aaa202 O. Wybitnie nie lubię piłki ręcznej. 01.02.07, 22:32 No, ale gratulacje dla zawodników! Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: O. Wybitnie nie lubię piłki ręcznej. 01.02.07, 22:38 Pamiętam jak kiedyś do nas na WF przyszła jakaś ambitniejsza działaczka sportowa i chciała nas w TO nauczyć. Poddała się po pół godzinie,gdy okoazało się,ze żadna z nas tej piłki nie chce łapać(pomalowane,długie paznokcie). Ósma klasa,ale wiele już miało trwałą i było po pierwszych próbach z wodą utlenioną na włosach ;-)))) A paznokcie to już cho,cho od szóstej klasy niektóre malowały... lav Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 No, ja akurat 01.02.07, 22:45 trenowałam koszykówkę i jako urozmaicenie treningów nam zapodawano takie "zabawy". A tam. Hokej bez kija już lepszy. Nie psujmy jednak Bigowi wątku. Nie wolno. Bigowi. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: No, ja akurat 01.02.07, 22:49 Nie no pewnie. W sporcie jest dużo bardziej neutralny politycznie...chociaż jak sobie przypomnę chryję z PZPNem... Ale to nie ta dyscyplina na szczęście ;-) Urra.Że ja nie musze w to grać! lav Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: No, ja akurat 01.02.07, 22:52 aaa202 napisała: > A tam. Hokej bez kija już lepszy. Znaczy wtedy, gdy się rzuca kij i rękawice na lód, zaciąga przeciwnikowi koszulkę na łeb i zaczyna okładać pięściami? Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: Polacy w Finale!!!:))) n/t 02.02.07, 00:19 czy na sali jest lekarz?! po co ja to oglądam odbierając sobie kolejne lata życia? Poooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolska! Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Polacy w Finale!!!:))) n/t 02.02.07, 00:41 Poczekaj na niedziele :P A co bedzie jak nasie w ME ( o ile w nich zagraja) w finale stana naprzeciw Anglii? Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: Polacy w Finale!!!:))) n/t 02.02.07, 01:34 > A co bedzie jak nasie w ME ( o ile w nich zagraja) w finale stana naprzeciw > Anglii? ze mna koniec.jak dokopią angolom(tym z anglii),zapewne nie ujrzę już swiatła dziennego,co najwyżej światełko w tunelu Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Polacy w Finale!!!:))) n/t 02.02.07, 01:41 leslaw_m napisał: > ze mna koniec.jak dokopią angolom(tym z anglii),zapewne nie ujrzę już swiatła > dziennego,co najwyżej światełko w tunelu to ja tylko a propos przypomnę, że pierwszą lokomotywę wprowadził w czyn niejaki Stevenson, Anglik :) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Nieeeeeeeeeeeeeeeeeee... 02.02.07, 08:45 będzieeee nieeeemieeec pluł naaam w twaaaaarz! Odpowiedz Link Zgłoś