bez_troska 07.03.07, 20:40 Jak tam jest? Czy ktos może polecić jakiegos dobrego fryzjera? A może niekoniecznie w tym salonie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yarro Re: Salon Fryzjerski Le Grand w Łodzi. 08.03.07, 03:37 Jeżeli już koniecznie tam, to Tomek (jeżeli jeszcze tam pracuje). Jeżeli gdzieś indziej, to na przeciwko Teatru Powszechnego, w dawnym pawilonie gdzie był bar "Kęs", obecnie sklep. Na piętrze jest salon fryzjerski, tam pytać o Kasię :) Odpowiedz Link Zgłoś
asentra1 Re: Salon Fryzjerski Le Grand w Łodzi. 28.03.07, 22:06 polecam Tony.D ul macka z bogdańca 20 jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
leonia0 Re: Salon Fryzjerski Le Grand w Łodzi. 15.04.07, 16:53 tragedia. wyżej sr... niż du.. mają kupe kasy za sztuczną przyjaźn i kiepską obsługe. mam koleżke który tam pracował.. straszna fabryka i wysokie wymogi od firmy do fryzjerów. jak najwiecej sprzedac zrobić i wcisnąć.. mają nawet szkolenia typu : jak zrobić żeby klientka kupiła szampon i odżywke a nie tylko szampon... plus salonu wystrój i kosmetyki Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Salon Fryzjerski Le Grand w Łodzi. 15.04.07, 18:25 ja bylam tam z koniecznosci. przypadkowo powiedzmy. i wyszłam bardzo zadowolona. wiec mozliwe, ze ponownie pojdę. Odpowiedz Link Zgłoś
alaskowska55 Re: Salon Fryzjerski Le Grand w Łodzi. 17.04.07, 17:45 Moja droga, jeśli lubisz sztuczną atmosferę i wyższe sfery to jak najbardziej ale jeśli jesteś normslną, skromną osobą-odradzam. Natomiast polecam salon Piotr Aleksander Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Salon Fryzjerski Le Grand w Łodzi. 17.04.07, 22:29 kurcze, to ja tam byłam, mimo iż na wyzsze sfery nie wyglądam i wcale sztucznie nie było.. ot po prostu weszłam, powiedziałam w czym kłopot. pan obciął, ułożył, poczesał i naprawdę zadowolonam... Odpowiedz Link Zgłoś
elena1000 Re: Salon Fryzjerski Le Grand w Łodzi. 22.04.07, 01:56 Witam. Ja tam chadzam regularnie. Lubię to miejsce bo nie dość,że ekskluzywne wnętrze to i miła atmosfera. Gdybym miała polecić fryzjera...poleciłabym Panią Ingę-perfekcja i dokładność w każdym calu-począwszy od wstępnej rozmowy skończywszy na tym,z czym na głowie wychodzę. I choć do tzw.elit nie należę to szczególny wystrój tego miejsca sprawia,że mogę przez chwilę poczuć się jak elita. Nic w tym złego. Chodzi tam również kilka moich koleżanek-jedna chyba do Pani Asi,reszty fryzjerów nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
hermes-mitzrael Żałosna reklama :( - do Menadżera. 22.04.07, 16:54 Żałosna reklama :(Czyżby tak mało chętnych do korzystania z waszych usług ? Płakać się chce jak to czytam. Współczuje Odpowiedz Link Zgłoś
hermes-mitzrael Mój ukochany fryzjer Bronek :). 22.04.07, 17:03 A zapomniał bym polecić swój salon. Ten że Ekskluzywny Salon był pokazany w filmie Pt: Ciało a strzyże tam Bronek, no ten z Daleko od szosy. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes723 Re: Le grand 09.05.07, 16:04 Byłam tam parę razy, w recepcji jakiś czas pracowała moja przyjaciółka. Atmosfera jest w porządku tzn normalna. Mogę polecić Fryzjera- ma na imię Tyberiusz. Ja już tam nie chodzę ale moja siostra regularnie go odwiedza. Tylko uwaga, jeśli pozwolicie mu na szaleństwo to naprawdę zaskoczy was fryzurą. Ogólnie ocena na 4. Odpowiedz Link Zgłoś