ema.75 21.12.06, 12:14 Na budynku na Piłsudskiego powiesili wielki baner,a na nim napis "Wesołych Świat". I tu mam pytanie: co to są te "Świat"? Czy to coś, czy nic i tylko nie zatrudnili kogoś, kto by znał polski język? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cassani chyba tego: 21.12.06, 12:16 "GOD JUL" "BUON ANNO" "FELIZ NATAL" "JOYEUX NOEL" "VESELE VANOCE" "MELE KALIKIMAKA" "NODLAG SONA DHUIT" "BLWYDDYN NEWYDD DDA" """""""BOAS FESTAS""""""" "FELIZ NAVIDAD" "MERRY CHRISTMAS" "KALA CHRISTOUGENA" "VROLIJK KERSTFEEST" "FROHLICHE WEIHNACHTEN" "BUON NATALE-GODT NYTAR" "HUAN YING SHENG TAN CHIEH" "WESOLYCH SWIAT-SRETAN BOZIC" "MOADIM LESIMHA-LINKSMU KALEDU" "HAUSKAA JOULUA-AID SAID MOUBARK" """""""'N PRETTIG KERSTMIS""""""" "ONNZLLISTA UUTTA VUOTTA" "Z ROZHDESTYOM KHRYSTOVYM" "NADOLIG LLAWEN-GOTT NYTTSAR" "FELIC NADAL-GOJAN KRISTNASKON" "S NOVYM GODOM-FELIZ ANO NUEVO" "GLEDILEG JOL-NOELINIZ KUTLU OLSUM" "EEN GELUKKIG NIEUWJAAR-SRETAN BOSIC" "KRIHSTLINDJA GEZUAR-KALA CHRISTOUGENA" "SELAMAT HARI NATAL - LAHNINGU NAJU METU" """""""SARBATORI FERICITE-BUON ANNO""""""" "ZORIONEKO GABON-HRISTOS SE RODI" "BOLDOG KARACSONNY-VESELE VIANOCE " "MERRY CHRISTMAS AND HAPPY NEW YEAR" "ROOMSAID JOULU PUHI -KUNG HO SHENG TEN" "FELICES PASUAS - EIN GLÜCKLICHES NEUJAHR" "PRIECIGUS ZIEMAN SVETKUS SARBATORI VESLLE" "BONNE ANNEBLWYDDYN NEWYDD DDADRFELIZ NATAL" Odpowiedz Link Zgłoś
cassani jakas informacja dla huana 21.12.06, 12:17 chyba: "HUAN YING SHENG TAN CHIEH" Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Chili 21.12.06, 12:20 Huann ye shwiatancznie. Czyli mnostwo. Czyli zgadza sie. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Czego życzy łódzki Philips? 21.12.06, 12:24 > napis "Wesołych Świat". Powinno być oczywiście "Wesoły ch. Świat". Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Czego życzy łódzki Philips? 21.12.06, 12:34 wesoły, ch..owy świat coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Czego życzy łódzki Philips? 21.12.06, 12:37 a moze miało być "Wesoły Świat".. że niby wesoło tam u nich.. Odpowiedz Link Zgłoś
bart_step Re: Czego życzy łódzki Philips? 21.12.06, 17:02 ciesz się, że nie "Wesoły Świąd" Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Czego życzy łódzki Philips? 22.12.06, 07:56 ema.75 napisał: > Na budynku na Piłsudskiego powiesili wielki baner,a na nim napis "Wesołych > Świat". I tu mam pytanie: co to są te "Świat"? Czy to coś, czy nic i tylko nie > zatrudnili kogoś, kto by znał polski język? To nie kwestia języka, a poprawnego kodowania. Odpowiedz Link Zgłoś
ema.75 Re: Czego życzy łódzki Philips? 22.12.06, 08:46 Czyli to kwestia partaczy z działu informatycznego Philipsa? Proszę bardzo, służę uprzejmie - ja na przykład znam zarówno język polski, jak i zagadnienia informatyczne. Halo, halo! Panie Philips! Zatrudni mnie pan zamiast tych nieudolnych od bannera? :) Odpowiedz Link Zgłoś
itdesk Re: Czego życzy łódzki Philips? 25.12.06, 11:30 Powiedz mi, od kiedy to dział informatyczny zajmuje się tworzeniem i produkcją reklam, hę? Bo coś mi się to nie wydaje... Zostawcie tych informatyków w spokoju, wszystkiemu jak zwykle muszą być winni... Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Uer 22.12.06, 14:46 jesli to by byla wina kodowania, to bylyby tam krzaki. to wina kretynow, ktorzy czytac nie potrafia. ewidentna wtopa, komus sie nie udalo wcisnac alta i tak poszlo... widzialem to dzis rano. masakra.. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Orient 22.12.06, 21:24 orientman napisał: > jesli to by byla wina kodowania, to bylyby tam krzaki... Wiem, zapomniałem śmieszka dodać (nie udało mi się wciśnąć shifta). Odpowiedz Link Zgłoś
andrma Apropos kodowania. 22.12.06, 22:12 Zainstalowałem sobie Kubuntu i pozmieniałem żebym miał nie utf ale iso wg tej instrukcji: gusioo.ovh.org/?page_id=33 . I chyba to iso już nawet mam, ale za to w konsoli nie mam polskich literek, mc się rozjeżdża. Jakąś czcionkę trzeba jeszcze ustawić? Odpowiedz Link Zgłoś
snakemaycry Re: Czego życzy łódzki Philips? 22.12.06, 15:42 Już ktoś domalował ogonek na chama, ale zawsze ;) Wygląda nie powiem jak, najlepiej zobaczyć samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
agtsmith Philipsowi pozostaje mi tylko powiedziec: 23.12.06, 00:00 GUD JOB! (zapis fonetyczny) Odpowiedz Link Zgłoś