Dodaj do ulubionych

Plany nowych dróg w Łodzi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 20:09
Witam. Czy wie ktoś (jakimi ulicami) lub wie gdzie są plany tych dwóch tras, tzn. którędy dokładnie mają przebiegać?:
img130.imageshack.us/my.php?image=407045343d554al3.jpg
I najważniejsze: Gdzie mogę znaleść plan przebiegu planowanego wydłużenia al. Jana Pawła II od Pabianickiej do Rzgowskiej przy CZMP? Mieszkam w tamtej okolicy i bardzo tego planu potrzebuję.

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: belyall Re: Plany nowych dróg w Łodzi IP: *.toya.net.pl 10.03.07, 20:41
      > Gdzie mogę znaleść plan przebiegu planowanego wydłużenia al. J
      > ana Pawła II od Pabianickiej do Rzgowskiej przy CZMP?

UMŁ, Piotrkowska 104, wisi na korytarzu.
      Włókniarzy będzie szła śladem obecnej ul. Ustronnej.
      • Gość: gość Re: Plany nowych dróg w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 21:03
        Tyle to ja wiem. Ustronna się kończy przy Paradnej i co dalej? Proszę napiszcie. Długo pracuje od pn do pt, więc wizyta w urzędzie odpada.
        • Gość: belyall Re: Plany nowych dróg w Łodzi IP: *.toya.net.pl 10.03.07, 21:57
          > i co dalej?

Na wprost po terenie wojskowym, pod tory PKP i to cała filozofia.
          • Gość: gość Re: Plany nowych dróg w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 23:25
            Mnie interesuje każdy nawet najmniejszy zakręcik i skrzyżowania z Paradną, Pryncypalną, itd. - w których miejscach dokładnie. Widzę, że nikt nie chce pomóc.
            • Gość: belyall Re: Plany nowych dróg w Łodzi IP: *.toya.net.pl 11.03.07, 00:00
              Spójrz może na plan miasta?
              • Gość: gość Re: Plany nowych dróg w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 15:56
                Fajnie, ale chciałbym wiedzieć jak mniej/więcej będzie wyglądał łuk łączący Pryncypalną z Pabianicką oraz czy za starą krańcówką przy Paradnej, czy może w jej obecnym miejscu będzie przebiegała ta trasa.
            • Gość: barnaba Re: Plany nowych dróg w Łodzi IP: *.lodz.msk.pl 11.03.07, 15:49
              Nikt ci nie opisze przebiegu trasy co do centymetra. Musisz pójść do UMŁ i
              obejrzeć mapy.
    • Gość: Adam Re: Plany nowych dróg w Łodzi IP: *.toya.net.pl 11.03.07, 00:54
      Kiedyś była prezentowana makieta tej trasy, wyglądała świetnie!
      • Gość: tomek Re: Plany nowych dróg w Łodzi IP: *.toya.net.pl 11.03.07, 10:17
        ustronie.pai.net.pl/artykuly%20SIUP%20archiwum.php
        Z przed kilku lat.
        • Gość: J.S. Re: Plany nowych dróg w Łodzi IP: 195.69.82.* 11.03.07, 10:25
          Na tej makiecie to ja Rzgowska i Paradna raczej widze, a nie Ustronna...
          • Gość: tomek Re: Plany nowych dróg w Łodzi IP: *.toya.net.pl 11.03.07, 17:59
            Najnowszą wersję ma pewnie urząd miasta i ona była prezentowana w sieci też
            parę lat temu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka