arcyalchemik 01.02.07, 13:51 Brawo, brawo! Na naszym forum jest coraz mniej politykowania :) Widać, stajemy się coraz mądrzejsi. Tak trzymać! Zanikają już wątki dokuczliwie-polityczne,tylko niegdysiejsi wyjadacze forumowi czają się aby znienacka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad_borowy Re: Brawo, brawo! 01.02.07, 13:51 No wlasnie, wlasnie. Czaja sie. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Brawo, brawo! 01.02.07, 13:52 o kurcze, a ja dowcip właśnie trzasnąłem polityczny... Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Brawo, brawo! 01.02.07, 13:52 huann napisał: > o kurcze o kurcze! nie powinienem tak pisać, powinienem 'pomidor'! :D Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Brawo, brawo! 01.02.07, 13:55 Bigi jest zapracowany albo dostał bana.A cassaniemu się znudziło... Odpowiedz Link Zgłoś
arcyalchemik Re: Brawo, brawo! 01.02.07, 13:56 lavinka napisała: >...A cassaniemu się znudziło... > albo cassani zmienił nicka Odpowiedz Link Zgłoś
arcyalchemik Re: Brawo, brawo! 01.02.07, 13:55 huann napisał: > huann napisał: > >... 'pomidor'! :D > > czerwony? zielony? Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Brawo, brawo! 01.02.07, 17:20 jeśli zielony to przedmidor :) pomidor, jak sama nazwa wskazuje musi być czerwony! Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: Brawo, brawo! 01.02.07, 17:25 jak donoszą oficjalne strony jednej z naszych opiekunek,po zaliczonej sesji czas na rozrywkę,czyli cięcie i przenoszenie wszystkiego gdzie popadnie. przyznam szczerze,ze mam żal do kadry naukowej PŁ,ze nie zafundowała temu forum dłuższych "ferii" Odpowiedz Link Zgłoś
arcyalchemik Re: Brawo, brawo! 01.02.07, 18:12 leslaw_m napisał: > jak donoszą oficjalne strony jednej z naszych opiekunek,po zaliczonej sesji > czas na rozrywkę,czyli cięcie i przenoszenie wszystkiego gdzie popadnie. > > przyznam szczerze,ze mam żal do kadry naukowej PŁ,ze nie zafundowała temu forum > > dłuższych "ferii" To nie PŁ, ale Umed - ot, co. Odpowiedz Link Zgłoś
oto.jestem Do gray Re: 02.02.07, 10:24 gray napisał: > > kto połamał big_newsowi ręce? > > nie prowokuj Odpowiedz Link Zgłoś