ww_lodz 24.02.07, 20:12 Czy korzystaliście kiedyś z łodzkiego lotniska? Jeśli nie z łdozkiego to z którego i dlaczego? pzdr from lodz, ww_lodz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zgierzak Re: Lotnisko 25.02.07, 02:58 kiedys miałem okazję. ale starszna lipa to była. w okolicy jest łask, glinnik a nawet od biedy nw.m.n.pilicą. przynajmniej kręcenia między kominami tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.zajebista Re: Lotnisko 28.02.07, 18:32 Tak, korzystałam z łódzkiego lotniska bo w Zgierzu jeszcze nam nie wybudowali:) Było fajnie bo się nie zgubiłam i nie musiałam się stresować, że nie znajdę odpowiedniego terminala:) Taka domowa atmosfera tam panuje... Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Lotnisko 28.02.07, 22:45 ...miałem okazję podziwiać brzuchy tych skrzydlaków. Dobrze, że F-16 nam nie uprzyjemniają życia. Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Lotnisko 01.03.07, 03:26 zaczynają niestety, szczególnie w nocy sobie próbują. zaobserwałem drobne ruchy z pogwizdem ich napędu na nietypowych wysokościach. przy złej pogodzie nawet się zapuszczaja nad miasto. nie widać ale słychać nieźle. migi-21 które stacjonowały od lat 70-tych w łasku nie robiły takiego łomotu. popytajcie bywalców plaż w pasie świnoujście - władysławowo jakie to fajne dzwięki wydaje. tam ruscy dawali zdrowo - ale łomot taki sam. pewnie jedne i drugie były napędzane benzyną lotniczą typu "jet". Odpowiedz Link Zgłoś