eyemakk 08.04.03, 11:31 jejku jejku mówie wam jak wieje nudą na forum będe chyba pierwszym, który odejdzie stąd nie wqrfiony, jak Yavo czy ostatnoi Hubar, tylko poprostu zanudzony.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: micin Re: Nudą wieje... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 11:57 W ogóle wieje coś ostatnio. Nudą, wiatrem...Eyemakk wieje i nie tylko on... Hmmm....Ja też kiedyś zwieję. Ni stąd ni zawąd, któregoś dnia po prostu nie pojawię się na forum. I usłyszę wtedy takie dłuuugie ufffffffffff:-)))) Ale narazie jeszcze Was pomęczę swoją osóbką:-P pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neochułan Apacze, apacze i nic nie widzę... IP: 212.191.74.* 09.04.03, 12:02 To przez te helikoptery na ekranach. One robią Cug Nadmierny. Pod względoma wieloma... Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Nudą wieje... 09.04.03, 14:44 Ależ pomencz, pomencz. Zieloną pomarańczą na przykład. Pzdr. lav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HERA Re: Nudą wieje... IP: *.asp.lodz.pl 09.04.03, 12:06 bo ja tu od niedawna, więc nie mogę stwierdzić, ale skoro twierdzicie, ze NUDA to moze jakas mała imprezka zapoznawcza:-).,HERA?oczywiście na tyle cicho, zeby sąsiedzi się nie skarzyli ani CZIPSY się nie przyjechały;-) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Azaliż i wyliż 09.04.03, 14:25 11 kwietnia się spotykamy na Aricowym koncercie w Zapiecku Pietryna 43. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: na rany globusa.... 09.04.03, 14:34 Faktycznie. Niech ktoś zamknie okno, bo tu za dużo przeciągów. A ja przerabiałam wątek kataralny w zeszłym miesiącu i mam dość. NA moje 26 urodziny spadł śnieg(tzn. 6. 04.) ciekawe co to oznacza bo nadal pada.... lav Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Spóźnione, ale szczere wszystkiego naj, Lavinko! 09.04.03, 14:36 Ciekawe, czy i na moje spadnie śnieg. Mam w sierpniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neochułan Re: Spóźnione, ale szczere wszystkiego naj, Lavin IP: 212.191.74.* 09.04.03, 14:44 Stolarz, Stolarz, niech żyje, żyje nasz!!! P.S. Mam nadzieję, że Nim jesteś!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Nudą wieje... IP: *.toya.net.pl / 10.0.215.* 09.04.03, 14:51 eyemakk napisał: > będe chyba pierwszym, który odejdzie stąd nie wqrfiony, > tylko poprostu zanudzony.... bye,bye Odpowiedz Link Zgłoś
fleuriste Re: Nudą wieje... 15.04.03, 20:51 Przykro to mówić. Zaglądnąłem po tygodniowej (z górką) przerwie i... nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Nudą wieje... 16.04.03, 11:02 Nie da sie ukryć...Coś mi się widzi, że powoli będę szedł w Twe ślady... Odpowiedz Link Zgłoś
laska_zorro Macie, niestety, rację, Panowie 16.04.03, 11:13 Ale zamiast próbować coś z tym zrobić, po prostu chcecie odejść? Tak robi mężczyzna??!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Nudą wieje... 16.04.03, 19:51 Hm...Wiecie, co???Odchodze stad. Po cichu, bez specjalnego watku...Bede czytal czasem, zagram w meczu z Redakcja, wpadne na jakies spotkanko, ale pisal nie bede. Zbyt mi to spowszednialo. Pozdrawiam ALL KAFELKOSS. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Nudą wieje... 16.04.03, 19:54 szkoda...wielka szkoda....:( ale mam nadzieję, ze choć od czasu do czasu się odezwiesz?? (np. w wątkach samochodowo/komunikacyjnych??;-) pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Nudą wieje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 21:45 Tym, samym zegnam Cie rowniez z podforum sportowego!!! Bywaj zdrow Bartuchu. ;]]]]] pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Nudą wieje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 21:51 Saperze, to juz pozegnac sie z Bartuchem nie moge. Ach, szkoda, ze odchodzi, ale ja go zastapie, sprobuje dobrze nawet o RTS pisac. pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
fleuriste Re: Nudą wieje... 16.04.03, 22:02 Nie dość że prowokator to jeszcze obłudnik. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Ja Cię pozdrawiam, Bartuchu 17.04.03, 08:27 bartuch napisał: > Pozdrawiam ALL KAFELKOSS. A mnie też? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Dzięki Bartuszku 17.04.03, 11:41 Niestety nie mam Twojego nru, ale dzięki za SMSa. :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś