barbitka1980 16.02.07, 10:20 znacie jakąś dietę na cały tydzień - zdrową dietę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nakole Re: dieta ale nie ta odchudzająca tylko zdrowa 16.02.07, 10:22 Mało żarcia, dużo seksu oraz ruchu na powietrzu ;-PP Odpowiedz Link Zgłoś
barbitka1980 Re: dieta ale nie ta odchudzająca tylko zdrowa 16.02.07, 10:23 dzięki! :-))) chociaż jedna lewą noga nie wstała! Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen duzo wodki i marchewki 16.02.07, 12:28 do tego srodki na przeczyszczenie i gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: duzo wodki i marchewki 16.02.07, 12:37 Ona chce miec dziecko , wiec moze lepiej nie wodka ,bo.. www.psychologia.edu.pl/index.php?dz=strony&op=spis&id=1600 Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen jesli ma w przyszlosci byc 16.02.07, 15:54 podobne do niej, to moze niech sie upija codziennie? Odpowiedz Link Zgłoś
egzystencjalne_znuzenie Re: jesli ma w przyszlosci byc 18.02.07, 20:03 Zakrecona jestem , bylam pewna ,ze to od barituranow pochodzi jej login, a tu heheh od barbi. Jedna blondi od proszkow nasennych i drinkow sie przekrecila z 40 lat temu , nie jestem az tak zla ,zeby jej tego zyczyc.Hrabi by sie smucil czas jakis. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: dieta ale nie ta odchudzająca tylko zdrowa 16.02.07, 12:38 Piwo z rana jak śmietana. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: dieta ale nie ta odchudzająca tylko zdrowa 16.02.07, 12:42 A nalewka lepsza niż rzodkiewka ! Odpowiedz Link Zgłoś
proxima3000 Wegetarianizm 16.02.07, 13:17 Wegetarianizm - na zawsze, nie tylko na tydzień! Wegetarianizm jest zdrowy i szlachetny - oszczędza niepotrzebnych cierpień męczonym, zabijanym i zjadanym czującym istotom. Wegetarianizm nie jest tylko dietą, ale jest sposobem życia :) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Wegetarianizm 16.02.07, 13:19 O wlasnie jestem ex ,a teraz jarosz , mam raczej problem ,ze jem co chce i nie tyje , a moj ojciec i moja babcia w moim wieku , to lol, brzuszyska jak sie patrzy. Jest tez male , jesli gotuje to wg wskazan medycyn chinskiej , wiec moze to stad to nie przybieranie na wadze? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Wegetarianizm 16.02.07, 13:28 Idealnym rozwiązaniem było by,leżenie na dachu i czerpanie energii z kosmosu, ale niestety żreć coś trzeba wystarczy się tylko nie obżerać i nie będzie problemów z nadwagą,co na to chińska medycyna? Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Wegetarianizm 16.02.07, 14:57 albo nie siedzieć cały zień przed komputerem ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: dieta ale nie ta odchudzająca tylko zdrowa 16.02.07, 13:44 Tydzien bez komputera i internetu :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.k-a Re: dieta ale nie ta odchudzająca tylko zdrowa 16.02.07, 13:46 serwisy.gazeta.pl/zdrowie/0,51219.html Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Strasznie dużo wątków zapodałaś 16.02.07, 14:02 Jem wtedy, kiedy jestem głodna i to, na co ma ochotę. Nie unikam alkoholu. Przeciwnie - dążę do regularnych spotkań z nim. Chleb ze smalcem, czarna rzepa, kotlety wieprzowe, pyzy, kapusta, masło. Całe życie, nie tydzień. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Strasznie dużo wątków zapodałaś 16.02.07, 14:12 O mamuniu! Czarna rzepa! Uwielbiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ja robię z jabłkiem, cebulą i smietaną. 16.02.07, 14:21 Fajnie się po tym śmierdzi;) Można wyegzekwować miejsce w każdym tramwaju. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.k-a Re: Ja robię z jabłkiem, cebulą i smietaną. 16.02.07, 14:23 aaa202 napisała: > Fajnie się po tym śmierdzi;) Można wyegzekwować miejsce w każdym tramwaju. a jak to się je; sałatka, sok, plastry na kanapkach, czy w inny sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: Ja robię z jabłkiem, cebulą i smietaną. 16.02.07, 14:23 ja się bujam nad siedzącym i bekam. Udaję że wzbiera mi w ustach. Miejsce uzyskuję w 7 przypadkach na 10. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ja robię z jabłkiem, cebulą i smietaną. 16.02.07, 14:27 I ze śmietaną? Miodzio:) Odpowiedz Link Zgłoś
olejowy.bogacz Re: firmowy masaz 18.02.07, 19:57 polecam sie do uslug erotycznych ale jak trocha schodniesz bo big grubasow nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Re: dieta ale nie ta odchudzająca tylko zdrowa 20.02.07, 16:41 barbitka1980 napisała: > znacie jakąś dietę na cały tydzień - zdrową dietę? kiedyś przymierzyłam się do diety grapejfrutowej:D ..połówka grejfruta, 2 liście sałaty, ćwierć filetu z kurczęcia... i pomyślałam, że na pewno nie dam rady pilnować proporcji, pór spożycia, zapomnę coś kupić i dietę szlag trafi:D i schudłam 12 kg:P w zupełnie inny sposób...niezdrowy. polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: dieta ale nie ta odchudzająca tylko zdrowa 20.02.07, 17:38 sztamka napisała: > > kiedyś przymierzyłam się do diety grapejfrutowej:D > ..połówka grejfruta, 2 liście sałaty, ćwierć filetu z kurczęcia... a po spożyciu wszystko wyrzgyać? Bo jak sobie pomyślę,że zjem grejfruta bez cukru zagryzę sałatą a potem ribą... to mi się robi.. nie bardzo... lav Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Re: dieta ale nie ta odchudzająca tylko zdrowa 20.02.07, 17:46 > > a po spożyciu wszystko wyrzgyać? > Bo jak sobie pomyślę,że zjem grejfruta bez cukru zagryzę sałatą a potem ribą... > to mi się robi.. nie bardzo... dokładnie tak samo i wtedy właśnie pomyślałam, że wystarczy nie jeść w ciągu dnia tak długo, jak można wytrzymać każdego dnia coraz dłużej:D i efekt został osiągnięty: z 48 na 40:)) Odpowiedz Link Zgłoś