Dodaj do ulubionych

depilacja laserowa

17.01.07, 23:38
gdzie w Łodzi można takie coś zrobić?
Ma ktoś jakieś dośwaidczenia?
Obserwuj wątek
    • keridwen Re: depilacja laserowa 18.01.07, 08:54
      gdzies jest w lodzi, tylko nie pamietam gdzie.
      • yavorius to ja może dodam 18.01.07, 08:56
        Że ktoś na pewno ma jakieś doświadczenia.
        • maginiak Re: to ja może dodam 18.01.07, 12:10
          No, na przykład taki ktoś jak Maginiak.
    • paulina.pa Re: depilacja laserowa 27.07.13, 09:56
      Jeśli w Łodzi to polecam Laser Glamour, depilują bardzo dokładnie - kliknij tutaj
      • Gość: iga Re: depilacja laserowa IP: *.ip.netia.com.pl 02.08.13, 18:32
        Depilacja laserowa wyciągnie z ciebie sporo kasy. W moim przypadku za depilację pach płaciłam 200 zł, po 4 zabiegach włosy wciąż rosły choć przyznaję, że były słabsze, dodatkowo zmniejszyła sie potliwość w tych miejscach. Po miesiącu kolejny zabieg i kolejna wydana forsa. Możesz się z tym bujac z pół roku, a co najmniej 2 razy w roku musisz iść na tzw. "przypomnienie". Jak ktos ma sporo kasy może się laserem depilować, mnie się już odechciało. Włosy rosną tak jak wcześniej, w ruch poszła zwykła żyletka.
        • elzbieta_o_75 Re: depilacja laserowa 22.11.13, 12:22
          A ja polecam depilację w centrum medycznym przy teatrze u dr Rajkowskiej przyteatrze.com. Mają fajne promocje więc warto zadzwonić i zapytać. Do tego po 3 zabiegach włosy w ogóle mi już nie rosną. Wiem, że bede musiała powtarzać co pół roku ale myślę, że warto!
    • milenka1970 Re: depilacja laserowa 01.12.13, 17:25
      Proszę bardzo, strona dobrej klinik w Łodzi zajmującej się depilacją laserową i nie tylko. kliknij tutaj. Wnętrza bardzo przyjemne, obsługa i personel bardzo mili i chętnie służący pomocą. Ja polecam.
    • Gość: Saraa Re: depilacja laserowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.14, 19:33
      W www.laserdelux.pl/lodz/depilacja-laserowa/ można zrobić dobre zabiegi depilacji laserowej w Łodzi w atrakcyjnych cenach. Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka