wieslawa-siemiankowska 21.01.07, 14:27 Jako,że na przyszły weekend zamierzam przybyć do miasta Łodzi, bardzo byłabym wdzięczna za podanie namiarów na jakiś przyzwoity i w miarę niedrogi hotel . Zalezy mi, aby był niedaleko Teatru Wielkiego:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaa202 Niedaleko Teatru Wielkiego 21.01.07, 14:59 jest na przykład hotel Centrum. Nie znam cen i standardu, bo jako Łodzianka z łódzkich hoteli nie korzystam, ale niedawno zafundowali sobie nowy neon (zamiast dotychczasowego Hot Cent um). Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: Niedaleko Teatru Wielkiego 21.01.07, 15:05 Polonia jest bliżej, Savoy niewiele dalej, oba znalazłam w googlu jako czynne Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Polonia 21.01.07, 15:10 sypiąca się ruina, owinięta siatką i rusztowaniem, straciła prawo do nazwy "hotel", a prowadzi jedynie "usługi hotelowe". Poza tym ponoć w pokojach odgłos tramwajów nie daje spać. Tak słyszałam. Savoy na pewno nie jest niedrogi. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Polonia 21.01.07, 19:31 W hotelu Centrum pokój jednoosobowy 240 zł. Savoy na pewno tańszy a oddalony od Centrum tylko o 200 m. Obydwa blisko Opery. Odpowiedz Link Zgłoś
primitivo ech! spoznilem sie... 21.01.07, 19:39 ...pozostaje mi tylko potwierdzic powyzsze informacje...a teraz prosze podac termin i miejsce w ktorym okaze Pani obiecana wdziecznosc Odpowiedz Link Zgłoś
nakole A nie lepiej tutaj? 21.01.07, 21:11 Też hotel i też łódź: www.europehotelstart.com/europe-hotels/boat-hotel-fortuna/europe-photo-1.en.html Odpowiedz Link Zgłoś
wessna Re: Niedrogi hotel w Łodzi 21.01.07, 21:56 na wojowników getta, hotel urzędu miata łodzi, w bardzo przyjemnych warunkach za 100 zł od osoby, do teatru wielkiego 3 przystaniki 1-ką lub 5-tką i dwa narutowicza 13-tka,12-tką lub 9-tką. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Niedrogi hotel w Łodzi 21.01.07, 22:42 wessna napisała: > na wojowników getta Bojowników Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Niedrogi hotel w Łodzi 22.01.07, 19:48 > > na wojowników getta > > Bojowników Wojów! Odpowiedz Link Zgłoś
tylko-forum Re: Niedrogi hotel w Łodzi 22.01.07, 12:04 Jeśli niedrogi oznacza ponizej 100zl to Hotel Boss na Tatrzańskiej jest niedrogi. Wprawdzie jest daleko od TW ale jest bezpośredni autobus 70. Jesli moze byc powyzej 100zl za 2 to wiekszosc hoteli ma taryfy weekendowe nizsze. Np, Ibis bodaj 175zl za 2os ze sniadaniem Grand tez cos mial niedrogiego w weekendy a jest stosunkowo blisko TW Odpowiedz Link Zgłoś
atyszka Re: Niedrogi hotel w Łodzi 23.01.07, 10:18 Polecam Centrum Szkoleniowo-Konferencyjne Uniwersytetu Łódzkiego (ul. Kopcińskiego 16/18, tel. 042-635-54-90). Hotel położony jest ok. 10 minut drogi (spacerkiem) od Teatru Wielkiego, warunki przyzwoite, w dobę hotelową wliczone jest śniadanie, ceny noclegu przystępne (ok. 130 zł. za tzw. jedynkę). Od ponad roku regularnie zatrzymuję się w tym hotelu i jestem zadowolony. Żądaj jednak pokoju, którego okna nie wychodzą na bardzo ruchliwą i hałaśliwą (tiry, wyjące karetki pogotowia etc.) ulicę Kopcińskiego. W przeciwnym razie nie zaznasz snu... Odpowiedz Link Zgłoś
amaliebenes Re: Niedrogi hotel w Łodzi 30.07.18, 22:11 Najlepszy hotel w Łodzi to www.agathotel.pl/hotel.html . Co prawda nie jest w centrum, ale to akurat największa zaleta. Ponieważ bez względu na to w jakim celu przyjeżdżasz do Łodzi tam spokojnie odpoczniesz, w centrum z okna zobaczysz najczęściej odrapaną ścianę kamienicy, albo będziesz mieć okno na ruchliwą ulicę, tak jak w przypadku wielu hoteli wzdłuż Mickiewicza i Piłsudskiego. Jednocześnie Agat, hotel Łódź ma bezpośrednie połączenie autobusowe do Dworca Fabrycznego. Przejazd autem z hotelu do centrum zajmuje 10 min. Przy hotelu znajduje się bardzo popularna restauracja w Łodzi, Grill Bar Agat. Hotel znajduje się w granicy Lasu Łagiewnickiego, przy trasie wyjazdowej na skrzyżowanie autostrad A1/A2. Odpowiedz Link Zgłoś