longeta 28.03.07, 08:38 to napisałem i dziękuje za uwagę:-))) ps.nicka nie zmieniłem,wszak natury człowieka nie można zmienić;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: Jak zobaczyłem tą nędze na forum 28.03.07, 08:47 Ufff, jak dobrze, że wróciłeś, teraz forum ożyje i będziemy mogli się od Ciebie znów uczyć! :-* Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Jak zobaczyłem tą nędze na forum 28.03.07, 08:48 yavorius napisał: > Ufff, jak dobrze, że wróciłeś, teraz forum ożyje i będziemy mogli się od Ciebie > > znów uczyć! uczyć(?) Raczej wyżyć;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Jak zobaczyłem tą nędze na forum 28.03.07, 08:55 W każdym razie: ja tęskniłem. Cassani też, ale on się do tego nie przyzna! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Jak zobaczyłem tą nędze na forum 28.03.07, 08:59 Cassani to nawet się nie przyzna że je kaszankę,poza tym też owszem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka eeee..... 28.03.07, 10:05 ja sie już nastawiłam, ze będzie nowy nick, tyle było o nim gadania.... no, ale doceniam, musiało Cie dużo kosztować wycofanie sie z podjetej decyzji... trening czyni mistrza! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: eeee..... 28.03.07, 10:07 Faktycznie nie poszedłem ani na lewo,wykluczyłem też prawo;-) Została mi prosta longeta:-) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: eeee..... 28.03.07, 10:10 evonka napisała: > no, ale doceniam, musiało Cie dużo kosztować wycofanie sie z podjetej > decyzji... Zaplułem monitor ze śmiechu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
evonka nie pluj! 28.03.07, 10:15 na monitor!!! ;-)) moze się zdenerwować. do monitora i komputera trzeba mówic z czułoscią, broń boże nie pluć! ;-) wiem co mówię... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: nie pluj! 28.03.07, 10:17 Z czułością to ja mogę go co najwyżej wytrzeć i przeprosić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Jak zobaczyłem tą nędze na forum 28.03.07, 10:46 Longi siedzial kilka dni przed kompem i dumal jaki nick sobie strzelic. To w koncu dosc odpowiedzialna decyzja. No i nic nie wydumal i powrocil jako nam wszystkim doskonale znany, stary, sprawdzony Longeta. Forum odetchnelo z ulga. Witaj Longi:-) Dzierżż!!! ps. jest jeszcze koncepcja, ze siedzial na Julianowie i patrzyl jak spada wartosc tamtejszych nieruchomosci przy planowanym hospicjum. Ale ja w nia nie wierze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Jak zobaczyłem tą nędze na forum 28.03.07, 10:56 dziad_borowy napisał: > Longi siedzial kilka dni przed kompem i dumal jaki nick sobie strzelic. To w > koncu dosc odpowiedzialna decyzja. No i nic nie wydumal i powrocil jako nam > wszystkim doskonale znany, stary, sprawdzony Longeta. Forum odetchnelo z ulga. > Witaj Longi:-) > Dzierżż!!! > ps. jest jeszcze koncepcja, ze siedzial na Julianowie i patrzyl jak spada > wartosc tamtejszych nieruchomosci przy planowanym hospicjum. Ale ja w nia nie > wierze:-) Eee,sprawa jest prozaiczna,robiłem skrobankę terakocie na balkonie,chałupe mi ocieplili,ale za to zaświnili mój balkonowy wybieg;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Jak zobaczyłem tą nędze na forum 28.03.07, 10:59 No to cycuś glancuś w takim razie:-) DzierżżŻ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta a co do ziemi(ogólnie) 28.03.07, 11:11 raczej cena wzrośnie i to już niedługo,to jeden z efektów ubocznych wejscia do EU,przeciętnego Polaka nie będzie stać na kupno ziemi,wykupią nas angole,germany,czy też inne france;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: a co do ziemi(ogólnie) 28.03.07, 11:22 oraz dziad_borowy:-P Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: a co do ziemi(ogólnie) 28.03.07, 11:27 na szczescie, przy hospicjum tak szybko nie będą rosły, a nawet będą taniały, to sobie przeciętny Polak zamieszka na Julianowie.. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: a co do ziemi(ogólnie) 28.03.07, 11:31 A niemcy na retkini:-) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: a co do ziemi(ogólnie) 28.03.07, 11:33 dziad_borowy napisał: > A niemcy na retkini:-) Niemcy,czy to nie będzie zbyt niebezpieczne dla żydów;-) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: a co do ziemi(ogólnie) 28.03.07, 11:36 Żydzi do Brzezin sie przeprowadzą.. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: a co do ziemi(ogólnie) 28.03.07, 11:41 evonka napisała: > Żydzi do Brzezin sie przeprowadzą.. zostało tylko kilku,Brzeziny tez miały getto a resztę pognali do Gałkówka na pociąg w 1943,chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: a co do ziemi(ogólnie) 28.03.07, 11:41 I beda porywac Longety i krew im rytualnie spuszczac na mace. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: a co do ziemi(ogólnie) 28.03.07, 12:20 dziad_borowy napisał: > A niemcy na retkini:-) a Szwedzi w Warszawie! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: a co do ziemi(ogólnie) 28.03.07, 12:27 I Giuseppe tez! Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Jak zobaczyłem tą nędze na forum 28.03.07, 12:19 longeta napisał: > Eee,sprawa jest prozaiczna,robiłem skrobankę Abory-gen? Odpowiedz Link Zgłoś
lovin.k Re: Jak zobaczyłem tą nędze na forum 28.03.07, 13:27 Ojej to dobrze,że skrobałeś balkon..już się bałam,że wdepnąłeś w podziemie aborcyjne ;-D lav Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jak zobaczyłem tą nędze na forum 28.03.07, 11:51 Nędza z bryndzą oraz dwoma kilogramami kitu tu na dobre zagościły. Przenieśli nawet wątek, w których grzecznie spytałem, czy rozmowa o aborcji to polityka. To jest forum dla układnych gimnazjalistek i ich "trudnych" problemów, a nie miejsce gdzie można pogadać na każdy temat. Boją się czegoś cy cóś? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Jak zobaczyłem tą nędze na forum 28.03.07, 11:55 Ty nie marudź, tylko maila odbierz ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jak zobaczyłem tą nędze na forum 28.03.07, 12:20 Odebrałem. Dzięki. Posłałem. Odbierz. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Jak zobaczyłem tą nędze na forum 28.03.07, 12:22 big_news napisał: > Odebrałem. Dzięki. Posłałem. Odbierz. Sorry. A ja nawet obiecanego lizaka nie dostałem:-( Odpowiedz Link Zgłoś
evonka co wy tak 28.03.07, 13:54 korespondujecie sobie?? w towarzystwie nie mówi sie na ucho... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka to tym bardziej! 28.03.07, 14:02 czuję się jak "układna gimnazjalistka", z którą chłopaki nie chcą się bawić w gang! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: O,wydało się kto był szefem gangu! ;-D nt 28.03.07, 14:48 Oczywiście że yawor,a bigi z nim współpracuje,a kłócą się dla picu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka A ja coś czuję... 28.03.07, 15:58 że Ty jesteś taką szarą eminencją.... gazeta Cię tym L.Longeta zdekonspirowała ;-))) lav Odpowiedz Link Zgłoś
evonka gdzie? gdzie? 28.03.07, 16:23 gdzie pojawił sie nowy nick "L.Longeta"? jednak! jednak Longeta zmienił? na L.Longeta? Odpowiedz Link Zgłoś
lovin.k w dodatku Łódzkim GW 28.03.07, 18:23 Wśród sławnej dysputy na tema siedmiu grzechów głównych miasta Łodzi... ;-) I mu sygnatukę wliczyli do wypowiedzi,co jaby wykrzywiło jej sens...(wypowiedzi,nie sygnaturki) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Jak zobaczyłem tą nędze na forum 28.03.07, 11:58 big_news napisał: > jest forum dla układnych gimnazjalistek i ich "trudnych" problemów Tym bardziej nie powinni przenosić,wiadomo co takiej gimnazjalistce skrobnie do głowy na imprezie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka jako układna gimnazjalistka ;-) 28.03.07, 12:08 proponuję, zebys rozpoczał wątek raz jeszcze dodając słowo zwiazane z Łodzią, może nie wytną.. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: mnie dobiły wątki okulistyczne :) 28.03.07, 12:20 też ich nie przewidywałem... Odpowiedz Link Zgłoś