huann 11.01.07, 18:21 Dzień Wegetarian. (no co, ja to przynajmniej próbuję rozpętać forumowe piekiełko ;p) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lavinka Re: a dziś jest 11.01.07, 18:26 No nie mów tego głośno,bo się zaraz ta szarańcza zleci... chociaż to i tak lepsze niż psikupstwo.... lav Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: a dziś jest 11.01.07, 18:27 Życzę w związku z tym wszystkim słynnym wegetarianom oraz mojej mięsożernej teściowej, która obchodzi dzisiaj imieniny, wszystkiego tego, czego lubią najbardziej!:) A ciekawskich informuję, że na żarełko i wypitkę wybieram się do mamuchny jutro, gdyż będzie można przed sobotą dłużej niż przed piątkiem poucztować;) Odpowiedz Link Zgłoś
huann no dorsze. 11.01.07, 18:30 rozwinę myśl: boczuś, szyneczka, słoninka, krakowska sucha, polędwiczka, baleronik, bekonik, szaszłyczek, karkóweczka z grilla i każda, mortadella, skwareczki, schabowyi mielony, dewolaj, sznycel, bryzol, pierś z kurczaka, kurczak cały, kurczak połówka, golonka, udka z kurczaka, pałki z kurczaka, skrzydełka z kurczaka, kurczaka, kaczka, druga kaczka, dziczyzna, dzik, sarnina, kapłony, tucznik z rożna, Kaszanka, salceson biały i ozorowy, ogonówka, comber z jelenia, ziubr cały i fragmentaryknie, cielęcina w pięciu smakach, gon bao, pasztety, szmalczyk, kons. tur. kl I i II, tyrolska, polish ham, zrazy, z dwa razy, jagnięcina got. kurcze pominąłem coś? Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: no dorsze. 11.01.07, 18:31 huann napisał: > kurcze pominąłem coś? wiedziałem! kabanosy, frankfurtery, parówy i serdele! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: owoce morza ;-p nt 11.01.07, 18:42 właśnie! płastuga. flądra, skarp, karp, kergulen, makrela. Szprotek! sardyna, sardela, meduża, ośmiornica i dziesięciornica, dwunastnica, stonoga, krab, raki, tuńczyk, losos, węgorz, wąż wodny i śródlądowy, ślimak i jego ślimacznica, stare dobre małże płastuga druga, dorsze i lepsze Ryby, śledziki padające płatami, kawior, szampan, bellona, kraken. krakers. iwan i delfin. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: owoce morza ;-p nt 11.01.07, 20:39 A pamiętaj Huan... komsumpcja steków bez zabezpieczenia grozi poważnymi chorobami ;-D lav Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: no dorsze. 11.01.07, 21:54 huann napisał: > kurcze pominąłem coś?< Taaa, np.: pasztetowa na bazie papieru toaletowego, strusina, dżdżownice kalifornijskie z rusztu i koktail z tychże, języczki jaskółcze, marskie wątróbki gęsie oraz oczka wołu po papuasku itd. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Ale są już pierwsi despeado: 11.01.07, 18:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=55271117 Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Ale są już pierwsi despeado: 11.01.07, 18:34 jakto?! cytryną skrapia się zimne nóżki w zastępstwie octu! dużo cytryn=dużo nóżek ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Ale są już pierwsi despeado: 11.01.07, 18:38 Nie jestem fanką żadnych "nóżek" więc nawet nie wiedziałam... cytryna jest dla mnie produktem mało zjadliwym....aczkolwiek tylko się krzywię,nie rzygam ;-D lav Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Ale są już pierwsi despeado: 11.01.07, 18:39 cytrynę wyżeram z coli, jeśli cola z cytryną. dużo nóżek polecam tym bardziej, im więcej ich jest. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Znowu? 11.01.07, 20:55 Chyba w każdym kraju to jest inny dzień,a oni świętują niezależnie ;-) lav Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 no to z okazyjiiiii tak wielkiego święta 12.01.07, 10:47 skonsumowałabym pieczoną nad ogniskiem chamską kiełbachę z góra musztardy mniaaaaaaaaaaaaaaaaam a wszystkim co tylko zielone wcinają,życzę zielonych świątek Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: no to z okazyjiiiii tak wielkiego święta 12.01.07, 10:50 Ja bym zeżarł w Powsinie karkówkę z ogóreczkiem. Albo: Zupa z owocami morza i kalmary w ostrym sosie czosnkowym! Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: no to z okazyjiiiii tak wielkiego święta 12.01.07, 12:06 Dopiero dziś doczytałam Twą sygnaturkę.. ;-D farbę emulsyjną... ;-) lav Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: no to z okazyjiiiii tak wielkiego święta 12.01.07, 12:10 Bo dzisiaj ją zmieniłem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś