Dodaj do ulubionych

Udana premiera Rycerzy Wiosny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 19:39
W Łodzi liczy się tylko Widzew. Derby nasze, jak zwykle!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: k Re: Udana premiera Rycerzy Wiosny IP: *.toya.net.pl 04.03.07, 19:53
      Wy to sie pod Łodzią liczycie co najwyżej.. i to na targach sprzedając uprawiane
      przez siebie produkty rolne...
      A co do derbów żebyś się nie rozczarował heheh
      • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.hsd1.pa.comcast.net 06.03.07, 04:38
        ŁKS to bazar
    • Gość: łódz-srodmiescie- Widzewiacy gratuluja wygranej IP: *.lodz.mm.pl 04.03.07, 19:54
      Oczywiscie po 16 maraca i Ległej to Wy gratulujecie;)))
      • Gość: Ełkaesiak Re: Widzewiacy gratuluja wygranej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 14:21
        Po Leglej tak, oczywiście. A w derbach będzie odwrotnie. Ale za gratulacje
        dziękujemy. Są, jak widać, normalni Widzewiacy. To cieszy. Pozdrawiam
    • Gość: Teofilów C Madej najlepszy na boisku ,,ha,ha,ha ,ale ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 19:59
      Widziałem w Canal +,zwłaszcza jego strzały z prawej i lewej nogi kilkanaście
      metrów od bramki Pogoni.Z takimi frajerami z Brazylii to wygrałby nawet K.S
      Kozia Wólka
      • Gość: ŁKS RTK TYLKO ŁKS !! IP: *.retsat1.com.pl 04.03.07, 20:45
        Hehe, śmiesznie że jak tylko otwieram posty pod artykułem o ŁKS to zawsze wiem
        że już będzie tu kilku szczekaczy z Piłsudskiego :-). Szczekajcie sobie i
        puszczajcie zazdrochę. Mamy kolejne zwycięstwo i daleko nam do pozycji jaką wy
        obecnie zajmujecie... Lepiej dobrze się módlcie przed meczem z GKS-em :-)
      • Gość: KKK Bitch Re: Madej najlepszy na boisku ,,ha,ha,ha ,ale ści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 11:18
        Z takimi frajerami z Brazylii to może i wygrałby K.S. Kozia Wólka ale dlaczego
        przegrał z nimi Widzew?? Zastanawiające... :)))))))
    • Gość: ja Re: Udana premiera Rycerzy Wiosny IP: *.toya.net.pl 05.03.07, 04:11
      W Lodzi liczy sie tylko Widzew...ale w tabeli tylko LKS!
    • Gość: Gość Re: Udana premiera Rycerzy Wiosny IP: *.tpnet.pl 05.03.07, 09:37
      Panie dziennikarzu (?) Walczyk. Po jakiemu to jest (cytuję):
      "Po dalekiej wyrzucie z autu Tomasza Hajty"

Jesteś Waść wyrzutą (poprawnie powinno być: wyrzutkiem) dziennikarstwa
      łódzkiego :)
      • Gość: Ełkaesiak Re: Udana premiera Rycerzy Wiosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 13:18
        Liczą się trzy punkty. To najważniejsze. Potem przyjdzie czas na lepszy styl.
        Widać, że nasi ełkaesiacy jak zwykle wiosną będą nieźli. Zaczęło się lepiej, niż
        myślałem. Oby tak dalej! Tylko ŁKS!
        P.S. Tych trzech odebranych nam punktów jakoś nie mogę przetrawić. Odbierać
        punkty przy zielonym stoliku to najgorsze co może być.
        • Gość: ŁKSman Ogromna większość serwisów podaje 27 pkt IP: *.zdnet.com.pl 05.03.07, 17:46
          Wczoraj co prawda TVN pokazywał w tabeli 24. Ale pozostali, też nie do końca jak widać, wierzą temu co podaje PZPN w swoich komunikatach.
    • Gość: ... Udana premiera Rycerzy Wiosny IP: *.toya.net.pl 05.03.07, 14:39
      goldengay.de.vu/lks
      • Gość: Szczecinianin Miedziak frajer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 15:55
        Szkoda tylko,że nie wszyscy ŁKS-iacy obejrzeli ten mecz.Niestety psiarnia
        szczecińska jest j*bnięta.Jako Szczecinianin miałem wątpliwą przyjemność
        oglądać przed meczem zabezpieczenie:w każdym krzaku kundel a AT było nie tylko
        ze Szczecina.Pozostaje mieć nadzieję,że ptaszysko odleci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka