Gość: Mike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 19:39 W Łodzi liczy się tylko Widzew. Derby nasze, jak zwykle!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k Re: Udana premiera Rycerzy Wiosny IP: *.toya.net.pl 04.03.07, 19:53 Wy to sie pod Łodzią liczycie co najwyżej.. i to na targach sprzedając uprawiane przez siebie produkty rolne... A co do derbów żebyś się nie rozczarował heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.hsd1.pa.comcast.net 06.03.07, 04:38 ŁKS to bazar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łódz-srodmiescie- Widzewiacy gratuluja wygranej IP: *.lodz.mm.pl 04.03.07, 19:54 Oczywiscie po 16 maraca i Ległej to Wy gratulujecie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ełkaesiak Re: Widzewiacy gratuluja wygranej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 14:21 Po Leglej tak, oczywiście. A w derbach będzie odwrotnie. Ale za gratulacje dziękujemy. Są, jak widać, normalni Widzewiacy. To cieszy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teofilów C Madej najlepszy na boisku ,,ha,ha,ha ,ale ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 19:59 Widziałem w Canal +,zwłaszcza jego strzały z prawej i lewej nogi kilkanaście metrów od bramki Pogoni.Z takimi frajerami z Brazylii to wygrałby nawet K.S Kozia Wólka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK TYLKO ŁKS !! IP: *.retsat1.com.pl 04.03.07, 20:45 Hehe, śmiesznie że jak tylko otwieram posty pod artykułem o ŁKS to zawsze wiem że już będzie tu kilku szczekaczy z Piłsudskiego :-). Szczekajcie sobie i puszczajcie zazdrochę. Mamy kolejne zwycięstwo i daleko nam do pozycji jaką wy obecnie zajmujecie... Lepiej dobrze się módlcie przed meczem z GKS-em :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Bitch Re: Madej najlepszy na boisku ,,ha,ha,ha ,ale ści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 11:18 Z takimi frajerami z Brazylii to może i wygrałby K.S. Kozia Wólka ale dlaczego przegrał z nimi Widzew?? Zastanawiające... :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Udana premiera Rycerzy Wiosny IP: *.toya.net.pl 05.03.07, 04:11 W Lodzi liczy sie tylko Widzew...ale w tabeli tylko LKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Udana premiera Rycerzy Wiosny IP: *.tpnet.pl 05.03.07, 09:37 Panie dziennikarzu (?) Walczyk. Po jakiemu to jest (cytuję): "Po dalekiej wyrzucie z autu Tomasza Hajty" Jesteś Waść wyrzutą (poprawnie powinno być: wyrzutkiem) dziennikarstwa łódzkiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ełkaesiak Re: Udana premiera Rycerzy Wiosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 13:18 Liczą się trzy punkty. To najważniejsze. Potem przyjdzie czas na lepszy styl. Widać, że nasi ełkaesiacy jak zwykle wiosną będą nieźli. Zaczęło się lepiej, niż myślałem. Oby tak dalej! Tylko ŁKS! P.S. Tych trzech odebranych nam punktów jakoś nie mogę przetrawić. Odbierać punkty przy zielonym stoliku to najgorsze co może być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKSman Ogromna większość serwisów podaje 27 pkt IP: *.zdnet.com.pl 05.03.07, 17:46 Wczoraj co prawda TVN pokazywał w tabeli 24. Ale pozostali, też nie do końca jak widać, wierzą temu co podaje PZPN w swoich komunikatach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Udana premiera Rycerzy Wiosny IP: *.toya.net.pl 05.03.07, 14:39 goldengay.de.vu/lks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinianin Miedziak frajer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 15:55 Szkoda tylko,że nie wszyscy ŁKS-iacy obejrzeli ten mecz.Niestety psiarnia szczecińska jest j*bnięta.Jako Szczecinianin miałem wątpliwą przyjemność oglądać przed meczem zabezpieczenie:w każdym krzaku kundel a AT było nie tylko ze Szczecina.Pozostaje mieć nadzieję,że ptaszysko odleci. Odpowiedz Link Zgłoś