craashh 31.03.07, 17:27 Dzisiaj rano przechodząc obok bloku nr 5 na osiedlu Traugutta zaobserwowałem dziwne zjawisko. A mianowicie na daszku w drugiej klatce w/w bloku stal sobie fotel. Jestem ciekaw kto to zrobił i po co. Czekam na opinie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masa250 Re: Fotel na daszku 31.03.07, 17:33 Ja również widziałem ten fotel,bardzo dziwna i zaskakująca sytuacja.nie wiem co o tym myślec. Odpowiedz Link Zgłoś
craashh Re: Fotel na daszku 31.03.07, 17:38 Dochodząc do konkluzji razem z moim znajomym Masa250 prawdopodobnie dzisiaj postaramy sie go zdjąć ponieważ szpeci on nasze osiedle i wystawia złą opinie o mieszkańcach tej klatki. Mam nadzieje ze tych żartownisiów złapie organ ścigania i zapłacą za to należytą kare:] Odpowiedz Link Zgłoś
treba18 Re: Fotel na daszku 31.03.07, 17:47 Macie rację..ja rónież zauważyłęm ten fotel...ciekawe kto to zrobił??co za dziwne pomysły mają ci ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
craashh Re: Fotel na daszku 31.03.07, 19:55 Czemu dominiko334 uważasz ze ćpają? Znasz ich? Odpowiedz Link Zgłoś
zorina4 Re: Fotel na daszku 31.03.07, 21:31 hahaha jakie smieszne, to pewnie wrzucila go jedna reka ta staruszka z dolu... oj zarciki Wam sie chlopaki trzymaja... Odpowiedz Link Zgłoś
dominika334 Re: Fotel na daszku 01.04.07, 00:03 craashh moze jeszcze mam napisac kto to zrobil i isc na policje za ciebie i ,,sprzedac ,, te osoby nie badz taka ciekawska Odpowiedz Link Zgłoś