mari1966 16.02.07, 07:37 znacie jakiś fajny pub w okolicach Kosynierów Gdańskich. Nie znam Łodzi a spanie mam właśnie w okolicach tej ulicy. Prosze o jakieś namiary. A może jakieś inne propozycje odnośnie spedzania wieczorów w Waszym mieście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brite Re: dobry pub 16.02.07, 10:52 > w okolicach Kosynierów Gdańskich. w Łodzi mamy chyba tylko Gdyńskich. Gdzieś w okolicy jest/był jakiś pub/klub w klimatach arabskich, nie pamiętam nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
brite o, mam: 16.02.07, 15:17 elmandara.blogspot.com/ Może nie blisko, ale w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: o, mam: 16.02.07, 22:43 cytat ze strony: "1) W KAŻDĄ ŚRODĘ -wieczór z muzyką arabską, -nauka podstawowych słuwek arabskich" a polskih? Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: o, mam: 16.02.07, 23:11 a po co im polskie... tylko se żonę znajdą blądynkę i wracają :) Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: dobry pub 16.02.07, 11:16 NIe znam tej okolicy, ale jakoś mam pewność, że fajnego pubu tam nie znajdziesz. Wybierz się do centrum, na Piotrkowską. No i ci kosynierzy to nie są z Gdańska ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mari1966 Re: dobry pub ........eeee jest taka sprawa 16.02.07, 14:38 no tak jeszcze nie trafiłem do pubu aż już pomyliłem nazwy ulic. chyba powinienem zostać na miejscu i nie oddalać się. Ale na wszelki wypadek jakby mnie strasznie suszyło to o jakim nr autobus? tramwaj? dowiezie mnie na Piotrkowską z Kosynierów oczywiście Gdyńskich? Odpowiedz Link Zgłoś
eufrosyne Re: dobry pub 16.02.07, 21:25 Na rogu Kosynierów i Rzgowskiej za takim brązowym płotem jest Zitzo. całkiem przyjemny pub. Poza tym w okolicy nic ciekawego nie ma raczej. Tez polecalabym wybranie sie na Piotrkowska. A co do dojazdu do centrum to najlepeij tramwajem nr 6. Niestety przystanek jest dość daleko. Autobusem bez przesiadki nie dojedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: dobry pub 16.02.07, 23:04 Jest pare fajniejszych miejsc ale wszystkie z gatunku "witajcie w krainie w ktorej obcy ginie" :D Troche zartuje, ale znam te okolice i czesto gesto sie bywalo w fajnych miejscach ktore na pierwszy ( a nawet drugi ) rzut oka wygladaly kompletnie nieciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś