yoolcia1 30.06.05, 13:46 ja ostatnio przeczytałam książkę G.G. Marqueza"o miłości i nnych demonach"- polecam,a obecnie jestem na etapie P. Coelha"demon i panna prym"....no i się zastanawiam czy oby nasz burmistrz nie jest opętany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vege71 Re: co czytacie?? 03.07.05, 19:55 Właśnie kończę czytanie książki Paula Coelho "Zahir". Czytałam wszystkie książki tego autora i nieodmiennie wracam do "Alchemika". Cudowne dzieło. Polecam. pozdr. Joa Odpowiedz Link Zgłoś
yoolcia1 Re: co czytacie?? 04.07.05, 15:53 mmmmmm Coelho.....ja powracam do tytułu:"na brzegu piedry , usiadłam i płakałam" zastanawiam się nad nowym autorem -Umberto ECO,czy ktoś czytał jego książki? Odpowiedz Link Zgłoś
yoolcia1 Re: co czytacie?? 01.08.05, 11:03 stanowczo proponuję lekturę na deszczowe dni-klilka tomów S. Rażdiego... hihihihih Odpowiedz Link Zgłoś
yoolcia1 Re: co czytacie?? 29.08.05, 09:38 przeczytałam "zahir" coelha.....popieram /ciekawa książka, Odpowiedz Link Zgłoś