med_max 30.04.03, 19:10 Przy komputerze kotek spać chciał, O myszce śnił, co obok ją miał, Lecz mysz ma Kanty dwa, Na klawiaturze dalej więc spał. Nie prześpijcie wolnych dni!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Maxiu, ja nie z tych co przesypiaja ;-) 02.05.03, 21:15 W slowackie raz sie gory i bardejovskie mury z Neochulanem wybralem i nim sie obejrzalem powrotu czas ponury :-( Odpowiedz Link Zgłoś
vladip jak majowo to może tak... 04.05.03, 21:21 pewien vladip jadąc w Tatry na powitanie zwykł mawiać "bry" będąc w Zakopanem spotkanie miał z brytanem a ten rzekł mu wrrry Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Aard prowdę goda! 15.05.03, 13:48 neochułłan napisał (za Aardem): > W slowackie raz sie gory > i bardejovskie mury > z Aardem wybralem > i nim sie obejrzalem > powrotu czas ponury :-( > Odpowiedz Link Zgłoś
aard Letko erotyczny 15.05.03, 09:24 Wszak wiara czyni cuda pomyslał sobie Budda i co prędzej uroczej bogini w posagu zaklętej linii wskoczył między uda. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Lekko zdołowany brakiem nikotyny.:))) 15.05.03, 14:14 Kiedy spałem nie jarałem I jak jadłem nie sięgałem A pomiędzy przyjemności zarzywałem Ale mi zabrali, zakazali Teraz cierpię skulony w oddali. Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: majowy limeryk 15.05.03, 23:37 Vladip co znika z forum bez zbytniego rumoru gdyż czas to sprawi że kiedyś się zjawi w przypływie dobrego humoru Odpowiedz Link Zgłoś
vladip oświadczeniowy limeryk 15.05.03, 23:45 Choć oświadczeń wszedzie kupa to ogólnie wyszła dupa bo vadipa oświadczenia nie będzie ot tak od niechcenia bo poszedł się zalać w trupa Odpowiedz Link Zgłoś
vladip limeryk ocenzurowany tematycznie 16.05.03, 08:14 Wodzowi plemienia kon-tiki śniły się w oczach kurwiki zmiast brać udział w misji śledził obrady komisji i spadły mu przez to wyniki Odpowiedz Link Zgłoś