Dodaj do ulubionych

potęrzna chlewnia nad jez.głuszyńskim w topolce

21.12.06, 09:07
władze gminy chcą za wszelką cenę i przy sprzeciwie mieszkańców zezwolić na
wybudowanie potęrznej chlewni mieszkancy dzielnie się bronią. co będzie z
domkami które wybudowaliście.chlenia śmierdzi w kwadracie 20km a najgorzej
jest latem.
Obserwuj wątek
    • cassani a w chlewni 21.12.06, 09:18
      to się je czy sra?
    • inga65 No... 21.12.06, 09:37
      No...

vege.spinacz.pl/plik_zdj/987.jpg
    • pan_od_chinskiego A może "potężna"? 21.12.06, 10:36
    • huann boczusiuuuu!!!! 21.12.06, 21:25

• sauber1 Re: potęrzna chlewnia nad jez.głuszyńskim w topol 04.01.07, 17:18
      bolo962 napisał:

> władze gminy chcą za wszelką cenę i przy sprzeciwie mieszkańców zezwolić na
      > wybudowanie

bolo962 napisał "poterzną chlewnia nad jez.Głuszyńskim .", ktoś zapytał "to
      się je czy sra?" inny kroś "A może "potężna"?" tak błędne słowo i wszyscy
      maja rację ale nie to jest ważne i nie o to chodzi, a "władze" gminy chcą za
      wszelką cenę i przy sprzeciwie mieszkańców zezwolić na wybudowanie potężnej
      chlewni mieszkańcy dzielnie się bronią. co będzie z domkami które wybudowaliście.
      Ja wiem, dla Was wielu tu czytających nie ma to żadnego znaczenia ale są ludzie
      w tym miasteczku i chętnie nawet na kilka dni jadą właśnie na to cudowne
      jeziorko po odpoczywać, jest to dla bardzo wielu poważna sprawa....... i protest
      wydaje się być bardzo słuszny.........To jest tylko moje zdanie i nikt nie musi
      się z nim zgadzać.....

• bart_step Re: potęrzna chlewnia nad jez.głuszyńskim w topol 04.01.07, 19:49
        No to może więcje pejoratywów?
        > a "władze" "gminy" "chcą" za
        > "wszelką" cenę i "przy" sprzeciwie "mieszkańców" zezwolić na "wybudowanie"
        potężnej
        > chlewni "mieszkańcy" dzielnie się bronią. co "będzie" z domkami
        które "wybudowaliście."
        • sauber1 Re: potęrzna chlewnia nad jez.głuszyńskim w topol 04.01.07, 21:04
          bart_step napisał:

> No to może więcje pejoratywów?
          > > a "władze" "gminy" "chcą"

a jakie to ma znaczenie?
          nie żałuj róż kiedy lasy płoną

Polska jest już wolnym i niepodległym krajem, a to najważniejsze, cieszymy się z
          prawa wyboru i tylko od Nas teraz zależy co zrobimy dla siebie samych i dla
          tych co po Nas. Wiele lat straciliśmy walcząc z głupotą reżimu komunistycznego,
          gdy w tym czasie świat się rozwijał, szedł do przodu, polepszały się warunki
          życia i bycia ludzi. Świat staje się bogatszy, czystszy i zdrowszy i świadomość
          ekologiczna ludzi też rośnie, chcemy żyć dłużej zdrowiej i wygodniej i bardzo
          dobrze......
          Pozdrawiam
          • bart_step Re: potęrzna chlewnia nad jez.głuszyńskim w topol 04.01.07, 23:14
            Zaraz, czyli komuchy tam postawili chlewnię czy nie?
            • huann Re: potęrzna chlewnia nad jez.głuszyńskim w topol 04.01.07, 23:16
              tak.
              • lavinka Re: potęrzna chlewnia nad jez.głuszyńskim w topol 04.01.07, 23:20
                A u nas latem wycieli kaloryfery z klatek.Między innymi udało nam się pozbyć
                kaloryfera który był zawsze zimny, a rury do niego przehodziły przez nasze
                mieszkanie... pomijam gehennę ze spawem który kapał... teraz "okazało się",że
                administracja zrobiła to bezprawnie , no i zaczęli te kaloyfery montować z
                powrotem ;-D
                Na szczęście my udajemy,że u nas żadnego kaloryfera nigdy nie było(zamalowaliśmy
                dziury) i z pewnością nie pozwolimy na te rury donikąd sterczce do 10cm od
                ściany...).
                Jak będzie trzeba to się okopiemy albo urzdzimy głodówkę w tej sprawie i żanego
                aloryfera sobie wcisnc nie damy!

lav
                • bart_step Re: potęrzna chlewnia nad jez.głuszyńskim w topol 04.01.07, 23:22
                  wciskajcie sobie co tam chcecie, ale tam nie ma odopowiedzi na moje pytnie o
                  Yugolsavii
                  • lavinka Też..branoc.... 04.01.07, 23:24
                    Też Ci się pytań na Świętą noc zachciewa...

lav
                    • huann Re: Też..branoc.... 04.01.07, 23:29
                      oj, podlinkowałem na chlewie miast Jugosławii :(
                    • sauber1 Re: Też..branoc.... 04.01.07, 23:31
                      lavinka napisała:

> Też Ci się pytań na Świętą noc zachciewa...
                      >
                      > lav

Lavinko, no bardzo pięknie ale na co Ci ten mecz?.
                      Ćwierkają wróbelki - łapać murzynka, a może bolo chce dobrze i nie tylko dla
                      siebie???
                      Pozdrawiam
                      • lavinka Re: Też..branoc.... 05.01.07, 10:19
                        Może jest za rano...bo nic nie kumkam....
                        • sauber1 Re:dzień doberek........ 05.01.07, 14:05
                          lavinka napisała:

> Może jest za rano...bo nic nie kumkam....

Nie pękaj Lavinko, ja też już wstałem, jest pięknie a może być jeszcze lepiej,
                          spójrz świat uśmiecha się dla wszystkich........
                          • lavinka Re:dzień doberek........ 05.01.07, 14:42
                            No chyba nie do Wielgusa... ten to się nie wysypia...

lav
                            • sauber1 Re:dzień doberek........ 05.01.07, 14:45
                              lavinka napisała:

> No chyba nie do Wielgusa...

Czy te oczy mogą kłamać - chyba Nieeee???
            • sauber1 Re: potęrzna chlewnia nad jez.głuszyńskim w topol 04.01.07, 23:26
              bart_step napisał:

> Zaraz, czyli komuchy tam postawili chlewnię czy nie?

oczywiście że nie, w tej okolicy zrobiło się wyjątkowo pięknie i szkoda to
              zmarnotrawić dla czyichś zapędów z pogarda dla innego człowieka. Chodzi o
              zagrożenie zapaskudzenia ostoi spokoju i..... a co ja będę dalej pisał, zabierz
              się Miły Człowieku z przyjaciółmi i zobacz sam jak jest tam pięknie, zaręczam
              nie będziesz chciał wracać do domu, na siłę będą Cię do samochodu wciągać
              zobaczysz i przyznasz mi rację miast się droczyć o duperele.........
              Pozdro
              • bart_step Re: potęrzna chlewnia nad jez.głuszyńskim w topol 04.01.07, 23:30
                tam jest jakiś park krajobrazowy, czy po prostu się ktoś oburza? Jakieś
                miejscowe niesnaski?
                • sauber1 Re: potęrzna chlewnia nad jez.głuszyńskim w topol 04.01.07, 23:39
                  bart_step napisał:

> tam jest jakiś park krajobrazowy, czy po prostu się ktoś oburza? Jakieś
                  > miejscowe niesnaski?

UPS a Ja myślałem, że rozmawiam z sympatycznymi ludźmi z Łodzi, a nie wierzę by
                  nie wiedzieli albo nie byli nad tym najbliższym pięknym, czystym jeziorem??? z
                  Bonn a to około kafla drogi, czy ze Sztokholmu, Wawy i innych m. ludzie bywają
                  całe lato w pełni zadowolenia, co jest ???
                  • bart_step Re: potęrzna chlewnia nad jez.głuszyńskim w topol 04.01.07, 23:46
                    No nie wiem, przyznam że nie znam;)
                    • sauber1 Re: nad Jeziorem Głuszyńskim 04.01.07, 23:51
                      bart_step napisał:

> No nie wiem, przyznam że nie znam;)

oj żałuj, żałuj nie wiesz co tracisz?, zajrzyj tu jeszcze, proszę
    • aaa202 Chlewnia śmierdzi w kwadracie 05.01.07, 14:43
      obora z trójkącie, a stajnia w trapezie.
      • huann a w walcu 05.01.07, 14:45
        chłoporobotnik.
        • sauber1 Re: a w walcu 05.01.07, 15:26
          huann napisał:

> chłoporobotnik.
          >
          Wszystko musi mieć podtekst seksualny )))))))) w abstrakcji urok.
          Cokolwiek robisz, staraj się mieć powód. Forrest Gump
      • sauber1 Re: Chlewnia śmierdzi wirtualnie 05.01.07, 15:23
        aaa202 napisała:

> obora z trójkącie, a stajnia w trapezie.

Nie ważne czy w kwadracie czy po okręgu, ważne, że został pobudzony został zmysł
        węchu, jeszcze nie ma a już śmierdzi jak cholera...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka