Dodaj do ulubionych

Gdyby Kwasu byl mlodszy to wygladalby jak Sikorski

05.02.07, 23:43
Dziewczyny czy tylko ja mam takie wrazenie ,ze Radek zwany Plakietka ,
wyglada jak mlodsza ,przystojnijesza ,nie opuchnieta od alkoholu wersja ex-
presidente? On ze swoja prezencja i przeszloscia bylby extra kandydatem na
prezydnenta .Wroc , w tym kraju z zona z pochodzenia Zydowka , to chyba nie
mialby szans ,eeehhh zal.
Obserwuj wątek
    • melanc.hoolik Re: Gdyby Kwasu byl mlodszy to wygladalby jak Sik 05.02.07, 23:49
      nic dodać, nic ująć
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=56792718
    • lavinka Re: Gdyby Kwasu byl mlodszy to wygladalby jak Sik 05.02.07, 23:52
      Nie.
      • nett1980 Re: Gdyby Kwasu byl mlodszy to wygladalby jak Sik 06.02.07, 00:00
        Ale co "nie" ,ze nie ma rysow twarzy podobnych do Kwasa , czy ze nie moglby byc
        dobrym kandatem na prezydenta?? Ja mam wrazenie ,ze dla obcokrajowca
        skojarzenie tych dwoch twarzy , tworzy archetypowy portret Polaka? A do
        hoolika , mi chodzi bardziej o problem natury estetycznej ,wiec mnie do
        histerycznych komentarzy nie podciagaj , cos sie skonczylo cos sie zacznie.A ze
        jakos mi sie dobrze kojarzyl ,na tle szamboobornych ministrow czy romanowch
        wystepow , to inna historia.
        • lavinka Re: Gdyby Kwasu byl mlodszy to wygladalby jak Sik 06.02.07, 11:18
          Nie.
    • nakole gdyby ciocia 06.02.07, 00:08
      miała wąsy...
      • huann Re: gdyby ciocia 06.02.07, 00:10
        to by brała hormon.
        • nett1980 Re: gdyby ciocia 06.02.07, 00:12
          no to sobie pogdybalam ,dobrej nocy..
          • huann Re: gdyby ciocia 06.02.07, 00:13
            wzajajemnie!
          • lavinka Re: gdyby ciocia 06.02.07, 11:22
            Męża zapytaj ;-)
            • trollomsmierc Re: gdyby ciocia 06.02.07, 11:43
              Sluchaj paniusiu , odczep sie ode mnie , odnosc sie merytorycznie do postow.
              Zblizaja sie walentynki , lec do kosmetyczki , jest koniec karnawalu ,wiec
              zaszalej i odklej sie od klawiatury . Wykaz sie odrobina elegancji i mnie nie
              mieszaj do kazdej odpowiedzi zony, bo jak dotad twojej mamy moja polowa sie nie
              czepia. Bez dalszych komentarzy zostwie twoj nadmiar czasu i udzielanie sie w
              kazdym watku.
              A co do Radka S. , to ze mna juz to obgadala .Wydaje sie ,ze jest jakies
              podobienistwo.
              Bez kontynuacji ,bo nie mam czasu.
              • lavinka Re: gdyby ciocia 06.02.07, 12:35
                O,nett ma ciekawą rodzinę ;-P
                Same oszołomy....
                • nett1980 Re: gdyby ciocia 06.02.07, 12:48
                  Ty juz o swojej rodzinie tyle napisalas ,ze moja to nuda i zwyczajna szara
                  Polska. Coreczko mamusi - skoro zaczelas ..
                  • lavinka Re: gdyby ciocia 06.02.07, 18:49
                    Jakiej mamusi? Coś Ci sie pomyliło ;-))))
                    • nett1980 Re: gdyby ciocia 06.02.07, 19:07
                      Oj nie prowokuj mnie do grzebania w historii forum , przeciez ciagle piszesz ,
                      madre to , mama tamto , i ze nie opuscisz jej az do smierci.
                      • lavinka Re: gdyby ciocia 06.02.07, 19:16
                        Rozumiem,że Twoi rodzice dawno już sami gniją w domu starców,albo na tej
                        zapadłej wsi z której pochodzisz i nawet ich nie odwiedzasz,bo po co?
                        To,że Ty nie interesujesz sie swoimi rodzicami, to nie znak,że wszyscy tak
                        postępjują.
                        Nie zapominaj,że ją utrzymuję.Wiec to chyba logiczne,że interesuję sie tym co
                        robi. No chyba,ze uważasz więź między dziećmi i rodzicami za zbyteczną.
                        Poza tym wspominam o niej bardzo żadko. Raczej o konkretnych wydarzeniach z
                        mojego i jej wspólnego życia. O to już "jakby" coś innego.
                        lav
                        • aaa202 Dziewczyny, błagam. 06.02.07, 19:22
                        • nett1980 Re: gdyby ciocia 06.02.07, 20:40
                          No i widzisz ,ja sie przez pare miesiecy tak nie zzymalam , gdy wtracalas sie w
                          moje zycie rodzinne :> , przyjemnie??
                          A co do mojej rodziny , moja mama odwiedzila mnie w zeszlym tygodniu ,
                          urzadzilysmy party mlodemu , bo mial urodziny .Ma swoje zycie , ksiazki i
                          ogrodek , dzieci rozsiane po Polsce i swiecie .Rodzina moja wychodzi z
                          zalozenia ,ze rodzi sie dzieci dla swiata ,nie dla siebie.
                          Aaa oczywiscie w mojej wsi mieszkalam w lepiance ,jadlam chleb ze smalcem i
                          paslam krowy w pgr :))Nie masz na czym swojego poczucia wartosci budowac , niz
                          tylko na tym ,ze dwoje ludzi kiedys kopulowalo a potem poczelo cie w miescie ,
                          ktore bylo i jest na peryferiach kulturalnej Europy?
                          • lavinka Re: gdyby ciocia 06.02.07, 21:22
                            Kiedy się wtrącałam?
                            lav
                          • lavinka p.s. 06.02.07, 21:26
                            No i czemu się tak denerwujesz? Czyżbym trafiła niechcący w jakihś Twój kompleks?
                            Nie rozumiem tylko jednej rzeczy.Co moja mamusia ma wspólnego wg Ciebie z
                            Sikorskim.I co miała wspólnego Twoja wypowiedź w tej sprawie z tym postem.Bo
                            może nie zrozumiałaś kontekstu. Pisałam do trollśmierć.I tylko latego padło
                            słowo "rodzina". Jako,że ponoć jest Twym mężem. Albo się podaje.
                            To znaczy ten post:
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=56803667&a=56822327
                            • nett1980 Re: p.s. 06.02.07, 21:42
                              Ja sie nie denerwuje przywyklam do malych potyczek z toba , to zdenerwowal sie
                              maz , co prawda tak czesto nie pisze jak ja ,ale czasem czyta watki ,w ktorych
                              ja sie udzielam i to jemu rzucily sie w oczy przytyki do niego juz od sprawy
                              Anety K. poczawszy. Czasem pytal sie o co chodzi,bo przeciez nie zawsze ma czas
                              sledzic watek. Jest teraz chory , zirytowany przymusowa bezczynnoscia .Coz
                              odnos sie do tego co poruszam ,a nie do mojej sytuacji rodzinnej ,bo ja nie
                              widze nic niezwyklego w tym ,ze ludzie po 10 latach wciaz sa razem i sie
                              wspieraja .
                              Maz sie najczesciej udziela na tym forum,zeby komus rada lub informacja sluzyc.
                              • lavinka Re: p.s. 06.02.07, 21:46
                                > Męża zapytaj ;-)
                                To była moja wypowiedź.
                                Czym się zdenerwował?

> Sluchaj paniusiu , odczep sie ode mnie , odnosc sie merytorycznie do postow.
                                Zblizaja sie walentynki , lec do kosmetyczki , jest koniec karnawalu ,wiec
                                zaszalej i odklej sie od klawiatury . Wykaz sie odrobina elegancji i mnie nie
                                mieszaj do kazdej odpowiedzi zony, bo jak dotad twojej mamy moja polowa sie nie
                                czepia. Bez dalszych komentarzy zostwie twoj nadmiar czasu i udzielanie sie w
                                kazdym watku.
                                (...)

To była jego wypowiedź.

Moje zalecenie.Neospazmina albo terapia grupowa.

lav
                                p.sZawsze myślałąm,że trollosmierc to zwykły troll,bo jego wypowiedzi zawsze
                                były jakieś "od czapy".
                                • nett1980 Re: p.s. 06.02.07, 21:51
                                  No to gratuluje krotkiej pamieci , czepialas sie wczesniej , a to byla kropla
                                  ktora przelala czare , my tu o Radku , a ty o mezu musisz wtracic .Czy tak
                                  ciezko zrozumiec ??
                                  Jeszcze raz powtorze znajdz sobie meza, co dwie pensje to nie jedna ):>
                                  • lavinka Re: p.s. 07.02.07, 00:15
                                    Ponownie nie rozumiem co czarę goryczy przelało.To była jakaś wcześniej? Wiesz,
                                    może wcześniej z mężem ustalcie co wolno mi pisać,a co nie ;-)
                                    Vivat wolność słowa ;-)
                                    lav
                                    p.s.Co Ty z tym moim przyszłym rzekomym mężem? Zazdrościsz mi tej
                                    niezależności,że tak mi panieński stan tak czesto wytykasz? Jakby to jakaś wada
                                    była,albo co... ;-D
                                    • nett1980 Re: p.s. 07.02.07, 11:42
                                      Prowokujesz a potem masz zal ,ze cie atakuje,zaslaniajac sie wolnoscia
                                      slowa ..Odnos sie do tresci moich postow a nie do tego ,ze mam meza to bedzie
                                      ok .Tu ,utrzymujaca matke, piszesz o niezaleznosci , litosci .Masz
                                      skomplikowana sytuacje rodzinna , to przykre ;na forum atakujesz raczej mnie
                                      kobiete(od tego sie konflikt zaczal ,ze wraz z big newsem i longeta jechalas po
                                      Anecie K jak po burej suce, ja bylam w opozycji) ,a dla facetow jestes milusia
                                      i ty sie pytasz czy zazdroszcze ci braku partenera ?
                                      • longeta a,propo Anety! Ulubiony teleturnirj Anety??? 07.02.07, 11:55
                                        Jeden z Dziesięciu:-)))
                                        • nett1980 Re: a,propo Anety! Ulubiony teleturnirj Anety??? 07.02.07, 12:01
                                          oj myslisz ty o tej Anecie ... Ty patrz lepiej ,ze Ludwik Bura Suka odszedl .
                                          A do lavinki , proponuje temat zakonczyc , ewentualne waty na priva przeniesc.
                                          • longeta Re: a,propo Anety! Ulubiony teleturnirj Anety??? 07.02.07, 12:08
                                            nett1980 napisała:

> oj myslisz ty o tej Anecie ... Ty patrz lepiej ,ze Ludwik Bura Suka odszedl .
                                            > A do lavinki , proponuje temat zakonczyc , ewentualne waty na priva przeniesc.

A co ja z samoobrony jestem,że rzucam się na byle ochłap?
                                            Co do ludwika,mam go pod ręką w kuchni obok zlewozmywaka;-)

Dziwi mnie tylko to podniecenie kobiet (zwłaszcza dzisiaj) polityką?
                                            • nett1980 Re: a,propo Anety! Ulubiony teleturnirj Anety??? 07.02.07, 12:18
                                              Nooo jesli zainteresowanie rzeczywistoscia odbierasz jako podniecenie kobiet ,
                                              to hmmm same denatki wkolo ciebie sa , czy jak?
                                            • lavinka Re: a,propo Anety! Ulubiony teleturnirj Anety??? 07.02.07, 12:30
                                              No wiesz,wszystko się zaczęło od tego że śmiałam użyć w dialogu słowa "mąż".A
                                              jako,ze mężatką nie jestem to wg nett nie mam do tego prawa ;-)
                                              Czyli jeśli nie mam smochodu to nie mam praw pisać o cudzych samochodach. Jak
                                              mam ciemne włosy to nie mam prawa pisać do blondynek i o blondynkach. Nie mam
                                              dzieci więc też te temty odpadają ;-)
                                              Taka mała prywatnarodzinna cenzurka ;-)
                                      • lavinka Re: p.s. 07.02.07, 12:27
                                        Ja się czepiam Twego męża?Chyba Ci si kolejność pomyliła.Gdyby bardziej uważał
                                        na to co i o kim pisze może wogóle nie było tego tematu. Co ma drobna aluzja do
                                        dyskusji z Twoim mężem.Przecież w kółko go pod niebiosa wychwalasz,pomyślałam że
                                        w tej sprawie tez ma pewnie niebiańskie poglądy. No tak,ale przecież nie mam
                                        męża. Co ja moge wiedzieć o podobieństwie Sikorskiego do Kwasa. Jakbym miała
                                        męża to zupełnie co innego ;-)))))
                                        lav
                                        • nett1980 Re: p.s. 07.02.07, 12:43
                                          Tak zakreconej laski dawno nie spotkalam , zapytaj mamusi po kim to masz ? Nie
                                          wychwalam go pod niebiosa , tylko cierpliwe odnosilam sie do twoich zaczepek ,
                                          piszac ,ze biale jest biale , czarne jest czarne .
                                          "Co ja moge wiedzieć o podobieństwie Sikorskiego do Kwasa" - to mnie ciekawilo
                                          akurat .. na to chetnie uslyszlabym odp.
                                          • lavinka Jakich zaczepek? 07.02.07, 13:06
                                            toż to zakrawa na manię prześladowczą....a może offczą?
        • breblebrox Re: gdyby ciocia 06.02.07, 00:14
          Somatotropinę?
          • huann Re: gdyby ciocia 06.02.07, 00:18
            breblebrox napisała:

> Somatotropinę?
            >

to na Wielkie Oczy chyba
            som raczej?
            • breblebrox Re: gdyby ciocia 06.02.07, 18:11
              Może i tak, ale jakie trudne słowo!!!
              • huann Re: gdyby ciocia 06.02.07, 21:38
                breblebrox napisała:

> Może i tak, ale jakie trudne słowo!!!

diametralnie niestandardowo skomplikowane aż tak, że Bynajmniej Ichacha!
          • nakole Yhy, 06.02.07, 00:19
            bo w pałacowych drzwiach klamki są b.wysoko.
            • huann Re: Yhy, 06.02.07, 00:24
              to przez wysokie progi warte Paca nogi kozie kują.
    • cassani Re: Gdyby Kwasu byl mlodszy to wygladalby jak Sik 06.02.07, 08:03
      ale Sikorski będzie prezydentem - myślę że w nastepnych wyborach wystartuje.
      Przecież gość z takimi ambicjami nie ograniczy sie do bycia wiecznym ministrem.
      • longeta Przecież to oczywiste że następną kadencję.... 06.02.07, 08:06
        też będzie;-)
    • aaa202 a gdyby tak zrobić rok przerwy od kadencyj? 06.02.07, 10:59
      taki rok ulgi dla narodu.

co do żony żydówki - ponoć każdy co zdolniejszy goj ma żyda w drzewie.
      • longeta Po co wybory? Jakie oszczędności by były. 06.02.07, 11:11
        Dla mnie mogą rządzić Kaczyńscy po wieki,wieków;-)
      • lavinka Re: a gdyby tak zrobić rok przerwy od kadencyj? 06.02.07, 11:23
        Pytanie,lepiej mieć żyda czy cygana?
        • longeta Re: a gdyby tak zrobić rok przerwy od kadencyj? 06.02.07, 11:34
          lavinka napisała:

> Pytanie,lepiej mieć żyda czy cygana?

To pytanie z gatunku:
          Lepiej mieć zapalenie płuc,czy grypę;-)
          • trollomsmierc Re: a gdyby tak zrobić rok przerwy od kadencyj? 06.02.07, 11:45
            Naczelni antysemici FŁ sie odezwali.
            • longeta Re: a gdyby tak zrobić rok przerwy od kadencyj? 06.02.07, 11:48
              trollomsmierc napisała:

> Naczelni antysemici FŁ sie odezwali.

Masz coś przeciwko wolności słowa pisanego???
              • cassani longeta - dopóki powstrzymujesz się od myślenia 06.02.07, 12:17
                powstrzymuj sie też od pisania.
                • longeta Wybacz ,ale nie jesteś moją alfą i omegą 06.02.07, 12:25
                  "Dobre" rady zachowaj dla siebie i sobie podobnym:-)
                  • big_news Daj spokój, nie pogrążaj się! 06.02.07, 12:31
                    Wyraźnie napisałeś słowo "żyd" (że już o cyganie nie wspomnę), a to oznacza, że
                    z Ciebie wstrętny antysemita!
                    ;)
                  • nett1980 Re: Wybacz ,ale nie jesteś moją alfą i omegą 06.02.07, 12:32
                    oo sie porobilo od wczoraj ,moj troll jest chory i zly jak diabli ,a tak na
                    marginesie , ultraprawicowcy mowia o Kaczynskich Kalkensteinowie(znaczy za malo
                    blond i oczy za brazowe wg nich pewnie) , wiec chyba do takiego towarzycha sie
                    nie zaliczasz?
                    • lavinka Powrócę do mego pytania. 06.02.07, 12:34
                      Powrócę do mego pytania.
                      Lepiej mieć żyd czy cygana w rodzinie?
                      lav
                      • big_news Re: Powrócę do mego pytania. 06.02.07, 12:37
                        Lepiej to wygrać milion w totka;)
                      • aaa202 Żyd nie wyklucza Cygana. Ani odwrotnie. 06.02.07, 13:14
                    • longeta Re: Wybacz ,ale nie jesteś moją alfą i omegą 06.02.07, 12:37
                      nett1980 napisała:....

Moje towarzystwo to nacionalizm-liberalny;-)
                      • nett1980 Re: Wybacz ,ale nie jesteś moją alfą i omegą 06.02.07, 12:46
                        ee tego no , znaczy nieistniejca partia Rokita-Marcinkiewicz-Plazynski ?
                        • miejskie_narty Re: Wybacz ,ale nie jesteś moją alfą i omegą 06.02.07, 12:52
                          Jeśli nacjonalizm to raczej:
                          Rokita-Macierewicz-Płażyński :-)
                          • nett1980 Re: Wybacz ,ale nie jesteś moją alfą i omegą 06.02.07, 12:54
                            niech bedzie nacjonalizm ,oby sie to w narodowy-socjalizm nie przeradzalo.
                            • nett1980 Re: Wybacz ,ale nie jesteś moją alfą i omegą 06.02.07, 12:55
                              Mial byc watek o urodzie dwoch panow ,a jest jak zwykle ):>
                              • lavinka Re: Wybacz ,ale nie jesteś moją alfą i omegą 06.02.07, 18:53
                                A czego się spodziewałaś? ;-p
                        • longeta Re: Wybacz ,ale nie jesteś moją alfą i omegą 06.02.07, 12:55
                          nett1980 napisała:

> ee tego no , znaczy nieistniejca partia Rokita-Marcinkiewicz-Plazynski ?

Hymm,poprę każdego kto będzie działał i działał dla dobra Polski,jak na razie
                          tylko PiS spełnia te kryteria:-)
                          • nett1980 Re: Wybacz ,ale nie jesteś moją alfą i omegą 06.02.07, 13:00
                            Czy to jest milosc czy juz slepa milosc .W sumie tak bobruja w przeszlosci, w
                            teczkach ,ze w ekonomie sie nie wtracja , stad ten pociag tak pedzi; moze to i
                            dzialanie dla dobra kraju?
                            • big_news Re: Wybacz ,ale nie jesteś moją alfą i omegą 06.02.07, 13:13
                              Męczy Cię ta przeszłość, co? Boli Cię to pokazywanie brudów, prawda? Widziałaś
                              może wczorajszy program Pospieszalskiego? Tam to dopiero odbył się sabat
                              czarownic! Na wizji, na żywo, przed milionową publicznością, zdemaskowano
                              obłudnego TW, trzydzieści lat ryjącego dla SB. Strasznie żal mi było tego typa,
                              och jak strasznie!
                              To jednak miłe widzieć, jak taka menda zostaje zdemaskowana i z wrażenia zatyka
                              jej obłudną gębę, a na twarz wyłążą pąsowe rumieńce. Piękny był ten program, oj
                              jak piękny:)
                              • cassani oglądałem ten program 06.02.07, 14:19
                                z każdym programem zastanawiam się kiedy w końcu ściągną tego Pospieszalskiego
                                z ramówki. Ten facet się nadaje do prowadzenia teleranka albo 5-10-15 - ale do
                                publicystyki to ma średni talent.
                                • miejskie_narty Ja nie oglądałem 06.02.07, 14:38
                                  Kto został Agentem Tygodnia?
                                  • cassani znęcali się 06.02.07, 14:50
                                    nad jakims facetem. Nic ciekawego - poziom IV RP.
                                    • miejskie_narty Re: znęcali się 06.02.07, 14:54
                                      Zwykłe "odbieranie niesłusznych apanaży" i rzucanie "zdrajcą narodu" i "sprzeniewierzeniem się ojczyźnie" czy coś grubszego - propozycje kamienowania, emigarcji do WNP/Izraela, palenie na stosie ?
                                      • aaa202 Ja jednym uchem łapałam tylko "Ali Agca" 06.02.07, 14:57
                                        i trochę się dziwiłam, bo dotąd Ali był Agcza.
                                        • miejskie_narty Re: Ja jednym uchem łapałam tylko "Ali Agca" 06.02.07, 14:59
                                          Bo Janek może gorolem jest, nie? I zuca panockami oscypkami i agcami?
                                          • aaa202 Ja gębę zamykam, bo mnie Big zaro spostponuje 06.02.07, 15:02
                                            (pewno słusznie) za estymy brak i trywialność replik. albo jakoś tak.
                                            • miejskie_narty Raczej za szyderstwo i rozmydlanie wątku 06.02.07, 15:12
                                              Przy czym zrobi to z niezachwianą kurtuazją, bezbłędną logiką, na mocnym gruncie jedynie słusznych wartości. Jak będzie miał dobry humor, to dorzuci na koniec pompatycznej tyrady trywialną złośliwostę w stylu Ziemkiewicza, oczywiście nie zapomniawszy o dodaniu drobnego smileya albo bardziej rubasznego he he he. :-)

Wszytsko oczywiście słusznie i zasłużenie
                                              • big_news Re: Raczej za szyderstwo i rozmydlanie wątku 06.02.07, 15:26
                                                A rozmydlaj sobie ten wątek do woli. Nie jest to moje dzieło, więc mi rybka co z
                                                nim zrobisz.
                                                Co do reszty, to ironię paniał. Na całe szczęście już Ty zadbasz zarówno o
                                                wysoki poziom polemiki, merytorykę i pełną kulturę. Jak zawsze. Tak więc moje
                                                wypociny nie zaważą na odpowiednim poziomie dyskusji.
                                                • dziad_borowy Re: Raczej za szyderstwo i rozmydlanie wątku 06.02.07, 15:30
                                                  Komu podac numery na totka? Mam, jak widze, zdolnosci do tego.
                                                  Dzierżżż!!!
                                                  • aaa202 a co? cumulacja jest? 06.02.07, 15:34
                                                  • dziad_borowy Re: a co? cumulacja jest? 06.02.07, 15:45
                                                    Nie wiem ale przyszlosc jest dla mnie przewidywalna. W zwiazku z czym juz nigdy
                                                    nie bedzie cumulacji.
                                                    Dzierżżż!!!
                                                  • aaa202 Dziad, zrób czasem cumulację 06.02.07, 16:02
                                                    wtedy totalizator najlepiej klienta czesze.
                                                    A cel jest zbożny - karnety do kosmetyczki dla piłkarzy.
                                                  • dziad_borowy Czasem se odpuszcze 06.02.07, 16:07
                                                    Grzechem byloby zostawic takiego Iwana chocby bez przyzwoitej kasy na ten cel.
                                                    Dzierżżż!!!
                                                • miejskie_narty Re: Raczej za szyderstwo i rozmydlanie wątku 06.02.07, 15:43
                                                  > Co do reszty, to ironię paniał.

Nie uwierzysz, ale pisałem to bez ironii - może jedynie ze szczyptą złośliwości.
                                                  • big_news Re: Raczej za szyderstwo i rozmydlanie wątku 06.02.07, 15:44
                                                    No popatrz: nie uwierzę. Ale co tam. To i tak bez znaczenia.
                                • big_news Re: oglądałem ten program 06.02.07, 14:56
                                  Tyle, że tu nie chodzi o publicystyczne talenta Pospieszalskiego, a o red. Guza,
                                  któren z pozycji wiarygodnego eksperta (za jakiego sam się uważał) w
                                  początkowych minutach programu, został zdemaskowany jako TW i ośmieszony przez
                                  red. Janickiego z Wprost. Stało śię tak zresztą z pomocą prowadzącego, który ze
                                  spora zręcznością poprowadził audycję do dość wstrząsającego finału.
                                  • cassani Re: oglądałem ten program 06.02.07, 15:13
                                    chyba nie było to jakoś dla mnie wstrząsające, bo przełączyłem. Zdrowym ludziom
                                    rzygać się (lub spać) jak widzą grzebanie w gó..e. Powinni im dać jakąś halę
                                    sportową, dać wszystkie teczki, zamknąć na klucz - i niech się babrają do
                                    usranej śmierci.
                                    • big_news Re: oglądałem ten program 06.02.07, 15:20
                                      Czekam kiedy wyślesz mnie do Tworek. Bo mnie te sprawy jak najbardziej
                                      interesują, a więc wedle Twojej klasyfikacji ludzi, właśnie tam jest moje
                                      miejsce. Nie krępuj się, napisz to wprost. A na dodatek dorzuć coś o biednych
                                      starych ludziach, których zaszczuwają bezwzględni faszyści. Jeszcze trochę i na
                                      prawdę uwierzę, że niczego nie kumasz:/
                                      • longeta Re: oglądałem ten program 06.02.07, 15:23

src="fotoforum.gazeta.pl/photo/4/qa/he/5gu0/h26F9l1YZwR9POFCqB.jpg"
                                        alt="Brzeziny-widok z parku" title="Brzeziny-widok z parku" /></a>

Ale tego nie oglądaliście;-)
                                        A cassani to faktycznie nie...
                                        • longeta Ooo,to może jeszcze jedno;-) 06.02.07, 15:25

src="fotoforum.gazeta.pl/photo/4/qa/he/5gu0/lFLl5s38tLSZogBMKB.jpg"
                                          alt="Brzeziny-widok z parku" title="Brzeziny-widok z parku" /></a>
                                          • big_news Re: Ooo,to może jeszcze jedno;-) 06.02.07, 15:27
                                            Chcesz powiedzieć, że gdzieś tam kręcą program Janka, czy co?;)
                                            • longeta Re: Ooo,to może jeszcze jedno;-) 06.02.07, 15:32
                                              Czego to się nie robi z nudów,takie fajne widoki za free;-)
                                              • big_news Re: Ooo,to może jeszcze jedno;-) 06.02.07, 15:40
                                                Widoki faktycznie fajne. I studzące pewne zapędy, zapewnie;)
                                                • longeta Re: Ooo,to może jeszcze jedno;-) 06.02.07, 15:46
                                                  big_news napisał:

> Widoki faktycznie fajne. I studzące pewne zapędy, zapewnie;)

Tak kaczki,mnóstwo kaczek co rok jest ich więcej;-)
                                                  • big_news Re: Ooo,to może jeszcze jedno;-) 06.02.07, 15:47
                                                    I na szczęście nigdzie nie odlatują:)
                                      • cassani Re: oglądałem ten program 06.02.07, 16:02
                                        kumam - potrafię rozróżnić kapusia od świętego. Ale styl w jakim to odróżnianie
                                        się obecnie przeprowadza jest odrzucający.
                                        • big_news Re: oglądałem ten program 06.02.07, 16:12
                                          No, rzeczywiście. Powinno się dalej z draniami cackać, robić w białych
                                          rękawiczkach, a jeszcze lepiej nie kiwać w tej sprawie palcem. To przecież jest
                                          takie nieestetyczne. A fe:/
                                          A wiesz, że ostatnio ktoś mi powiedział, że damy także robią kupę? Dasz wiarę?!
                                          Tak samo jak pozostali smiertelnicy! Wprost nie do wiary...
                                          • cassani Re: oglądałem ten program 06.02.07, 16:18
                                            No - o tych damach, to szczególnie do mnie trafia, jak się patrze na
                                            obecną "czystą" władze przy żłobie. Chłepczą, rżą, wierzgają, ryją nosem w
                                            gó..e.
                                            • big_news Re: oglądałem ten program 06.02.07, 16:35
                                              Rozumiem Cię. Okropne są te sznurowadła, nie dopięte guziki, nie wiedza o tym,
                                              do jakich potraw używa się którego widelca, te plastikowe reklamówki i roztroje
                                              żołądka. To faktycznie o wiele tragiczniejsze od starachowickich afer, opolskich
                                              przekrętów, paliwowych szwindli, milionowych szalbierskich fortun, korupcji na
                                              wielką skalę itd. itp.
                                              Nie ma to jak czasy, w których społeczeństwo ustami swoich rządowych
                                              przedstawicili, zajadało się kawiorem i zapijało szampanem. Tyle, że ja dziwnie
                                              za nimi nie tęsknię. I potrafię przymknąć oko na pewien brak obycia oraz swoiste
                                              nieokrzesanie. Zresztą mógłbym zarzucić wiele rzeczy różnym niby autorytetom,
                                              ale tego nie robię. Nie jestem aż tak małostkowy.
                            • longeta Re: Wybacz ,ale nie jesteś moją alfą i omegą 06.02.07, 14:37
                              nett1980 napisała:

> Czy to jest milosc czy juz slepa milosc .W sumie tak bobruja w przeszlosci, w
                              > teczkach ,ze w ekonomie sie nie wtracja , stad ten pociag tak pedzi; moze to i
                              > dzialanie dla dobra kraju?

Właśnie,jeszcze powinni odebrać złodziejom co nasze;-)
                              • cassani Re: Wybacz ,ale nie jesteś moją alfą i omegą 06.02.07, 14:51
                                co ci zabrali? zgubiłeś coś?
                                • dziad_borowy Re: Wybacz ,ale nie jesteś moją alfą i omegą 06.02.07, 14:54
                                  Druga mlodosc.
                                  Dzierżż!!!
                                • longeta Re: Wybacz ,ale nie jesteś moją alfą i omegą 06.02.07, 15:11
                                  cassani napisał:> co ci zabrali?

Niewiele,jakieś 17 lat Polski,to i tak mało biorąc pod uwagę taki rozbiory np.
                                  • cassani Re: Wybacz ,ale nie jesteś moją alfą i omegą 06.02.07, 16:04
                                    To jak to? To Kaczyńscy w latach 90 pełnili ważne funkcje państwowe w Kambodży?
                                    To nie była Polska? Czy ty naprawde wiesz co piszesz? Rozumiesz słowo pisane?
                                    • dziad_borowy Re: Wybacz ,ale nie jesteś moją alfą i omegą 06.02.07, 16:05
                                      Widocznie tamci kaczynscy byli zli i kradli.
                                      Dzierżżż!!!
                                    • longeta Re: Wybacz ,ale nie jesteś moją alfą i omegą 06.02.07, 16:13
                                      cassani napisał:

> To jak to? To Kaczyńscy w latach 90 pełnili ważne funkcje państwowe w Kambodży?
                                      >
                                      > To nie była Polska? Czy ty naprawde wiesz co piszesz? Rozumiesz słowo pisane?

Twoje słowo pisane? Za cholerę:-)
                                      • cassani Re: Wybacz ,ale nie jesteś moją alfą i omegą 06.02.07, 16:17
                                        naprawdę uwierzyłeś że wcześniej ten kraj był fe - przeciez wszyscy obecnie
                                        żrący z koryta kariery robili w latach 90. Lechu K. na taki przykład był szefem
                                        BBN i wpółpowoływał WSI.
                                        Wiem że pisze zbyt skomplikowanie - ale już nie będę.
                                        • longeta Re: Wybacz ,ale nie jesteś moją alfą i omegą 06.02.07, 16:22
                                          cassani napisał: ....

Nie pisz mi o historii,na pewno znam ją lepiej od ciebie.

Dlatego ty chodzisz na wybory,a ja nie.
    • lavinka Jedno jest pewne 06.02.07, 16:51
      Ja tego wyżej czytać nie będę.
      A poza tym Kwasu za młodu był brunetem.
      • aaa202 E, chyba obaj są szatynami. 06.02.07, 16:52
        • nett1980 Re: E, chyba obaj są szatynami. 06.02.07, 17:16
          No ,watek wraca na tory , jedno ich z pewnoscia rozni - sciezki kariery , a i
          jak na moj gust , Kwasu nigdy nie byl taki przystojny jak Radek zwany
          Plakietka.
          • aaa202 E, chyba obaj są tak samo przystojni / szpetni. 06.02.07, 17:18
            • miejskie_narty Abstrahując od urody Panów 06.02.07, 18:02
              Co mnie śmieszy w szumie medialnym towarzyszącym odejściu ministra Radka, to to że ludzie, którzy parę lat temu uważali go za oszołoma zaślepionego nienawiścią do komuchów i szaleńca biegającego z kałachem po Afganistanie, dziś mówią o nim, jak o jedynm jasnym i profesjonalnym punkcie kaczego rządu. (Zresztą o ile pamiętam podobne głosy odzywały się, gdy Gilowska odchodziła - gdy wracała ton był zupełnie inny). Z kolei jego niegdysiejsi piewcy dziś milczą jak zklęci :-)
              Ot, taka refleksyja - ale zmykam z tego wątku, coby mnie ironia i szyderstwo znów nie owładnęły:)
              • aaa202 a tam 06.02.07, 18:24
                Podobnie było z Balcerowiczem, Marcinkiewiczem... Podobnie będzie z
                Kropiwnickim i innymi.
                Dla mnie ten człowiek przemknął jak kometa. Jak Sikorski nad Gibraltarem;) Za
                długo wyrabiałam sobie zdanie i w efekcie nie zdążyłam.
                W ogóle przestaję mieć jakiekolwiek zdanie. Nie nadanżam. Zmęczyłam się naszym
                życiem publicznym. Irytujące jest, że naprawdę nie widzę żadnej opcji, z którą
                bym się identyfikowała, żadnej alternatywy, żadnego punktu odniesienia, nikogo,
                z kim chciałabym stronniczyć.
                Dlatego fajnie jest za granicą - można mieć wszystko w dupie bez najmniejszych
                wyrzutów sumienia.
                Jurta w Mongolii?
                • miejskie_narty Re: a tam 06.02.07, 18:34
                  > Jurta w Mongolii?

Tyle że jurta śmierdzi końskim moczem (chyba że to małżonka gospodarza takie wonie rozsiewa;-). Raczej bania nad Bajkałem, zdrowiej i ryba ocień wkusnaja :-)
                  • aaa202 Koń podnosi nogę jak sika? 06.02.07, 18:44
                    • miejskie_narty Kto go tam wie? 06.02.07, 18:46
                      • aaa202 Osioł nie podnosi. 06.02.07, 18:50
                • lavinka witaj w klubie ;-)nt 06.02.07, 18:52

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka