aric 30.04.03, 08:22 Jako, że cztery dni wolnego przed nami to bawmy sie dalej.:) W filmie Droga Smoka z Brucem Lee, jest scena walki w ruinach. Z Brucem walczy biały mężczyzna. Kto go zagrał?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taniej Re: Pytanie na środę:) IP: *.bv.pl 30.04.03, 08:39 nie jestem pewna ale będę strzelać. franek kimomo? :D PS rogi gdzieś posiałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Pytanie na środę:) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.03, 08:44 Nie, to przyjechał strażnik z Teksasu :). A rogi pewnie starannie są dzisiaj ukryte. Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Rogi na życzenie.:) 30.04.03, 08:47 Ok, tak jest, Colder Walker, później mu było.:) Jacek, twoje kolej.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Rogi na życzenie.:) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.03, 09:12 Dobrze, ale pytanie nieco trudniejsze, takie na łykend. W "latających smokach i ukrytych tygrysach" niezła laska pokazuje w jaki sposób należy zachowywać się w knajpie robiąc przy tym niezły balet i demolkę. Pytanie brzmi: co owa dama zamówiła w knajpie? PS. Ponieważ pokazałeś rogi możesz zadawać swoje pytania:). Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Rogi na życzenie.:) 30.04.03, 09:18 Owa dama, zanim zorwaliła kolesia zwiacego się Żelazne Ramię, zamówiła coś, po co kelner musiał wyjśc do wiekszej restauracji. Ale co to bylo to cholera nie wiem, ogladałem ten film z 10 razy, ale kojazy mi się tylko cos z rekinem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Rogi na życzenie.:) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.03, 09:24 Wszytko to prawda, ale żeby dokładnie powiedzieć co tam było oprócz płetw rekina musiałbym usiąść przed ekranem i obejrzeć film po raz 11:). Stąd pytanie na łykend. Odpowiedz Link Zgłoś
aric AAAA, jeszcze coś i pytanie 30.04.03, 09:20 "Przyczajony Tygrys, Ukryty Smok".:)) A pytanie dotyczy także tej laski, po w/w filmie zagrała w filmie u boku Jackie Chana, jakim filmie? Odpowiedz Link Zgłoś
aric pytanie pomniejsze 30.04.03, 11:47 Widzę, że dość trudne pytanko dałem. A może ktoś jednak odpowie.:) Tymczasem zadam pomniejsze, niezależne: Mistrz kierownicy ucieka. Pewnie każdy pamieta ten film. Skąd uciekała bohaterka grana przez Saly Field, gdy wpadła na Bandytę a później towarzyszyła mu w drodze? Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: pytanie pomniejsze 30.04.03, 12:25 aric napisał: > Widzę, że dość trudne pytanko dałem. A może ktoś jednak odpowie.:) Dorsz na parze, smazone zeberka, klopsiki z mala iloscia sosu, kapusniak zpletwami rekina i butelke cieplego, rozowego wina. Tako rzecza polskie napisy :) > > Tymczasem zadam pomniejsze, niezależne: > Mistrz kierownicy ucieka. Pewnie każdy pamieta ten film. Skąd uciekała > bohaterka grana przez Saly Field, gdy wpadła na Bandytę a później towarzyszyła > mu w drodze? > Uciekala ze slubu z synusiem szeryfa Buifforda T. Justic'a :) Co wygralem? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: pytanie pomniejsze 30.04.03, 12:54 Wygrałeś mozliwośc zadania pytania.:) Gratuluję.:) Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: pytanie pomniejsze 30.04.03, 14:11 A ja myslalem, ze przynajmniej toster z angory albo wycieczke do Teofilowa ;) Pozdrawiam weekendowo! Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: pytanie pomniejsze 02.05.03, 01:19 orientman napisał: > A ja myslalem, ze przynajmniej toster z angory albo wycieczke do Teofilowa ;) > > Pozdrawiam weekendowo! Komplet dziurek do durszlaka..:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś