Dodaj do ulubionych

Nasz Ziomal znów obnaża Vipy

22.03.07, 07:51
Pan A. Gudzowaty, dzięki swojemu towarzyskiemu charakterowi oraz niepomiernej
chęci dzielenia się powziętymi wiadomościami z resztą społeczeństwa, po raz
wtóry przyczynił się do rozpropagowania interesującej o naszych elitach
wiedzy. Nie tak dawno temu dzięki panu Aleksandrowi mieliśmy niewątpliwą
przyjemność zapoznać się z doskonałą polszczyzną pana A. Michnika, dzisiaj
dane nam jest poznać nienaganne maniery pana J. Oleksego. Oraz jakże znamienną
wylewność obu panów. I tak oto, wskutek wsadzenia do wazoników ze sztucznymi
kwiatkami mikroskopijnych mikrofonów, społeczeństwo poznaje od podszewki
prawdziwą twarz naszych swojskich światowców. Chciałoby się rzec: ładne
kwiatki. W każdym razie lektura w sam raz do porannej kawy. Polecam:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4005058.html
www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=36592
www.wprost.pl/ar/?O=103451
:)))
Obserwuj wątek
    • rozmowy_kontrolowane Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 07:56
      W swojej dziennikarskiej karierze miałam okazję porozmawiać z panem Oleksym.
      Chryste Panie, a jeśli on mnie nagrał?
      • big_news Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 08:00
        Nie sądzę. Pan Józio niewątpliwie ma swój urok (pod którego wrażeniem zawsze
        padała na kolana wielce szanowna pani redaktor zootechnik M. Olejnik), a także
        jest wspaniałym gawędziarzem, jednak to tylko safanduła nie zdający sobie sprawy
        z istnienia nienajnowszych zdobyczy techniki, jakimi są mikroskopijne mikrofony.
        A więc nie miej obaw;)
        • rozmowy_kontrolowane Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 08:02

big_news napisał(a):

> (pod którego wrażeniem zawsze
          > padała na kolana wielce szanowna pani redaktor zootechnik M. Olejnik)

Wyczuwam lekką ironię co do zawodu wyuczonego redaktor Olejnik. Niepotrzebnie:)

Jestem więc spokojna.
          Lubię pana Józia, zawiódł mnie tym sypaniem.
          • big_news Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 08:04
            Tak. Pan Józio jest spoko. Miły, zagada, pogawędzi, taki ciepły misio. Tylko...
            czyżby na pewno?!;)
            • rozmowy_kontrolowane Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 08:05

big_news napisał(a):

> Tak. Pan Józio jest spoko. Miły, zagada, pogawędzi, taki ciepły misio.
              Tylko...
              > czyżby na pewno?!;)

Ciepły misio okazał się perfidnym podpier**laczem.
              Takich się nie szanuje.
              • big_news Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 09:15
                Cóż. Pan Józio, niepomny niegdysiejszych rewelacji z rozmowy pana Olka z panem
                Adasiem, wziął i chlapnął jęzorem. To świadczy jeżeli juz nie o bezdennej
                głupocie pana byłego Premiera (sic!) i Marszałka (sic!), to przynajmniej o
                bezgranicznej naiwności tego pana. Żenada.
          • rozmowy_kontrolowane Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 09:14
            wiadomosci.onet.pl/1506778,11,item.html
            Jest mi przykro, że pan Oleksy mówi, co mu ślina na język przyniesie -
            powiedział Olejniczak - w taki sposób się nie postępuje, tu już nie chodzi o
            zarzuty, które wysuwa, ale o słowa jakie padają pod adresem kolegów i koleżanek
            z partii. Takie rzeczy mówi się prosto w twarz, a nie tak. Jak jednak przyznał
            lider SLD "lepiej takie rzeczy wiedzieć, niż pozostawać w nieświadomości".
            • big_news Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 09:21
              A ja gdy idzie o pana Olejniczaka, wyjątkowo się z panem Józiem zgadzam. Nie,
              żebym się zamartwiał miernowatością pana Przewodniczącego SLD, bo im kto tam
              gorszy, tym lepiej dla Polski, ale na prawdę ten pan to dupa do kwadratu.
              Delikatnie rzecz ujmując.
              • louen Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 09:55
                waż na słowa... jeśli już to ciapek do kwadratu... ale język obcy ponoć zna...
                choć bystrością nie grzeszy...
                jednak trzeba też zauważyć, że za tego ciapka z 4% poparcie dla lewicy wzrosło
                podobno do 15%...
                • big_news Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 10:02
                  Już Ci niżej napisałem. Pocieszaj się, pocieszaj...
                  • louen Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 10:14
                    pytałem sie Ciebie niżej czy bierzesz narkotyki??
                    • big_news Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 10:18
                      Jasne. I niżej też Ci odpowiedziałem.
                      • louen Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 10:22
                        dziekuję...
                        ale zrób cos dla mnie i opanuj sie przed braniem jak chcesz pisać na forum...
                        okej? jak skończysz pisac to bierz nawet 2x więcej, zeby nadrobić...
                        • big_news Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 10:29
                          Dobrze, tato.
                          • yavorius Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! 22.03.07, 10:32
                            Bigi cytuje Cassaniego!!!
                            • big_news Re: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! 22.03.07, 10:38
                              No bez przesady. Przed Cassanim było już paru podobnych;)
                          • louen Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 10:34
                            Bardzo dobrze, Pęknięta Gumo...
                            • big_news Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 10:37
                              Wiesz co chłoptasiu? Wracaj do piaskownicy. Tam twoje miejsce.
                              • louen Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 10:44
                                a widzisz... i to jest akurat twoja opinia... - jak u Oleksego...
                                a tak poza tym to jednak gumy Ci puszczają trochę - masz to w genach??
                                i zastanów się jak piszesz o tacie...

PS
                                po rozpoczeciu wątku od razu zaczyna brakowac Ci argumentów i zaczynasz
                                szczekac... popraw się!!
      • longeta Nie ma to jak wiosna:-) 22.03.07, 08:08
        Ziarna prawdy zaczynają kiełkować,mam nadzieje że owoce wkrótce
        tz.rozwiązanie tej złodziejskiej partii i małe cele dla prominentów.
        • louen Re: Nie ma to jak wiosna:-) 22.03.07, 08:23
          a która partia nie jest zlodziejska??
          • lavinka no,,tak.... 22.03.07, 10:32
            No tak,to kryterium rozwala nawet politykę ogólnoświatową ;-)
            • louen Re: no,,tak.... 22.03.07, 11:57
              a czym jest polityka w praktyce... nie w teorii??
          • longeta Re: Nie ma to jak wiosna:-) 22.03.07, 12:35
            louen napisał: > a która partia nie jest zlodziejska??

Obecna i to nie tylko dlatego że komuchy z liberałami już wszystko rozkradli,a
            jeszcze chłopy swoją łapkę też przyłożyli:-)
            • louen Re: Nie ma to jak wiosna:-) 22.03.07, 13:21
              jasne... wzięli sie z nikąd, nigdy nie mieli wysokich stanowisk i nigdy nie
              byli przy okrągłym stole... zresztą, gdyby już nic nie było to by nie było
              chętnych na Wiejską...
              • longeta Re: Nie ma to jak wiosna:-) 22.03.07, 13:27
                louen napisał:

> jasne... wzięli sie z nikąd, nigdy nie mieli wysokich stanowisk i nigdy nie
                > byli przy okrągłym stole... zresztą, gdyby już nic nie było to by nie było
                > chętnych na Wiejską...

Zaczynam podejrzewać ze masz całą rodzinę byłych prominentów,którzy nie chcą
                trafić do więzienia:-)))
                • louen Re: Nie ma to jak wiosna:-) 22.03.07, 13:35
                  gratuluje przenikliwości!!:))
    • gray Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 08:01

"a u was biją murzynów"
    • louen Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 08:21
      ah... no tak notowania lewicy zaczęły iść w góre... i jakos tak niedawno
      pisowcy stwierdzili, że teraz to trzeba się w końcu wziąźć za SLD i ich
      kamratów... więc co nieco musi wypłynąć... i tutaj nagrania są cacy...
      wczesniej były be... zresztą słowa Oleksego to żaden dowód - niestety...
      bez względu na szyld niemal wszystcy na gorze są mniej lub bardziej umoczeni...
      a jeśli jakieś draństwo wypływa w kontekście poszczegolnej parii to jest to
      działanie czysto polityczne...
      ponadto afera afera... "naróbmy dymu i odciagnijmy uwagę od tego czym się
      bawimy"...

ile to już było afer "na chwilę"...
      • big_news Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 09:28
        Ależ skąd! To są wymysły i banialuki! Zresztą wymuszone przez podleca
        Kamińskiego, na Bogu Ducha winnym panu Józiu, poprzez przypiekanie żywcem na
        ruszcie pana Oleksego. Szlag by trafił tych nienawistników, wiecznie
        dokuczających tym fajnym chłopakom z SLD:/
        • louen Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 09:51
          czy Ty jak czytasz to rozum wyłączasz?

PS
          tak jak napisałem: nagrania z Oleksym w tle to żaden dowód - NIESTETY,
          NIESTETY, NIESTETY!! (łapiesz??)... a dlaczego bo to co gada to czyste
          spekulacje... sam bardzo często jak mówisz lub piszesz o kims to nie
          powsztrzymujesz się od oceny z twojego punktu widzenia... to co mówił Oleksy to
          własnie jego punkt widzenia... cos usłyszał, cos tam starał sie oszacowac,
          wedle jego wiedzy zarabiają po tyle... ten nie zna językow... choć podobno
          jednak zna... wiele z tych faktów da sie zweryfikowac, ale znając życie "ci
          posądzani" będą już przygotowani i kryci... albo juz sa i dlatego to wypłynęło
          bo nic wiecej nie da sie zrobic w tej sprawie... takie jest moje zdanie, choć
          wcale nie znaczy to, ze sieciesze z takiego rozwiązania... kumasz??
          • big_news Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 09:54
            Pocieszaj się, pocieszaj. Nic innego Ci nie zostało...
            • melanc.hoolik Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 10:01
              sam widzisz Bigi że dla lewactwa wyrocznią jest prostytutka(A.K), a nie nie Oleksy.
              jej opowieści są wiarygodne, natomiast Józek bredzi:D
              • big_news Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 10:08
                Każda i każdy jest wyrocznią póki gada na innych (w domyśle wiadomo na kogo).
                Niech no by jednak tylko chlapnęli na swoich (w domyśle wiadomo na kogo). Noo,
                już widzę ten rejwach!;)
                • louen Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 10:12
                  patrz, a w twoim beznadziejnym przypadku działa to zupełnie na odwrót:)) i co
                  ciekawe sam ustaliłes taki porządek rzeczy i zabraniasz innym stania z boku...
                  • big_news Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 10:14
                    Jeszcze tu jesteś?! Przecież zapowiadałeś z fochem, że sobie pójdziesz...
                    Nie bądź taki, dotrzymaj słowa.
                    hehehehe
                    • louen Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 10:15
                      tak?? gdzie??
                      specjalista od fochów to Ty jesteś misiu...
                      słabo kumasz kolego...
                      • big_news Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 10:31
                        Kolegów to Ty sobie poszukaj w SLD. Koleżko...
                        • louen Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 10:39
                          big_news napisał:

> Kolegów to Ty sobie poszukaj w SLD. Koleżko...
                          jakoś nie musze sie stosować do takich reguł, mój drogi kolego z forum...
                    • agtsmith I kto to mowi... 22.03.07, 11:37
                      > Jeszcze tu jesteś?! Przecież zapowiadałeś z fochem, że sobie pójdziesz...
                      > Nie bądź taki, dotrzymaj słowa.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=46605745&a=46677461
                      Re: Mam jedno proste pytanie (z ułatwieniami):
                      Autor: big_news
                      Data: 10.08.06, 09:18 + dodaj do ulubionych wątków

zarchiwizowany

--------------------------------------------------------------------------------
                      Wiesz co? _Chyba_ mnie przekonałeś. Nie pasuję tutaj. Ponieważ forumowe
                      społeczeństwo od "c" do "y" czuje się w moim towarzystwie źle, to powinienem
                      opuścić to miejsce. Wreszcie dotarła do mnie ta smutna prawda: jestem intruzem.
                      Nie mam prawa zakłócać Waszego komfortu, Waszego poczucia bezpieczeństwa i
                      dobrej zabawy. Pozostańcie sobie w gronie przyjaciół, potakujących sobie
                      wzajemnie kumpli. Nikt nie ma prawa bez proszenia wchodzić na salony, puszczać
                      tam bąki i bezczelnie bekać. Waszym dobrym prawem jest spędzać czas, którego
                      nikt nie zakłóca. Życzę Wam miłego wzajemnego słodzenia sobie, głaskania się i
                      codziennego utwierdzania w wyższości nad innymi.
                      PS
                      Zajrzałem do dyskusji, która wynikła po na pisaniu przeze mnie postów, do
                      których dałeś odnośniki. Nijak się te wątki mają do polityki, choć gdy się ktoś
                      uprze, to i tę też w niej wyszuka. Czytałeś te wątki? Chodzi o to, że ja nie
                      mierzę ludzi swoimi poglądami politycznymi, a w każdym razie nie tylko. Wy się
                      wkurzacie dlatego, że nie dmę w tę samą trąbę co Wy w każdej sprawie. Wy, ci od
                      "c" do "y", a nawet do "z", bo przecież nie mogę pominąć prominetnego "zamka"
                      jesteście nowocześni, europejscy, przyjaźni, wyrozumiali, demokraci w każdym
                      calu, ale tylko wtedy, jak ktoś tańczy tak, jak Wy zagracie. Wybacz, ale taki
                      "pluralizm" mnie nie interesuje. W związku z tym, choć zaasekurowałem się na
                      wszelki wypadek tym -chyba- w drugim zdaniu, mówię Wam żegnajcie drodzy państwo.
                      Co złego to nie ja, życzę wszystkim dużo zdrowia, pa.

> hehehehe

Dokladnie - hehehehe.
              • louen Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 10:09
                czy wierzycie w co piszecie czy tylko tak strzelacie na odlew??
            • louen Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 10:07
              bardzo pasuje do Ciebie powiedzenie:
              "gadaj z dupą to cie osra"

ale nie płacz potem, ze nikt Cię nie lubi i nikt sie z Tobą nie zgadza...
              • big_news Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 10:11
                Tja, szczególnie za Tobą będę tęsknił. A idźże gdzie Ci się żywnie podoba!
                Rozwaliłeś mnie dokumentnie tą w wiarą w siebie.
                hehehehehehe.
                • louen Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 10:13
                  hym... czy Ty bierzesz narkotyki??
                  • big_news Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 10:17
                    Tak. Jak na to wpadłeś?!
                    Ale to nie wszystko! Do tego jeszcze chlam na umór, kopcę dziesiątkami pety,
                    wącham benzynę, łykam garściami prochy, słucham satanistów, nie myję uszu, pluję
                    na parkiet, gluty wycieram w pościel, a skarpetki trzymam w lodówce. Zadowolony?
                    • louen Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 10:19
                      big_news napisał:

> Tak. Jak na to wpadłeś?!

winika to z twoich odpowiedzi na nie istniejące posty i pytania...

> Ale to nie wszystko! Do tego jeszcze chlam na umór, kopcę dziesiątkami pety,
                      > wącham benzynę, łykam garściami prochy, słucham satanistów, nie myję uszu,
                      pluj
                      > ę
                      > na parkiet, gluty wycieram w pościel, a skarpetki trzymam w lodówce.
                      Zadowolony
                      > ?
                      spytaj swojej żony... nie mnie
    • miejskie_narty Przynajmniej możesz sobie w końcu pofolgować 22.03.07, 09:48
      w tym tygodniu i zatrzeć żenady z poprzednich wątków. (Ach, ta potrójnie uśmiechnięta gęba na końcu posta;-)

Bij Olina bij! Razem, mości panowie!

:-)))
      • big_news Re: Przynajmniej możesz sobie w końcu pofolgować 22.03.07, 09:59
        Chciałoby się tak, prawda? Ale nie można...
        Ach! Na osłodę pozostaję trzepnąć sobie potrójnie uśmiechniętą twarzyczkę. Dobre
        i to, co nie?
        buhahahaha
        • miejskie_narty Re: Przynajmniej możesz sobie w końcu pofolgować 22.03.07, 10:29

Jak nie mogę, jak mogę: Huzia na Józia, hej! Komuch, głupek, naiwniak, ciemnota, agenciena, malwersant i oszczerca. Wystarczy? Czy wolałbyś rozwinąć? - jeśli tak, nie krępuj się, w końcu po to tu jesteś, nie?

> buhahahaha

Ach, trafiłem, miło mi ;-)

Swoją drogą ten twój powyższy jęk śmiechu (nie spadłeś z krzesła, mam nadzieję?)mocno komiksowy ci wyszedł i właśnie zdałem sobie sprawę, że w ogóle Twoje wymurzenia w gruncie rzeczy są komiksowe: dobro jest zawsze dobre, zło złe. Pisane są grubą schematyczną kreską. Fabuła mocno uproszczona, lecz prowadząca do z góry znanego finału. Występuje zawsze albo nieskazitelny Superman albo do szpiku kości zły Joker. Niby nic specjalnego, a dzieci, i nie tylko, śledzą z wypiekami na twarzy:-) (To jest komplement - piszę na wszelki wypadek, byś mnie nie zarzucił błotem uniżonych grzeczności bądź finezyjnym pstryczkiem beziteresownie przyjaznej złośliwości)
          • big_news Re: Przynajmniej możesz sobie w końcu pofolgować 22.03.07, 10:35
            Gdzież bym śmiał obrzucać czymkolwiek taka Personę?! W życiu!
            Niepojętym tylko wciąż dla mnie jest, że tylu porządnych i mądrych ludzi na
            okrągło dyskutuje z ciemnotą, na dodatek widzącą wszystko w biało-czarnych
            kolorach. Że też Ci chce! A może to w ramach jakiejś pokuty albo odrabiasz
            zlecone zadanie na forum? Hm, jeżeli tak, to rozumiem. Jeżeli nie, to... ech,
            oszczędzę sobie.
            :)))
            • miejskie_narty Re: Przynajmniej możesz sobie w końcu pofolgować 22.03.07, 10:38
              Jednak uniżona grzeczność. Niech będzie...

Jeśli jednak, ach, och, ...eee, a niech tam. :)))
    • lavinka Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 10:23
      To pewnie zemsta za odsunięcie od władzy... ;-) A swoją drogą Oleksy faktycznie
      nawet sympatyczny mi się wydawał....
      lav
      • louen Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 10:26
        ale od tamtego czasu bardzo schudł i wygląd mu sie przy tym zmienił...
        • lavinka Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 10:30
          To pewnie skutek odsunięcia od koryta ;-)
          Za to Olejniczakowi przybyło tu i ówdzie :)
          lav
          • louen Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 12:00
            więcej obowiązków, to i więcej ciała trzeba... wiecej ciała to i więcej wiedzy
            wejdzie... może języków obcych sie nauczy...
            • lavinka Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 20:43
              E, on z młodszego poklenia.Pewnikiem już zna... no,chyba że go wyślą na placówkę
              do Chin ;-)
    • yavorius Big_News napisał: 22.03.07, 10:24
      A.
      A.
      Aleksandrowi
      charakterowi
      Chciałoby
      chęci
      dane
      dawno
      do
      do
      do
      doskonałą
      dzielenia
      dzięki
      dzięki
      dzisiaj
      elitach
      Gudzowaty,
      I
      interesującej
      J.
      jakże
      jest
      kawy.
      każdym
      kwiatkami
      kwiatki.
      lektura
      ładne
      maniery
      Michnika,
      mieliśmy
      mikrofonów,
      mikroskopijnych
      nam
      naszych
      naszych
      Nie
      nienaganne
      niepomiernej
      niewątpliwą
      o
      obu
      od
      Oleksego.
      oraz
      Oraz
      oto,
      Pan
      pana
      pana
      panów.
      panu
      po
      podszewki
      Polecam:
      polszczyzną
      porannej
      powziętymi
      poznać
      poznaje
      prawdziwą
      przyczynił
      przyjemność
      raz
      raz
      razie
      resztą
      rozpropagowania
      rzec:
      sam
      się
      się
      się
      się
      społeczeństwa,
      społeczeństwo
      swojemu
      swojskich
      sztucznymi
      światowców.
      tak
      tak
      temu
      towarzyskiemu
      twarz
      W
      w
      wazoników
      wiadomościami
      wiedzy.
      wsadzenia
      wskutek
      wtóry
      wylewność
      z
      z
      zapoznać
      ze
      znamienną
      • big_news Re: Big_News napisał: 22.03.07, 10:44
        Fajna sztuczka Yavor. Tyle, że pokazywana w kółko robi się jakby mało świeża:)
        • yavorius Re: Big_News napisał: 22.03.07, 10:47
          Jakie w kółko??? To dopiero drugi raz!

Ale Ty jesteś nudny :(
      • huann Re: Big_News napisał: 22.03.07, 12:20
        wow! sztuczka trzymająca pion! :D
    • yavorius skoro ziomal, to po ziomalsku! 22.03.07, 10:28
      PAN A. GoODzoFatY, dZieMkI sFojEMoO tOfashYSkieMoo ChaRAktERofi OrAZ
      niepomiernEJ chEMcI dziElENiA sIEM poFziemtymI fiaDOMo¶CIAmI z reShtoM
      sPoUetschEńStfA, PO raz FTOoRY PShYtSChyNiu sieM Do rozProPAGofANiA
      InTEResoojOMcEj o NASHych elItACH fIEdzY. nie Tak daFno TEmoo DZIemKI panOO
      AlEkSAndrOFi mIELi¶mY NIefoMTPlIfoM psHYjEmNo¶ć ZAPOZnać sIem z DoSKOnAUoM
      PoLshtscHYzNom pAnA A. mIcHNiKa, Dzisiaj Dane NAm jesT poznać nienaGAnne
      MaNIery pana J. OLekSegO. orAZ jAkshe zNAMIennOm fYlEfnO¶ć oBOo PanuFf. i TaK
      oTo, fsKoOtEk fsadZeniA DO fAZOnikUff ze sHtoOtschNymi KFiAtkaMi
      miKroSKOPIJnyCh mIkrOfONufF, spouETsCheńsTFo PoZNAje od PodShefki PRAfDZIFOM
      tFASH NaShyCH SFOJsKich ¶fIATOfcuFF. chCIAUoby siEM SheC: UaDNe kfIAtKi. F
      KASHDym RaZIe lEKTOoRA F SAM raZ do poRaNnej kafy. pOLEcam:
      • hm` Re: skoro ziomal, to po ziomalsku! 22.03.07, 10:32
        Heh, jakzes nagle przeszedl w tony lekko ironiczne... A jak afera by kogos innego dotyczyla... to grzmial bys jak nie wiem co. ;] Yavo, Yavo kawki? ;]
        pozdr. hm`
        • yavorius Re: skoro ziomal, to po ziomalsku! 22.03.07, 10:33
          Ja? Nie wygłupiaj się, ja jestem luźny, mi to wisi, gdyby to dotyczyło
          Kaczyńskiego, Big_News już by pluł tym linkiem:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4005268.html
          Co ja się będę taką żenadą przejmował, lepiej sobie porobić jaja z tego.
          Przynajmniej się pośmieję.
          • hm` Re: skoro ziomal, to po ziomalsku! 22.03.07, 10:38
            Co jak co, ale chyba za Kwasniewskiego kopi kruszyc nie bedziesz. Ale wracajac kawy?? Rozpolitykowales sie ostatnio najlepszy z najlepszych bramkarzy swiata. ;] ;]
            pozdr. hm`
            • yavorius Re: skoro ziomal, to po ziomalsku! 22.03.07, 10:44
              No toteż nie kruszę ;-)

Staram się wyluzowywać ;] Dzięki :)))
    • cassani widzę, że masz nowego idola. 22.03.07, 10:45
      a o co chodzi z polszczyzną Michnika? Przeklinał w jakimś innym języku czy po
      polsku? Bo nie rozumiem o co Ci znów chodzi.
      • louen Re: widzę, że masz nowego idola. 22.03.07, 10:48
        widać znów jakaś "kartagina" musi być zaorana...
      • dziad_borowy Re: widzę, że masz nowego idola. 22.03.07, 10:52
        W ogole przeklinal. Wyznawcy pisu sie tym brzydza. No chyba, ze sami
        przeklinaja. Oni wtedy okazuja emocje.
        Dzierżżż!!!
        • cassani acha! 22.03.07, 10:57
          bo się zastanawiałem co przeklinanie Michnika ma do jego polszczyzny. Sam klnę
          jak szewc i nigdy nie śmiałbym komukolwiek zwracać uwagę. Ale widocznie Bigi
          nie przeklina i jemu wypada zwracać uwagę wszystkim dookoła na takie rzeczy.
          Ja się nie nadaję, pewnie jeszcze mentalnie tkwię- jak ta ostatnia świnia - w
          III RP.
          • dziad_borowy Re: acha! 22.03.07, 10:59
            I na przeklinaczy przyjdzie pora! I slusznie. Surowo im do..!
            Dzierżżż!!!
        • big_news Re: widzę, że masz nowego idola. 22.03.07, 11:03
          Wyznawcy. Hm...
          Zaczyna kręcić mnie to słówko. Nie Ty pierwszy i nie Ty jeden lubujesz się w tym
          określonku i często szermujesz nim na forum. Na jakiś szkoleniach wbili je Wam
          do główek, czy jak?
          • yavorius Re: widzę, że masz nowego idola. 22.03.07, 11:06
            Tak, na szkoleniach w SLD. Rozszyfrowałeś mnie ;D
          • dziad_borowy Re: widzę, że masz nowego idola. 22.03.07, 11:09
            Nie, to z wlasnych obserwacji. Wlasnych - obce slowo?
            Dzierżżż!!!
            • big_news Re: widzę, że masz nowego idola. 22.03.07, 11:21
              Ach, z własnych obserwacji! Ładniusie.
          • cassani tak Bigi, na szkoleniach... 22.03.07, 11:25
            ...z tragarzami!
            • big_news Re: tak Bigi, na szkoleniach... 22.03.07, 11:26
              Puchu? Uspokoiłeś mnie.
              • cassani Re: tak Bigi, na szkoleniach... 22.03.07, 11:27
                ja zawsze mam na Ciebie kojący wpływ :)
                • big_news Re: tak Bigi, na szkoleniach... 22.03.07, 11:31
                  Nie da się ukryć. Właśnie powoli usypiam;)
                  • cassani śpij słodko 22.03.07, 11:41
                    jakby coś się zaczęło dziac w kalicji to niezwłocznie obudzę Cię!!!
                    :)
                    • big_news Re: śpij słodko 22.03.07, 11:46
                      Tylko mnie nie szarp. Zdecydowanie wolę jak mnie dobrodusznie głaszczesz;)
      • big_news Re: widzę, że masz nowego idola. 22.03.07, 10:58
        E, o nic. Tak tylko myślałem (głupio, przyznaję), że AUTORYTETY to jednak nie
        wyrażają się jak pospólstwo. A jeszcze ŚWIĘTE AUTORYTETY, no to wiesz... Ten
        tego ten.
        • cassani Re: widzę, że masz nowego idola. 22.03.07, 11:26
          big_news napisał:

> E, o nic. Tak tylko myślałem (głupio, przyznaję), że AUTORYTETY to jednak nie
          > wyrażają się jak pospólstwo. A jeszcze ŚWIĘTE AUTORYTETY, no to wiesz... Ten
          > tego ten.

O czym Ty mówisz? To autorytety jak srają to ładnie pachnie?
          PS. Ja sam byłem wstrząśnięty jak sobie ileś lat temu uświadomiłem że modelki
          też robią - wyobraź sobie - kupę!
          • big_news Re: widzę, że masz nowego idola. 22.03.07, 11:29
            Stare. I to chyba głupio w ten sposób próbować postponować rozmówcę.
            • cassani i to jest dobry moment 22.03.07, 11:40
              żeby przypomniec jak idiotycznie i głupio jest oceniać czyjąś polszczyznę po
              czyichś bluzgach.
              Bracia mniejsi za to mówiom czystom polszczcyznom i som z tego dumni. My
              zresztom tesz.
              • yavorius Re: i to jest dobry moment 22.03.07, 11:44
                cassani napisał:
                > Bracia mniejsi za to mówiom czystom polszczcyznom i som z tego dumni. My
                > zresztom tesz.

Znaczy Boguś?
                • cassani Znaczy 22.03.07, 11:45
                  Zygmunt!
              • big_news Re: i to jest dobry moment 22.03.07, 11:44
                Doskonale wiesz, że w przypadku pana Adasia nie chodziło jedynie o dobór
                słownictwa. Prawda?
                Zresztą zamknijmy ten temat w tym wątku. Tutaj gwiazdami są akurat zupełnie inni
                aktorzy.
                • cassani Re: i to jest dobry moment 22.03.07, 11:48
                  Doskonale wiem że przeklinam jak szewc i smiać mi się chce jak ktoś wyznaje w
                  praktyce zasadę: "Bułkę przez bibułkę a ch..a gołą ręką". A tak to własnie mi
                  wygląda - Twoje święte oburzenie na czyjeś słownictwo.
                  Przypominam poza tym że gdy wspomniany Adaś siedział w pierdlu - niejaki Lech
                  K., obecnie pełniący funkcję prawej ręki premiera w pałacu prezydenckim, pisał
                  doktorat o wyższości socjalizmu.
                  • dziad_borowy Re: i to jest dobry moment 22.03.07, 11:50
                    Ale nie przeklinal, tylko obcowal z wyzszom kulturom.
                    Dzierżżż!!!
                  • big_news Re: i to jest dobry moment 22.03.07, 11:53
                    Cóż, widać wolisz gadać akurat tutaj o tym, co moim zdaniem nie jest clou tego
                    wątku. No to beze mnie.
                    • dziad_borowy Re: i to jest dobry moment 22.03.07, 12:02
                      Cytuje z drobnymi zmianami:
                      Bo najlepiej by bylo gdyby nikt nikomu nie odpowiadal niepytany, nikt nie
                      wpisywal sie do cudzych watkow wg wlasnego uznania, nikt
                      nikogo nie krytykowal jesli taka krytyka nie bylaby po slusznej linii, nikt
                      nikomu nie schlebial, no chyba, ze znow po slusznej linii i nikt nie odbiegal
                      od tematu i aktorow wystawionych przez autora watku. Niech kazdy pisze tylko na
                      swoich watkach, na swoj temat, na swoich aktorow i niech sie spelnia. O!
                      Dzierżżż!!!
                      • big_news Re: i to jest dobry moment 22.03.07, 12:15
                        Dobre!
                        • dziad_borowy Re: i to jest dobry moment 22.03.07, 12:18
                          Big, obiecales!:-)
                          Dierżż!!!
                          • big_news Re: i to jest dobry moment 22.03.07, 12:20
                            A bo to ja jeden?;)
    • wielomarian Spokojnie 22.03.07, 11:01
      big_news ja mysle ze masz problem,
      dales sie wplatac w gigantyczna megakreacje polityczna
      przeciez tak wszyscy robia, nic sie nie stalo a zreszta
      wykorzystywano podstepnie specjalny sprzet sluzb technicznych
      twoja kondycja moralna jest calkowicie skompromitowana
      padles ofiara gigantycznej megaprowokacji
    • melanc.hoolik hehehehe 22.03.07, 12:49
      gdyby któryś z PiSowskich polityków chlapnął coś podobnego o partyjnych kolegach
      to zaraz byłoby: skandal, koniec IV RP, polityczna zgnilizna, gdzie to prawo i
      sprawiedliwość, taśmy prawdy, wyszło szydło z worka, itd.
      w przypadku lewactwa forumowi moraliści zaczęli uderzać w zupełnie inny bęben bo
      przecież punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, niestety.
      • yavorius Re: hehehehe 22.03.07, 12:51
        melanc.hoolik napisał:
        > wyszło szydło z worka, itd.

Tego argumentu użył Twój idol tworząc ten waek.
        • longeta Re: hehehehe 22.03.07, 12:56
          Raczej wychodzi cała prawda o III RP,także nie dziwię się że oszołomy są w szoku.
          • big_news Re: hehehehe 22.03.07, 13:04
            To może być szok. I to spory. Wszak do tej pory było zamiatane i tak miało być
            dalej. A tu nagle przyleźli tacy, co spod dywanu wyciągają. To musi boleć;)
      • big_news Re: hehehehe 22.03.07, 13:01
        Normalka. Niektórych już chyba nic nie może otrzeźwić. Są jak zahipnotyzowani.
        Nawet pokazując im na talerzu prawdziwego schabowego, bedą jęczeć, że to
        kotlecik sojowy. Typowe przedstawicielstwo tzw. impregnacji;)
        • yavorius Re: hehehehe 22.03.07, 13:04
          Na szczęście na tym forum jesteście WY. Ostoja prawdy. I sprawiedliwości.

Kurde, co my byśmy bez was zrobili?
          • big_news Re: hehehehe 22.03.07, 13:05
            Ano pewnie nic. Dalej trwalibyście w błogiej nieświadomości. Proponowałbym
            wydukać jakieś drobne wyrazy podziękowania:)
            • yavorius Re: hehehehe 22.03.07, 13:07
              Dziękuję Ci.

Nawet nie wiesz, jak bardzo jestem Ci wdzięczny, że z każdym dniem otwierasz mi
              oczy na krystalicznie czystą IV RP.

Dziękuję Ci po stokroć.
              • big_news Re: hehehehe 22.03.07, 13:08
                No co Ty. Dla Ciebie wszystko. Tym bardziej taki drobiazg:)))
                • yavorius Re: hehehehe 22.03.07, 13:09
                  Nie, ale ja naprawdę, TAK BARDZO CI DZIĘKUJĘ.

<płacze ze szczęścia>
                  • big_news Re: hehehehe 22.03.07, 13:11
                    Przestań, bo ja też zaraz zacznę ryczeć.
                    hehehehe
                    • yavorius Re: hehehehe 22.03.07, 13:13
                      <buczy>

Dobrze, że mam zeza, to przynajmniej łzy lecą mi po plecach, a nie na
                      klawiaturę.
                      • big_news Re: hehehehe 22.03.07, 13:15
                        A ja nie mam zeza. Ale za to łzy lecą mi jak grochy. A więc bez trudu je
                        wyłapuję. Do wiaderka. Już się połowa cebra nazbierała.
          • longeta Re: hehehehe 22.03.07, 13:07
            yavorius napisał:

> Na szczęście na tym forum jesteście WY. Ostoja prawdy. I sprawiedliwości.

Mhym:-)))
            • big_news Re: hehehehe 22.03.07, 13:07
              ;;;;;hehehehehehe;;;;;
              • yavorius Re: hehehehe 22.03.07, 13:09
                Ojojojojoj, hymmm ;-(
      • breblebrox Re: hehehehe 22.03.07, 13:27
        Ja przepraszam, ale samo mi się takie przysłowie na język nasunęło czytając ten post: przyganiał kocioł garnkowi.

Podobno przysłowia są mądrością narodu, Polacy nie gęsi, a na pochyłe drzewo nawet koza. A nie, to już nie tu...
    • fauve Jaja jak berety! 22.03.07, 14:42
      Jaja jak berety!

Zarówno jaja jak i berety kształtują IV RP :)

• big_news Re: Nasz Ziomal znów obnaża Vipy 22.03.07, 20:31
      Ale Józio kręci, ale się wije! Że ech!!!
      No i ci wszyscy porządniccy-pomówieni! Oburzeni, że hej!!!
      hehehehe
      Lewica, psia ich mać. Lewizna, że gorszej nie ma.
    • melanc.hoolik Następna uczciwa inaczej, uratowana:) 30.03.07, 11:59
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4026005.html
      • longeta Re: Następna uczciwa inaczej, uratowana:) 30.03.07, 12:02
        Ale to nie ta z Lombardu;-)(?)
      • yavorius coś się wasi kryształowo uczciwi koalicjanci 30.03.07, 12:04
        nie postarali. A może już większości nie macie? Ojojoj, hymm :-(((
        • lavinka Re: coś się wasi kryształowo uczciwi koalicjanci 30.03.07, 12:14
          I to jest dramat naszego kraju.... ;-) Uczciwego i ze świecą nie znajdzie... ;-)))
        • big_news Re: coś się wasi kryształowo uczciwi koalicjanci 30.03.07, 12:23
          Co tam koalicjanci. Będą wydruki, to się zobaczy kto jak gosował, kto w ogóle
          był, a kto nie w czasie oddawania gosów. Lepsze jest chyba to, że kryształowo
          uczciwa PO prawdopodobnie wstrzymała się od głosu. Jeżeli tak, to sojusz z
          Sojuszem stał się ciałem. Nic, tylko pogratulować takiej wymownej komitywy.
          • yavorius Re: coś się wasi kryształowo uczciwi koalicjanci 30.03.07, 12:32
            big_news napisał:
            > Nic, tylko pogratulować takiej wymownej komitywy.

A Dziękuję, dziękuję, wzajemnie!
      • lavinka a z tym prokuratorem...... 30.03.07, 12:14
        To mi ręce opadły....
        raz go złapali jak wręczano mu łapówę... 48h i do domciu(bo immunitet)
        drugi raz go złapali,jak on wręczał łapówe,by umorzyli to pierwsze śledztwo...
        48h i do domu(bo immunitet)
        Tia...
        Ile razy go będą łapać jeszcze? A potem piszą,że policja nieskuteczna....
        lav
        • yavorius ale co Ty mi tu piszesz! 30.03.07, 12:15
          Policja jest bardzo skuteczna. Przecież były dwie interwencje, co tam że
          dotyczyły tego samego człowieka! I dwa razy Ziobro mógł się lansować!
          • lavinka No mógł,mógł... 30.03.07, 12:18
            No mógł,mógł... nawet coś bąkał,że te immunitety to relikt minionej epoki i
            trzeba pomyśleć o ich ograniczeniu... to się Lepper i Łyżwa ucieszą ;-DDD W
            końcu o ile pamiętam to mniej więcej cały sejm(no,poza kilkoma świętościami z
            obojga skłóconych obozów) jest jakoś tam umoczony ;-D
            lav

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka