yavorius 24.01.07, 12:21 Bu ha ha ha... Czekam z niecierpliwością na dalszy rozwój wypadków, jeśli znowu będą wybory, ciekawi mnie, kogo wystawi PiS, skoro nawet Marcinkiewicz nie dał rady... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gray Re: Pan Kaczyński przemówił 24.01.07, 12:29 trzeba być z PiSu żeby uważać, że jest szansa na wygraną :) ale to jest ulubiona metoda - przeciąganie i odwlekanie. skoro jako-taki rząd konstruowali przez rok to prezydenta warszawy będą wybierać co najmniej ze dwa. a pieniążki lecą... Odpowiedz Link Zgłoś
prick.teaser niedaleko pada jabłko od jabłoni 24.01.07, 12:35 Piskorki>Waltz>czyli, prawo dla wszystkich tylko nie dla nas Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Pan Kaczyński przemówił 24.01.07, 12:51 No cóż, przepis jest przepis. Gronkowaltz powinna o wymaganiach wiedzieć, w końcu to nie stanowisko dozorcy, tylko prezydenta stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Pan Kaczyński przemówił 24.01.07, 12:53 A słyszałeś, że mówiła, że nie musiała składać tego oświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Pan Kaczyński przemówił 24.01.07, 12:57 Słyszałem, że coś tam mówiła, ale póki co to słowa przeciwko słowom. Muszę poszukać odpowiednich przepisów, żeby się doedukować. O, Yavorius, znajdź mi proszę :D Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Pan Kaczyński przemówił 24.01.07, 13:00 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34397,3867218.html A jeszcze wczoraj Jurek mówił, że PiS nie będzie złośliwy, żenada: serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34397,3869048.html Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Pan Kaczyński przemówił 24.01.07, 15:03 Pamiętasz ile już razy politycy pis zrobili z mordy cholewę? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Pan Kaczyński przemówił 24.01.07, 13:01 Wg. ustawu o samorzadzie gminnym nie musi ale ne wiem czy w ordymacji tez jest mowa o gminie, w ktorej wykonuje sie dzialalnosc. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Od wielu miesięcy w Polsce nie dzieje się nic 24.01.07, 12:58 poza konstytuowaniem się nowych rządów, konstytuowaniem się nowych samorządów, konstytuowaniem się nowych koalicji. Rzadkie chwile względnego spokoju znaczą tematy aborcyjne, mundurkowo-szkolne, lustracyjne. Nie wiem, jakie są Wasze odczucia, ale ja jestem zmęczona. Gó.. mnie to wszystko obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
brite O! 24.01.07, 13:10 Właśnie - mnie też gó.. obchodzi. Na przykład to tutaj (poczekaj do ok. 1 minuty filmu): youtube.com/watch?v=QmJhK3pu_1Y Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Zwłaszcza PO,mnie gó.. obchodzi 24.01.07, 13:15 I 300 odeszło w hańbie niewiedzy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bruna5 Re: O! 24.01.07, 13:23 hahaha niezłe:) widzę że cała seria tego jest www.youtube.com/watch?v=NOB7niKWgsA&NR Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Yawor,znów bedziesz miał komisarza:-))) 24.01.07, 13:29 Chyba że będziesz walczył do ostatniej kropli krwi i kamienia na szaniec;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius tak, wiem 25.01.07, 09:05 To jest właśnie demokracja w wydaniu pisoidów. Wprowadźmy komisarza, byle tylko utrzymać się przy stołku i zapobiec wcześniejszym wyborom. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Ja proponuję 24.01.07, 13:27 iść za ciosem i wystawić do wyborów żonę MArcinkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
bruna5 Re: Ja proponuję 24.01.07, 13:31 cassani napisał: > iść za ciosem i wystawić do wyborów żonę MArcinkiewicza. i Kasię Tusk tinyurl.com/ypwffo :D Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Ja proponuję 24.01.07, 13:39 bruna5 napisał: > i Kasię Tusk tinyurl.com/ypwffo :D Nie może,miała pradziadka w wermachcie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka To Kwaśniewską! 24.01.07, 14:36 Tatusia ma prezydenta.... ale prezio chyba by dziewczęcia o komunistycznym rodowodzie nie zdzierżył.... Ale tak na marginesie to ja wolałabym głosowa na kogoś młodszego.... nie mogą skombinowć jakiegoś przystojniaka? A tak?Stare łyse dzady i jedna owłosiona baba.... lav Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Jest kasa! 24.01.07, 14:38 Mamy mniejszy deficyt ;-) Zyta się postarała i dobrze policzyła... ja też chcę je kalkulaor! biznes.onet.pl/0,1471679,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie trochę burdel nam w kraju panowie 24.01.07, 14:41 przy żłobie robią! Ciekawe jaka będzie frekwencja... Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: trochę burdel nam w kraju panowie 24.01.07, 14:46 Jak zwykle 50% minus jedna aaa202 ,któa od dziś ma w d... lav Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Żebym miała na kogo zagłosować, musiałabym 24.01.07, 14:52 chyba sama kandydować. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Żebym miała na kogo zagłosować, musiałabym 24.01.07, 15:32 Oj nie wiem, nie wiem czy z Hanką miałabyś szansę ;-))) lav Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka To wada a nie zaleta ;-) 24.01.07, 15:46 Nalepszą dykcję w naszym rządzie ma Lepper ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
prick.teaser Re: trochę burdel nam w kraju panowie 24.01.07, 15:01 mag.gie napisała: > przy żłobie robią! Ciekawe to jest twoje rozumowanie: za szwindle bufetowej odpowiadają Kaczyńscy. Puść jeszcze kilka antykaczych bąków, a poklask masz murowany. Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: trochę burdel nam w kraju panowie 24.01.07, 15:15 prick.teaser napisała: > mag.gie napisała: > > > przy żłobie robią! > > Ciekawe to jest twoje rozumowanie: za szwindle bufetowej odpowiadają Kaczyńscy. > Puść jeszcze kilka antykaczych bąków, a poklask masz murowany. nie mam nic wspólnego z bufetową. Jestem osobą kulturalną niepuszczającą bąków. A moje zdanie cenię sobie najbardziej bo jest moje. I nikt ani nic nie przeszkodzi w jego wypowiadaniu. Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Zaś ja znałam parę bufetowych 24.01.07, 15:32 może Beaty Tyszkiewicz to nie były, ale bąków nie puszczały, zwłaszcza przy gościach, umiały poradzić sobie z pijanym milicjantem wymachującym bronią, sprzedać każdą ilość lewej gorzały, zawsze były gotowe nieść pomoc pobitej dziwce. Nikt za ich szwindle nie musiał odpowiadac, bo nie wychodziły na jaw. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Na nowe wybory jest kasa 25.01.07, 09:11 skodabodzio napisał: > a na s8 brakuje 10 mln... Masz rację - szkoda kasy na wybory - lepiej zainwestować w drogi zamiast w demokrację. Nawet już to praktykowano - w III Rzeszy za Adolfa - kasę z wyborów zainwestowali w autostrady. Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Muszę dziś się tu trochę poudzielać 24.01.07, 15:17 bo mam jednodniową sygnaturkę z ważną treścią :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Muszę dziś się tu trochę poudzielać 24.01.07, 15:19 Masz dobra skutecznosc:-) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie dzięksy 24.01.07, 15:35 ale już mi się odechciało. Poczytałam co się tu dzieje ciekawego i stwierdzam, że lepiej popcham wózek dalej i ponapędzam koniunkturę :) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Pan Kaczyński przemówił 24.01.07, 19:17 Tusk: Chcemy złożyć do sejmu projekt nowej ustawy przedłużającej datę złożenia oświadczenia oraz wprowadzić abolicję, żeby oszczędzić miliony złotych. Kaczyński: Jeśli będzie abolicja to znaczy że w Polsce nie działa prawo Giertych(parę miesięcy wcześniej): Abolicja dla maturzystów z roczników 2005 i 2006. ----- Tak więc, jeden może drugi, który chce oszczędzić pieniądze już nie. Pieniędzy dla Łodzi(S8 i lotnisko ) nie ma ale na wybory są:( Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Trudno:-))) Hanka musi odejść,mimo tego że to ... 25.01.07, 09:00 chłop jej rogi przyprawił,za to ten pan Rogulski powinien sobie w łeb strzelić za prawo samorządowe które stworzy i jeszcze kasę za to wziął:-( wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=9911&wid=8702245&rfbawp=1169711694.432&ticaid=131a1 Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Trudno:-))) Hanka musi odejść,mimo tego że to 25.01.07, 09:04 Longeto, guzik z pętelką. Niech pan Dorn i pan Kaczyński zamkną ryje, bo każdą swoją wypowiedzią się zbłaźniają jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Trudno:-))) Hanka musi odejść,mimo tego że to 25.01.07, 09:11 yavorius napisał: > Longeto, guzik z pętelką. Niech pan Dorn i pan Kaczyński zamkną ryje, bo każdą swoją > wypowiedzią się zbłaźniają jeszcze bardziej. Rany za co oni kasę biorą i to z naszych podatków,lepiej na ulice niech odśnieżają. Trybunał=żenada Odpowiedz Link Zgłoś
cassani jak Tusk chce oszczędzać miliony 25.01.07, 09:21 to ja proponuję uchwalać mądre ustawy bo nic nas tak nie kosztuje jak idiotyczne prawo. Wybory w W-wie powinny być. Zresztą nie tak dawno PO strasznie napierała na wybory za wszelką cenęprzy okazji nominacji Marcinkiewicza na Komisarza - i co to - klops? Coś się zmieniło? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani najciekawsze w tym całym zamieszaniu 25.01.07, 09:08 sa wypowiedzi polityków, którzy o tym durnym prawie mówią tak, jakby je uchwalił Bundestag i nam siłą narzucił, albo ten Przpis był prawdą objawioną w Starym Testamencie - a załe PO i PiS w 2005 głosowało za tą ustawą - jak widać - nie czytając jej. Ja się bardzo cieszę z takiego rozwoju wypadków - durne prawo w końcu uderzyło w rządzących, a pieprzenie o kosztach nowych wyborów jest śmieszne. Może już w ogóle zrezygnujemy z wyborów bo są kosztowne? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: najciekawsze w tym całym zamieszaniu 25.01.07, 09:17 cassani napisał: Ja się bardzo cieszę z takiego rozwoju wypadków - durne prawo w końcu uderzyło > w rządzących, I bardzo dobrze,Hanka musi wyjąc "ryj" z koryta. Aż strach pomyśleć że te głąby mogły wygrać wybory :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: najciekawsze w tym całym zamieszaniu 25.01.07, 09:18 Założę się z Tobą o 100 zł, że jeśli będą ponowne wybory, to znowu wygra Hanka, chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani ja się założę :) 25.01.07, 09:23 i jestem pewien że wygrasz te 100 zł (i je przepijemy:). co nie zmienia mojej opinii o tym, że na czym jak na czym - ale proszę - nie oszczędzajmy na wyborach. Już przez 40 lat oszczędzaliśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: ja się założę :) 25.01.07, 09:27 cassani napisał: > i je przepijemy:) Się wie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Być może??? 25.01.07, 09:27 Ale smród pozostanie,dla mnie nie jest już nie rządzi Warszawą,jest osobą która łamie prawo:-))) (może sondę na ten temat,ktoś zrobi) Albo przestrzegamy prawa,albo nie? Dlaczego Hanka ma być wyjątkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: Być może??? 25.01.07, 09:30 Sondę? A po co? Poczytać można prawo: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=56095477&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Longeta 25.01.07, 09:22 jak widzę jesteś jak zwykle w kiepskiej formie, więc może nie odpowiadaj na razie na moje posty. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Longeta 25.01.07, 09:30 cassani napisał: > jak widzę jesteś jak zwykle w kiepskiej formie, więc może nie odpowiadaj na > razie na moje posty. Za to ty kwitniesz,prawie jak ser :-))) Ale jak chcesz spadam do innego wątku,ten rezerwuję dla TWA Bawcie się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Tej babie z Ratusza zwyczajnie brak klasy 25.01.07, 09:42 Przekroczyła prawo. To nie ulega wątpliwości. Żeby nie wiem ilu jeszcze prawników powołała, ile ałtorytetów się za nią ujęło, ilu polityków próbowało ją tłumaczyć, to baba po prostu przekroczyła dopuszczalne terminy i tyle. I żeby ona w tej sytuacji powiedziała: "Szanowni państwo! Najmocniej wszystkich przepraszam! Nie dopilnowałam, zaspałam, w tyglu wielu obowiązków przeoczyłam, nie dość starannie przyłożyłam się do wymogów itd itp etc. Moja wina nie ulega wątpliwości. Solennie przyrzekam poprawę na przyszłość i wykluczenie takich wpadek." No niechby tak powiedziała! Wtedy wszyscy ludzie, łącznie z takimi jak ja, biliby jej brawo i "odpuścili winy". Ale nie! Babsko brnie coraz dalej. Wszyscy są winni, tylko ona jedna nie. A to co przy okazji wygadują inni "uznani" prawnicy, woła o pomstę do nieba! Jak w tej sytuacji wymagać od przeciętnego obywatela poszanowania prawa?! Jak wymusić terminowe opłaty, rzetelne wykonywanie obowiązków i ogólne poszanowanie praw ogólno-społecznych? Kiedy na ich oczach ludzie ze świecznika w żywe oczy kpią sobie z przez siebie ustanowionego prawa?! Dno, dno i jeszcze tona mułu, cała ta pani doktor praw wszelakich! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani ta "baba" to kobieta - przypominam 25.01.07, 09:46 niezorientowanym, albo kulturalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius a ja może przypomnę 25.01.07, 09:49 Że wicepremier w rządzie pisoidów jest koleś z prawomocnymi wyrokami na koncie, a wojewodą mazowieckim facet skazany za jazdę po pijaku na rowerze. Kurde, ale jakoś nie słyszałem ujadania Big_Newsa w tym temacie. Ot, pisoidowa hipokryzja. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: a ja może przypomnę 25.01.07, 09:55 Też jakoś nie mogę dostrzec, abyś z wyszukaną finezją tropił i piętnował własnych ulubieńców. Daj kilka przykładów, a wtedy kto wie, może znajdziesz naśladowców. Aha! Doceniam to, że piszesz pisoidów, a nie np. pisdolców, piździaków czy innych pisdolinów. Na prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: a ja może przypomnę 25.01.07, 09:58 big_news napisał: > Też jakoś nie mogę dostrzec, abyś z wyszukaną finezją tropił i piętnował > własnych ulubieńców. Daj kilka przykładów, a wtedy kto wie, może znajdziesz > naśladowców. Wyszukiwarkę ukradli?:-p Masz pierwszy z brzegu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=55673308&a=55673807 Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: a ja może przypomnę 25.01.07, 10:04 No faktycznie. Pojechałeś z nimi z grubej rury. Pogratulować. Tym bardziej, że się pewnie teraz nie mogą zebrać do kupy (nomen omen). Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: a ja może przypomnę 25.01.07, 10:05 big_news napisał: > Pojechałeś z nimi z grubej rury. Pogratulować. Tym bardziej, że > się pewnie teraz nie mogą zebrać do kupy (nomen omen). Mam dla Ciebie złą wiadomość, oni pewnie nawet tego nie przeczytali. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: a ja może przypomnę 25.01.07, 10:10 To raczj Ciebie, a nie mnie powinno zmartwić. Tak myślę, ale ja przecież z zasady już nie mam racji. Więc może rzeczywiście powinienem się martwić tym, że Oni nie czytają Twoich postów? Sam już nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: a ja może przypomnę 25.01.07, 10:15 A myślisz, że Twoje czytają? Bu - ha - ha - ha. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: a ja może przypomnę 25.01.07, 10:25 Zabiłeś mi ćwieka:/ Oni na prawdę nie czytają moich postów?! To dla kogo ja się tak tfurczo męczę?! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: a ja może przypomnę 25.01.07, 10:29 No właśnie sam się zastanawiam od ponad roku... :P Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ta "baba" to kobieta - przypominam 25.01.07, 09:52 Przykro mi, ale zachowuje się jak baba, a nie jak normalna kobieta. Stąd określenie. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: ta "baba" to kobieta - przypominam 25.01.07, 09:56 Babą to jest Kaczyńska, która kłamie co do swojego wieku i która do samolotu wsiada z foliówką z Galerii Centrum... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ta "baba" to kobieta - przypominam 25.01.07, 09:58 Tak. Zwłaszcza ta reklamówka ją kompromituje. A tak w ogóle, to nie miałeś przypadkiem zamiaru napisać, że u was to Murzynów itp? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: ta "baba" to kobieta - przypominam 25.01.07, 10:03 big_news napisał: > A tak w ogóle, to nie miałeś > przypadkiem zamiaru napisać, że u was to Murzynów itp? Nie, bo to Twój tekst: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=48772610&a=48808389 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=32396054&a=32400620 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=31492118&a=31501530 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=55936702&a=55939238 Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ta "baba" to kobieta - przypominam 25.01.07, 10:06 No popatrz! Nie napisałeś tak samo, a brzmi identycznie! Cudotwórca, cy cuś? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani według mnie to miła kobieta 25.01.07, 09:57 i też tak byś uważał gdyby była w PiSie. Jestem pewien że gdyby Gilowska pozostała w PO dziś dla Ciebie także byłaby babą. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: według mnie to miła kobieta 25.01.07, 10:01 Oczywiście. Ja jestem z tych, którzy oceniają ludzi głównie po przynależności, a nie po ich przymiotach. Oraz takiej choćby staroświeckiej prawdomówności czy też innego cenionego "iścia" w zaparte. Tak tak, taki już nienowoczesny podlec ze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: według mnie to miła kobieta 25.01.07, 10:04 big_news napisał: > Oczywiście. Ja jestem z tych, którzy oceniają ludzi głównie po przynależności, Tak dokładnie uważam. Ja Cię nie oskarżam o to - tylko to stwierdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: według mnie to miła kobieta 25.01.07, 10:08 Doskonale! Twoje świadectwo oczywiście nie może być podważalne! Wreszcie się dowiedziałem, kim tak na prawdę jestem. Stokrotne dzięki... Odpowiedz Link Zgłoś
cassani nie ekscytuj się 25.01.07, 10:14 zawsze możesz się ze mną nie zgadzać. Zawsze możesz mieć odrębną opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Bigi, cholera!!! 25.01.07, 10:18 jak to jest - niby się w końcu zgadzamy co do clue sprawy - czyli wybory powinny być i Hanka pitolo głupoty - a mimo to znów sie pożarliśmy o coś innego! Zawsze znajdziemy szczegół, który nas pięknie poróżni :))) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Bigi, cholera!!! 25.01.07, 10:27 I to mnie właśnie trzyma przy życiu. Te różnice!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: ta "baba" to kobieta - przypominam 25.01.07, 10:01 To się okaże dopiero na sekcji zwłok ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: mąż "baby" 25.01.07, 10:12 Widziałeś go? Przecież to pantoflarz,co on ma do gadania... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: mąż "baby" 25.01.07, 10:15 no właśnie - taki laluś - pikuś :) myślę że musi najpierw ściąć trawę zanim Hanka go dopuści - najpierw obowiązki - potem przyjemności :) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: mąż "baby" 25.01.07, 10:22 No ba... moje marzenie... ;-D ale gdzie mnie do Hanki ;-D lav Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius no Bigi, zobacz: 26.01.07, 15:11 big_news napisał: > I żeby > ona w tej sytuacji powiedziała: "Szanowni państwo! Najmocniej wszystkich > przepraszam! Nie dopilnowałam, zaspałam, w tyglu wielu obowiązków przeoczyłam, > nie dość starannie przyłożyłam się do wymogów itd itp etc. Moja wina nie ulega > wątpliwości. Solennie przyrzekam poprawę na przyszłość i wykluczenie takich > wpadek." > No niechby tak powiedziała! Wtedy wszyscy ludzie, łącznie z takimi jak ja, > biliby jej brawo i "odpuścili winy". Bijesz brawo i odpuszczasz winy? Przeprosiła: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3878213.html Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: no Bigi, zobacz: 26.01.07, 15:36 Klękajcie Narody! No popatrz. Nie można było tak od razu? A nie, jak nie przymierzając, różne M., C., czy W. iść w zaparte? Aha, i jeszcze jedno: czyli jednak coś było na rzeczy? No to nie wiem, jak się teraz czują ci, którzy z pełną powagą twierdzili, że żadnej sprawy nie ma. Chyba im trochę głupio:/ Co do mnie, to oczywiście odpuszczam. Tyle, że wiesz, prawo jest prawo i moja wspaniałomyślność zda się pani Hani jak psu na budę... PS Tak między nami mówiąc, to te przeprosiny takie jakieś blade są. Bo niby pani Hanna przeprasza, ale zaraz po tym osłabia niby_argumentami swoje przewiny. Gdyby nie to, że właśnie zjadłem pyszne pierożki z mięskiem i zasmażką oraz popiłem je doskonałym czerwonym barszczykiem, to pozostałby mi spory niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ja tylko błagam: Żadnej abolicji!!!! 25.01.07, 10:10 Niech już te wybory się odbędą, niech już to kosztuje. Ale unikajmy giertychowskich zagrywek. Ki idiot zwleka z kwitami do ostatniej chwili "może się uda?", "powiem, że pocztę mi przed nosem zamknęli", "antydatuję" itd. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani jeszcze odnośnie "przemówił" 25.01.07, 10:26 "przemówił" - to szumne słowo na opisanie tego co widziałem w telewizorze. Raczej zabełkotał, jak zawsze coś połykał i dużo mlaskał. Ponadto jak to ma w zwyczaju strasznie zemścił się na polszczyźnie, ogólnie królowała końcówka -om, a skądinąd proste w wymowie słowo "prezydent" zamienił na jakiś bełkot, gdzie pierwsze cztery litery zlewały się w bliżej nieokreślone dwie. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani nie wiem 25.01.07, 10:53 może już załatał te ubytki, którymi jeszcze rok temu straszył. Ale Jarosław nie wygląda na człowieka nadużywającego higieny. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Bankowo jechało 25.01.07, 11:05 img52.imageshack.us/img52/5650/zembygemby6gs.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 a Wódz musi.Przy śniadaniu, obiedzie, kolacji... 25.01.07, 11:12 jak się spojrzy na ten garniturek to od razu człowiek bardziej wyrozumiały dla specyficznej artykulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: a Wódz musi.Przy śniadaniu, obiedzie, kolacji 25.01.07, 11:30 ludzie z nim współpracujący muszą przeżywać tą makabrę codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś