Dodaj do ulubionych

auto szkola DELTA

09.02.07, 18:13
czy mozecie napisac mi czy to dobra i warta polecenia szkola?? a moze znacie
inne , dobre, a takze te ktore sa beznadziejne... prosze o informacje!!
Obserwuj wątek
    • breblebrox Re: auto szkola DELTA 09.02.07, 19:59
      www.auto-szkola.com.pl/
      Bardzo dobra szkoła, pan Maciej (właściciel) jest bardzo miłym człowiekiem, nie ma problemów z dopasowaniem godzin teorii czy praktyki do Twoich potrzeb. Nawet w kwestii zapłaty można się z nim dogadać (płacisz, kiedy i jak Ci wygodnie, byleby do końca kursu). W szkole jest trzech instruktorów (równie miłych) i dwa samochody. Pan Maciej ma dużą wiedzę merytoryczną i widać, że jest zapaleńcem jeżeli chodzi o naukę jazdy, więc umie tą wiedzę przekazać w prosty i miły sposób. To, że jeździ się z trzema instruktorami daje możliwość wychwycenia każdego błędu. I nie jest drogo.
      Polecam gorąco!!!
      • krwinka_007 Re: auto szkola DELTA 10.02.07, 09:30
        dzieki za informacje, w sumie duzo osob poleca ta szkole. ale slyszalam tez o
        poplawskim czy ab mroz , to znaczy tez mi je polecano..
    • jaga.ole Re: auto szkola DELTA 10.02.07, 10:40
      bardzo dobra szkoła Bajon ul.Zielona 61, tel.630-99-33 brałam tam dodatki , bo
      po nauce w innej bardzo znanej szkole nie umiałam w ogóle jeździć;w szkole u
      Pani Moniki Bajon jest 3 instruktorów, ale ja uważam ,że warto jeździć z Panem
      Piotrem Galantem, z pewnością szybko i dobrze nauczysz się jeździć.
      • aaa202 Panu B. postawiono zarzuty 10.02.07, 10:46
        o łapownictwo na dość dużą skalę.
        Prawdopodobnie w tym momencie dożynam wątek o autoszkołach, ale myślę, że warto
        takie rzeczy wiedzieć.
    • niaguska Re: auto szkola DELTA 10.02.07, 18:56
      Ja czekam na egzamin panstwowy. Konczylam kurs w Delcie. Jezdzilam z Piotrkiem.
      Ogolnie polecam.
    • Gość: stokrotka Re: auto szkola DELTA IP: *.toya.net.pl 11.02.07, 09:23
      Ja robiłam kurs w Delcie, zdałam za drugim razem:) Właściwie to nie mam żadnych
      zastrzeżeń. Jeździłam z panami Markiem i Przemkiem.
      Moja najlepsza przyjaciółka robi kurs w AB Auto-szkoła i mówi, że też jest w
      porządku:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka