Gość: greg IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 19:36 ZIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Perry Re: Zima IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 19:43 Nie da się ukryć... :-) Greetz dla miasta nad Wartą - Perry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Zima- kto ja lubi?? IP: *.toya.net.pl 26.11.01, 20:07 No właśńnie, kto lubi zimę?? Ja wprost uwielbiam. Lubię siedzieć w mieszkaniu, mieć odsłonięte okno, zgaszone światło i za oknem nic tylko pruszy śnieg (to mi się tego roku podoba bo w zeszłyuch nie było tak dobrze, a przynajmniej nie zawsze...). uwielbiam patrzeć jak pada, a nad ranem uwielbiam chodzić po świeżym, skrzypiacym śniegu. Uwielbiam. Uwielbiam czekać na przystanku, na tramwaj, patrzeć na mknące samochody i patrzeć jak na ulice pada śnieg. A jak tramwajrusza i koła buksuja to już w ogóle uwielbiam ten dźwięk:))) Jak tramwaj jedzie i płatki śniegu tak mkną za oknem a ty stoisz/siedzisz* i patrzysz, patrzysz.... Uwielbiam zime:)) Ale sie rozpisałem:))) *niepotrzebne skreślić:)) Odpowiedz Link Zgłoś
movy Re: Zima 26.11.01, 21:13 Gość portalu: greg napisał(a): > ZIMA!!!!!!!!! Uwielbiam naszą strefe klimatyczną zwłaszcza kiedy nasze cztery pory roku są takie jakie powinny- Odpowiedz Link Zgłoś