Gość: lea IP: *.cordef.net.pl 08.05.03, 09:49 czekam niecierpliwie. czy gdzies juz moze sprzedaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric Re: konwalie 08.05.03, 09:54 Jescze chyba nie, tak pod koniec maja pewnie bedą. Teraz żonkile. Odpowiedz Link Zgłoś
hanya a u nas już są :) 09.05.03, 00:17 do tego rosną jak głupie w naszym ogródku mam już więc na biurku śliczny i pachnący przecudnie bukiecik :) pozdrawiam konwaliowo, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: a u nas już są :) IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.05.03, 00:19 To chyba pierwszy rok, kiedy będę mógł sobie sprawić w domu kowaliową atmosferę na moje urodzinki :)))))) A zawsze takl czekam, tak liczę, i kowalie akurat się kończyły :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Są!!! 09.05.03, 09:23 Wczoraj baba sprzedawała z koszyka w Jazzdze, ale jeszcze jakieś marne. Może za parę dni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Są!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.05.03, 12:57 Czy to jest wciąż i niezmiennie ta sama "baba", czy one się zmieniają? Tak czy siak, bardzo pomysłowe, i bardzo miłe tak znienacka kupić rozmówczyni ;-) kwiatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
aard To jest ta sama baba (w wielu osobach) 09.05.03, 13:02 Tak po chrześcijansku. A co do kupienia rozmówczyni, to najfajniej jest, kiedy rozmówczyni kupi Tobie - polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Uważajcie przy kupowaniu konwalii ;-) 09.05.03, 13:09 Co do kupienia, to mniej fajniej jest, kiedy rozmówczyni kupi Ciebie, zamiast Tobie Nie polecam ;-) pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
leoel Re: konwalie 09.05.03, 10:31 U mnie w ogródku właśnie się zaczynają, za to bez jest od tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: konwalie 09.05.03, 10:54 u mnie odwrotnie: konwalie szaleją, a bez dopiero przymierza się do kwitnienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: konwalie 09.05.03, 12:06 ja już nie mogę!!!!!!!!!!!! miłego człowieka, co mi konwalie podaruje, poszukuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: konwalie IP: *.mipro.pl 09.05.03, 12:59 Juz są!!! Sprzedają!!! A ja kupować nie muszę, bo mam ich dużo na działce i wiem gdzie rosna masowo w okolicach Łodzi - stamtąd mam sadzonki:)Lubię te rośliny:) Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: konwalie 13.05.03, 11:33 ju mam, ale jakoś sponsor nie chciał się odnaleźć. sama musiałam... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piasia Re: konwalie IP: diabel:* 13.05.03, 11:51 W Częstochowie całe mrowie wiadra, miski, koszyki - pachnące bukieciki i w każdym ogródku - leczą nas ze smutku...... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: konwalie 13.05.03, 18:07 Ja szukam sponsora na bez... ale z drugiej strony nie mam sumienia zrywać go, więc pozostaje mi stanąć obok krzewu i rozkoszować się zapachem :D Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: konwalie 13.05.03, 20:34 Na rogu Piłsuda i Kościuszki stał dziś pan z konwalimi by themselves i takimi ślicznymi zestawami z dąbrówką...niestety kasiory zabrakło:((( Odpowiedz Link Zgłoś