Dodaj do ulubionych

Trener skazany

IP: *.toya.net.pl 30.01.07, 07:41
Trener pracował dodatkowo w jednej z bałuckich szkół-pani dyrektorka cała w
skowronkach mając takiego szarmanckiego, zawsze dowcipnego i frywolnego w
dowcipach i obcałowywaniu jej po rękach / w tej sytuacji czy tylko po
rękach?;-}/ Nie ma kobita nosa do zatrudniania pracowników- jak nie
alkoholicy, to pedofile albo złodzieje,numeru szkoły narazie nie podam.
Obserwuj wątek
    • zapytaniaznak Re: Trener skazany 30.01.07, 11:51
      Miszka, podaj nazwisko tego trenera, lub przynajmniej do którego klubu karate
      należał. Tu nie chodzi o piętnowanie, tu chodzi o dzieci.

• Gość: łodzianin Re: Trener skazany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 14:10
        Jasne, że chodzi ci o dzieci, pewnie. I co - pójdziesz pod jego dom robić
        samosąd? Z dziećmi? Wspaniały przykład!
        Polacy - jak byli ciemni, tak są...
        • zapytaniaznak Re: Trener skazany 30.01.07, 14:19
          Gość portalu: łodzianin napisał(a):
          > Jasne, że chodzi ci o dzieci, pewnie. I co - pójdziesz pod jego dom robić
          > samosąd? Z dziećmi? Wspaniały przykład!
          > Polacy - jak byli ciemni, tak są...

Głupiś. Chodzi o sprawdzenie, czy moje dziecko nie miało z tym dewiantem do
          czynienia. Stąd wystarczyłaby nazwa klubu.
          • Gość: łodzianin Re: Trener skazany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:50
            To może spytaj dziecka? Czy może uważasz, że jest za głupie, żeby z nim
            rozmawiać? Zadaj mu kilka prostych pytań o to, co działo się na zajęciach.
            Jeśli jesteś dobrym rodzicem i masz z dzieckiem dobry kontakt, to wszystkiego
            się dowiesz. Poza tym - sam powinieneś wi(e)dzieć, czy dziecko było
            molestowane. Nie znasz objawów? Nie czytasz nic na ten temat? Jest naprawdę
            wiele książek, pisanych przez specjalistów: pedagogów, seksuologów,
            psychologów. Polecam Samsona. Są też poradnie, np. poradnia seksuologii i
            patologii więzi międzyludzkich.
            Jeśli potrzebujesz pytać innych, czy Twoje dziecko było molestowane, to
            współczuję mu takiego rodzica...
            I daruj sobie epitety. Zastanów się, czy nie lepiej dla dziecka, jeśli oddasz
            je do adopcji. Nie wszyscy powinni być rodzicami. Ty chyba raczej nie.
            • zapytaniaznak Re: Trener skazany 31.01.07, 17:18
              Nie oczekuję od ciebie żadnej porady, ani tym bardziej oceny moich zdolności
              wychowawczych. Sam się adoptuj.
              Nie wiem, czy masz jakiekolwiek kwalifikacje, by to oceniać, ale na pewno
              pojedynczy mail nie daje ci żadnych podstaw do ferowania wyroków. Daruj sobie
              mądralo. Najpierw "domyślasz się" że chcę urządzać lincz, teraz proponujesz
              wizytę u seksuologów, ot tak, żeby nie stresować dziecka. Otóż przez zwykłą
              delikatność wolałem wiedzieć, czy w ogóle jest o co pytać, czy jest temat do
              poważniejszych rozmów (na szczęście nie).
              Zresztą, po co ja to piszę, przecież ty i tak wiesz dużo lepiej...
    • Gość: aaa Re: Trener skazany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 18:09
      shotokan karate klub mój syn tam chodził i jezdził na obozy
      • Gość: cc Re: Trener skazany IP: *.toya.net.pl 05.02.07, 23:13
        czy ten facet był brunetem? prosze o dopwoiedź.
    • Gość: Aquarius Re: Trener skazany IP: *.pai.net.pl 23.12.08, 23:38
      Prosilbym o podanie Numeru szkoly...Moim trenerem byl rowniez Andrzej M. Tylko
      ze nie wiem czy ten...Ten co mnie uczyl byl naprawde Swietnym facetem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka