excentrix 16.01.07, 23:35 taki home made Koterski? Fajnie się młodzież bawi... dla mnie bomba. tinyurl.com/ydvemf kto pierwszy powie "psik spamerze" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lavinka Re: ...piątek.../:) 17.01.07, 09:53 Nie dotrwałam do końca... za nudno.... odpadłam chyba w okolicach jednej trzeciej.... Za dużo dłużyzn.... Szkoda,że nie widzisz mnie co rano, trwa to o wiele krócej.Poza tym ja jednocześnie czeszę się i myję zęby. A potem przez 10 minut szukam telefonu. ;-) A kremów rano nie używam.... nie lubię mieć rano tłustej twarzy... lav Odpowiedz Link Zgłoś
al_ Re: ...piątek.../:) 17.01.07, 10:53 Mi się podoba. Bardzo przypomina Dzień świra, ale zrobili coś nowego. Inne spojrzenie. Dostrzegli rzeczy, które w tamtym filmie zostały pominięte. Jak dla mnie, zrobione z głową. Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 Re: ...piątek.../:) 17.01.07, 13:19 nuda panie, nic sie nie dzieje ... Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 W której minucie coś się zaczyna dziać? 17.01.07, 13:33 piewcy codzienności mnie wkur. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: W której minucie coś się zaczyna dziać? 17.01.07, 13:38 oj nie pitol, dobre jest, jak na ucznia liceum robiącego amatorsko to jest git. Odpowiedz Link Zgłoś
brite być może 17.01.07, 13:50 ja zaś uważam to za pozytywny objaw aktywności młodych ludzi, którzy nareszcie dostrzegli, że mogą własnym sumptem tworzyć ruchomy obraz i objawić to światu, i że nareszcie to coś więcej niż filmowanie przewracającego się pijaczka albo założenie prezerwatywy na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: o matko 17.01.07, 14:11 DAJ MI SPOKÓJ WCALE NIE JESTEM SCHIZOFRENIKIEM I NIE SIKAM W ŁÓŻKO 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: Nie pitolę, tylko nudne to jest jak Rama zbry 17.01.07, 14:20 pani doktor chyba zbyt wysoko zawiesza poprzeczkę nastolatkom. A jak tam Linda ? Zrobił coś bardziej sugestywnego ? Szczerego ? Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik Re: W której minucie coś się zaczyna dziać? 17.01.07, 13:40 tu w pierwszej:D krzysiekc2005.wrzuta.pl/film/gvqQ9eXnDy/niesmiala Odpowiedz Link Zgłoś