Gość: S&F IP: *.lodz.dialog.net.pl 15.03.07, 12:56 Od 17 lipca do 6 września.Ktos wie dlaczego? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meteo_expert Re: Mniej lotów do Nottingham IP: 62.233.224.* 15.03.07, 13:14 To nie wiesz, że Ryan i Central pakują manatki? Po kolei będzie mniej lotów, aż zostaniemy z szybowcami ;) czyli loty w górę i w dół. Zastanawia mnie gdzie ta LH? i inni przewoźnicy. Na pewno optymiści będą się kłócic z realistami, bo lotnisko sie rozwija....no rozwija się, szczególnie w niedziele...hehe to tak jak wygrac w totka 2 zł podczas gdy do wygrania jest (tak jak teraz) 20 milionów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinek Re: Mniej lotów do Nottingham IP: *.toya.net.pl 15.03.07, 14:03 Dzwoniłem do Ryanaira i powiedzieli, że te zmniejszenia lotów są sowodowane sprawami technicznymi samolotów, a ten zaraz pakują manatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Mniej lotów do Nottingham IP: *.toya.net.pl 15.03.07, 14:40 Sprawy techniczne przez dwa miesiące i to w określe letnim? To chyba jakaś kpina a nie tłumaczenie! Następny pozytyw dla Pana Ł, im mniej lotów tym mniej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz Re: Mniej lotów do Nottingham 15.03.07, 17:07 W takim razie z 400.000 pasażerami na Lublinku w tym roku się możemy pożegnać... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C0257 Re: Mniej lotów do Nottingham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 18:08 Z WRO do EMA skasowali w lutym i marcu kilka piatkowych rejsow mimo, ze piatki cisza sie najwiekszym powodzeniem w obie strony. Ponoc w EMA brakuje im jednego samolotu (nie wiem z jakiego powodu) i niektore polaczenia sa okrajane. Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz Re: Mniej lotów do Nottingham 15.03.07, 19:42 Szkoda, że jak zwykle wszystko dzieje sie kosztem Łodzi i Lublinka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: Mniej lotów do Nottingham IP: *.lodz.msk.pl 17.03.07, 15:35 > Sprawy techniczne przez dwa miesiące i to w określe letnim? To chyba jakaś > kpina a nie tłumaczenie! Pewnie, że kpina. Prawda prawdopodobnie jest taka: to nie jest połączenie turystyczne i oblegane w wakacje. Zatem samoloty je obsługujące mogą sie zająć bardziej dochodowymi czarterami. Ale żadna linia lotnicza się do tego nie przyzna- bo to tak, jakby potwierdziła, ze traktuje pasażerów jak dojne krowy. Nie wiedzieć czemu takie słowa robią jej złą opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Re: Mniej lotów do Nottingham IP: 82.177.98.* 17.03.07, 16:13 nie słyszałem by Ryanair obslugiwal loty charterowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
protz Re: Mniej lotów do Nottingham 17.03.07, 16:22 ale turystyczne obsluguje, na przyklad Anglia - Hiszpania. Odpowiedz Link Zgłoś
ema_crew Re: Mniej lotów do Nottingham 18.03.07, 08:35 Dokladnie tak jak piszecie w tym okresie bedzie wiecej lotow z EMA do MJV na poludniu hiszpani. Dlatego w sobote nie bedzie porannego polaczenia EMA-LCJ-EMA. Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz Re: Mniej lotów do Nottingham 18.03.07, 11:19 Szkoda, że nie obsługuje takich lotów z Łodzi, na pewno mieliby pełne samoloty. Odpowiedz Link Zgłoś