lavinka 04.04.03, 15:00 Rzucam wyłącznie kaloszem w przeszłość, wskutek czego ma ona pełno siniaków. Kto się przyłączy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esprit_fort Re: rzucam 04.04.03, 15:39 Dzisiaj chcesz zmienić "wczoraj" ? Ja nie rzucam, bo lubię moje "wczoraj" :) A po za tym nie chodzę w kaloszach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka_z_nielogu Re: rzucam IP: *.arch.pw.edu.pl 04.04.03, 15:41 esprit_fort napisała: > > Dzisiaj chcesz zmienić "wczoraj" ? > > > Ja nie rzucam, bo lubię moje "wczoraj" :) > A po za tym nie chodzę w kaloszach... Tym lepiej, będzie więcej dla mnie ;-) lav Odpowiedz Link Zgłoś
esprit_fort Re: rzucam 04.04.03, 15:49 Ale i tak masz tylko dwie nogi...albo aż dwie, jak się porównasz do ślimaka:) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: rzucam 04.04.03, 16:04 esprit_fort napisała: > Ale i tak masz tylko dwie nogi...albo aż dwie, jak się porównasz do ślimaka:) Od czasu gdy moja rozdwojona osobowość dostała rozdwojenia jażni mam 4 nogi i osiem pięści. A jakie bitwy ze sobą toczę... łojej Powodzenia ma ulubiona zrzędo. lavinka z fanklubu aard Odpowiedz Link Zgłoś
aard Ojejq!! /prawie ntxt 07.04.03, 10:32 lavinka napisała: > Powodzenia ma ulubiona zrzędo. > > lavinka z fanklubu aard Ojejq!! Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: q co ojej? ntxt 09.04.03, 15:23 aard napisał: > lavinka napisała: > > > Powodzenia ma ulubiona zrzędo. > > > > lavinka z fanklubu aard > Ojejq!! q co ojej? lav Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: No więc 18.04.03, 12:46 No że Ty jesteż z fanklubu markizy a nie ja z Twojego ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka_z_nielogu Re: A kto się tłumaczy?Ja objaśniam /nt IP: *.man.polbox.pl 23.04.03, 12:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neochułan Re: rzucam IP: 212.191.74.* 05.04.03, 16:51 "Szare niebo dziś To jutrzejsze łzy Więc czekać musisz na wczorajszy dzień..." cyt. za: Kazimierz Staszewski, piosenki Tomasza Waitsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: rzucam IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 19:44 Gość portalu: Neochułan napisał(a): > "Szare niebo dziś > To jutrzejsze łzy > Więc czekać musisz na wczorajszy dzień..." Wczoraj to dziś, tyle że jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: rzucam IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 05:04 To co pisze jest historią, a kaloszem rzucam w polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: rzucam Dziś 25.04.03, 15:34 Dziś rzuciłam się w przepaść i nie trafiłam. Nieważność bywa gorsza od nieważkości. Prawda? lav bynajmniej nie smutnie tylko tak mnię naszło.... Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: rzucam 30.05.03, 15:04 Rzucam się w wir nieokreślonej paranoi. Takiej utkanej ze słów przemilczanych. Takie są najgorsze. Wracają tak długo,aż się ich nie wypowie. Wreszcie brzmią sztucznie i nierawdziwie... lepiej zaś milczeć? lav Odpowiedz Link Zgłoś