kord Badania oczyszcza Lyzwe zobaczycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 12:57
      mozemy nawet obstawiac.
      A wszystko dla ratowania koalicji i VI RP.
      No bo co by krolowa matka powiedziala, ze synkowie z kur.wiarza.mi sie zadaja?
    • Gość: pies cywil Re: Łyżwiński przyjechał na badania DNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:03
      Mysle, ze badania DNA, to malo, bo w tym pieknym kraju czary sa na porzadku
      dziennym, a zwlaszcza jesli chodzi o afery polityczne- zawsze cos ginie w
      niewyjasnionych okolicznosciach i jest po sprawie. Mysle, ze wariograf bylby
      bardzo dobrym narzedziem do ustalenia prawdy.
      DNA i wariograf- takie jest moje zdanie.
      • Gość: m1708 Re: Łyżwiński przyjechał na badania DNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:07
        A ja bym wymusił na nim badania DNA za granicą. Przy obecnych porządkach w
        przenajświętszej IV RP juz widzę, jak władzawysyła cichociemnych, by podmienili
        próbkę - albo same wyniki. Laboranci tez ludzie, zawsze się coś na nich
        znajdzie...
    • Gość: obserwator2 Łyżwiński przyjechał na badania DNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:06
      Możliwość łatwego ponownego badania (i ponownego i ponownego) czyni
      NIEMOŻLIWYM, by badający lekarz (pod okiem współpracowników, prokuratora i kogo
      tam jeszcze) pozwolił sobie na oszustwo.

Ja się tylko dziwię tej osobie z pary Aneta K. - Łyżwiński, która obstaje przy
      swoim, a która nie ma racji!!!!!! Przecież w poniedziałek, może wtorek, jedno z
      nich będzie rozdeptane w opinii społecznej. Jest to oszustwo pozbawione szans
      powodzenia!
      Chyba że .... No właśnie. Czy są scenariusze pozwalające obojgu wierzyć w swoje
      racje? Ja widzę jeden (wielce nieprawdopodobny) scenariusz, wymagający
      wieloletniego planowania. Pani Aneta K, przy pomocy tegoż weterynarza i pomocy
      jakiejś kobiety współżyjącej faktycznie z Łyżwinskim, zapłodniła się jego
      nasieniem 4 lata temu. Po to by go teraz wydoić.
      Inna możliwość to taka, że Łyżwiński jest taki niekumaty, że nie słyszał o 100
      procentowej wiarygodności testów DNA, zwyczajnie się wyparł ojcostwa mając
      nadzieję że część opinii jemu da wiarę, część Anecie, a teraz już idzie jak na
      ścięcie nie licząc na nic, a jedynie odwlekając swoją klęskę o kilka dni. Albo
      licząc na cud.
      • Gość: jerzy30 obserwatorze !!!!! - ja tez mam takie zdanie IP: 195.187.99.* 08.12.06, 13:40
        - tak moze byc tez - pobranie spermy to zaden problem - potem sie ja miesza z
        odpowiednim nosnikiem [bialko kurze z jajka] i zamraza w cieklym azocie - wie o
        tym kazdy weterynarz bo tak sie pobiera sperme od swinek czy byczkow - i
        potrafi to robic KAZDY weterynarz - a sperme mozna miec z prezerwatywy po
        prostu od "normalnej" prostytutki co sobie takiego wypelnionego sperma kondoma
        przechowa na chwile - wedlug mnie akcja zostala zaplanowana bu uwalic i
        samobrone i pisiorow przy okazji
        chyba ze ten lyzwinski faktycznie jest taaaaaaki glupi i idzie po prostu w
        zaparte
        • Gość: 666 Re: obserwatorze !!!!! - ja tez mam takie zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:54
          Kto 4 lata temu przypuszczał że Samoobrona będzie rządzić razem z PISem.
          Jeżeli jest tu jakiś przekręt to tylko dla kasy a to szybko wyjdzie po badaniach.
          • uchachany Może to intryga Michnika uknuta już przy Okrągłym 08.12.06, 14:17
            Stole...?

Gość portalu: 666 napisał(a):

> Kto 4 lata temu przypuszczał że Samoobrona będzie rządzić razem z PISem.
            > Jeżeli jest tu jakiś przekręt to tylko dla kasy a to szybko wyjdzie po
            badaniac
            > h.
      • uchachany Raczej mu obiecali podmianę próbek, więc idzie na 08.12.06, 13:44
        pewniaka, bo jako szwindlarz przyzwyczajony do różnych lewizn łyknął to
        gładko :-)). A raczej lezie w pułapkę jak krowa w szkodę...

Gość portalu: obserwator2 napisał(a):

> .....
        > Inna możliwość to taka, że Łyżwiński jest taki niekumaty, że nie słyszał o
        100
        > procentowej wiarygodności testów DNA, zwyczajnie się wyparł ojcostwa mając
        > nadzieję że część opinii jemu da wiarę, część Anecie, a teraz już idzie jak
        na
        > ścięcie nie licząc na nic, a jedynie odwlekając swoją klęskę o kilka dni.
        Albo
        > licząc na cud.
        • Gość: 666 Re: Raczej mu obiecali podmianę próbek, więc idzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:50
          W tej sytuacji nikt normalny by się nie zgodził na podmianę próbek.
          • uchachany Raczej masz rację, ale Łyżwa mógł to kupić 08.12.06, 14:14
            i dlatego taki pewny :-)).

Gość portalu: 666 napisał(a):

> W tej sytuacji nikt normalny by się nie zgodził na podmianę próbek.
      • petrucchio Re: Łyżwiński przyjechał na badania DNA 08.12.06, 13:48
        Gość portalu: obserwator2 napisał(a):

> Inna możliwość to taka, że Łyżwiński jest taki niekumaty, że nie słyszał o 100
        > procentowej wiarygodności testów DNA, zwyczajnie się wyparł ojcostwa mając
        > nadzieję że część opinii jemu da wiarę, część Anecie, a teraz już idzie jak na
        > ścięcie nie licząc na nic, a jedynie odwlekając swoją klęskę o kilka dni. Albo
        > licząc na cud.

Jeszcze inna możliwość to powołać eksperta od genetyki (np. prof. Macieja
        Giertycha), który zakwestionuje wiarygodność testów DNA powołując się na
        starannie dobrane argumenty biblijne w kwestii ojcostwa (weźmy na początek casus
        Jozefa z Nazaretu...).
        • uchachany W ramach tych badań musiałby również wziąć pod 08.12.06, 14:21
          uwagę sztywność penisa Łyżwy, jak u dinozaurów...

petrucchio napisał:

>
          > Jeszcze inna możliwość to powołać eksperta od genetyki (np. prof. Macieja
          > Giertycha), który zakwestionuje wiarygodność testów DNA powołując się na
          > starannie dobrane argumenty biblijne w kwestii ojcostwa (weźmy na początek
          casu
          > s
          > Jozefa z Nazaretu...).
      • artctrl a ja widze tez inny... 08.12.06, 15:45
        Powinni jeszcze sie upewnic czy p. Aneta jest faktycznie matka tego
        dziecka....! Bo z tego co pani Aneta zeznaje, wynika ze
        ludzie Łyzwinskiego mieli dosc swobodny dostep do szpitala, gdy ta rodzila....
        Ba nawet probowali rozdzielic matke od noworodka.... A trzeba sie zastanowic
        ile kosztowaloby
        w tym kraju zamienienie dzieci w inkubatorach?
    • Gość: laborka Re: Łyżwiński przyjechał na badania DNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:07
      Lyżwa jest taki pewny,bo wczoraj poddał sie wymianie krwi,przepomowali mu.hahha
    • m824 ciekawe ile zapłaci? 08.12.06, 13:10
      ciekawe ile zapłaci łyżwiński za to, żeby to nie był jego dzieciak? a płacic ma
      z czego, bo z kasy państwa nakradł już tyle, że gdyby miał tylko oddawać
      odsetki tej małej w ramach alimentów, to dzieciak miałby jak w raju.
    • Gość: DNA Łyżwiński przyjechał na badania DNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:16
      to forum jest do dupy
      • petrucchio Dzień dobry, panie Łyżwiński! n/t 08.12.06, 15:00

• voodeen Re: Łyżwiński przyjechał na badania DNA 08.12.06, 16:18
        to forum jest z powodu d...
    • Gość: mikel Nie boi się, bo już załatwione??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:18
    • Gość: ralf Łyżwiński przyjechał na badania DNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:20
      W całej tej sprawie wygląda na to, że w "Samoobronie" pie.. się wszyscy ze
      wszystkimi, a pan przewodniczący Lepper pie.. głupoty.
    • Gość: Remi Łyżwiński przyjechał na badania DNA IP: 149.226.255.* 08.12.06, 13:20
      Ciekawe czy bedzie probowal przekupic lekarzy?? Przeciez powiedzial ze jest
      spokojny, czuje tylko lekki stres.
      Juz zaplacil i stresuje sie tylko ze troche kaski poszlo na marne.
      Popatrzcie na jego ryja, na czole ma napisane jakim jest survvysynem
    • Gość: jerzy30 zaprzeczy i powie ze mu sperme ukradli IP: 195.187.99.* 08.12.06, 13:28
      i te kobitke poddano sztucznemu zaplodnieniu
      • Gość: ~~~~~~~~ Re: zaprzeczy i powie ze mu sperme ukradli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:40
        to jest ten materiał genetyczny, czyli, że dziewczynce to co pobrali, no bo jej
        matce to może jescze jajo wyjęli...
        • Gość: ł. Re: zaprzeczy i powie ze mu sperme ukradli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:54
          co jest materiałem genetycznym, skoro był pobierany w obecności 1/prokuratora,
          2/ superstar Krawczykowej, 3/ trzyletniej dziewczynki, a nie seksownej
          pielęgniarki w fartyczku rozchylonym na biuście...
    • Gość: Pio pewnie później powie, że to sfałszowane wyniki, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:30
      i że mają w tym swój interes "kraje trzecie"
      i obce służby
      ;)
    • Gość: piotr Łyżwiński przyjechał na badania DNA IP: *.era.pl 08.12.06, 13:37
      Powinni zrobić dwa równoległe i niezależne badania w różnych instytutach
    • Gość: atomem prl oczywiscie ze zamienia probki, IP: *.hsd1.or.comcast.net 08.12.06, 13:40
      badanie dna to zwykly wymaz ze sliny, jakies scierwo ubeckie napluje i po
      sprawie, prawo ubeckie znowu zadziala, prokurator na uslugach troli, ku.. tylko
      atomem was bydlo
    • Gość: feliX a dziecko? IP: 62.233.187.* 08.12.06, 13:40
      ciekawe, że niestety nikt nie zwraca uwagi na dramat tej biednej małej
      dziewczynki.
    • Gość: asimo biedne dziecko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:42
      teraz będą tego dzieciaka ciągać wszędzie i robić zamieszanie ... popaprany rząd
      • Gość: G Re: biedne dziecko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:48
        a czy to rząd kogoś ciąga?
        Opozycja wyciągnęła sprawę, nakłoniła kobitę do zeznań, zapewne za kasę, kobita
        na to poszła.
        Przecież wystarczyłoby jej założyć sprawę o alimenty, kasę od posła niemała by
        dostała, wszystko po cichu, bez rozgłosu, po co lecieć z tym do mediów i to w
        pierwszej kolejności?
    • gurru czy GW polknie swe slowa gdy Łyżwiński 08.12.06, 13:43
      nie okaze sie ojcem corki Anety K? Cos ta Aneta zazcela krecic, za glupia jest
      zeby inteligentnie klamac.
    • Gość: Łodziak przyjechał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:44
      chociaż +12 stopni slisko jest
    • Gość: Kazik Łyżwiński przyjechał na badania DNA IP: 212.160.152.* 08.12.06, 13:47
      Na pewno wynik negatywny jest już załatwiony
    • Gość: Kamienna Twarz Weeken w napięciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:47
      aczkolwiek nie o miesiączkowe tu chodzi, a w poniedziałek będzie jasne, czy to
      Krawczykową pie..li, czy też ona pie.. bez sensu i z nią ci wczyscy co za
      nią stoją...
      • Gość: G Re: Weeken w napięciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:51
        samo to zeznanie, że weterynarz coś w nią wstrzykiwał (za jej zgodą, no bo jak
        inaczej) wydaje się głupie - co za problem przerwać ciążę na boku w normalny
        sposób?
      • voodeen A była już taka jedna co twierdziła ... Jarucka 08.12.06, 16:03
        tylko zaraz, zaraz ... kto to ją odnalazł? Aaaa sama się zgłosiła. Tylko do
        kogo? Aaaaa do Konstantego M. Hm, scenariusz podobny - pewnie i wynik będzie
        zbliżony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka