Gość: Alf IP: 10.0.209.* 27.11.01, 10:57 zhgfdjjgkjheroigy4;oirre;hgl;kh;iregy;rhglehjghr;lkhre'kl;reghreghlrehk;ghegl;he rgl;her;gh;hreg;lehgl;ehgl;hrlkge;lh;klrht;glhe;hg;ehgl;huopuohpu'rj96739476gheo r87637oiyg704oi5ytopiyg07e Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobyla Re: Jestem kosmitą 27.11.01, 14:33 Iszte. DŻ brzdak irte. Baloka eorte memu. Odpowiedz Link Zgłoś
scarry Re: Jestem kosmitą 30.11.01, 12:44 nie wiedziałam że julas79 jest z marsa. Jak dawał mi swój adres to było napisane... Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Jestem kosmitą 27.11.01, 16:20 Ej, jak pokazaliście się w Polsce, to mówcie po polsku!!! Ja mieszkam tu 16000 lat i się nauczyłem!!! panBozia (okolice Alpha Centauri) Odpowiedz Link Zgłoś
montes Re: Jestem kosmitą 27.11.01, 19:42 Pozdrawiam wszystkich braci choć identyfikuję się z ludźmi, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Jestem kosmitą 27.11.01, 19:52 No w moim przypadku proces asymilacji przebiega nadal... greetz wshe panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
montes Re: Jestem kosmitą 27.11.01, 20:21 Cieszę się,że mnie rozumiesz, bo Hubar nadal się ze mnie śmieje. Cóż wszyscy nie mogą być przystosowani! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Jestem kosmitą IP: *.toya.net.pl 27.11.01, 20:41 milo mi, ja jestem Łukasz z Łodzi, a wy skąd?? :)) prześlijcie namiary Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Jestem kosmitą 27.11.01, 21:11 Mnie też miło, nawet nie wiedziałem że jest Was tak dużo. Jedno ale do geografa- od montes lepiej nie bierz namiarów... pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Jestem kosmitą IP: *.toya.net.pl 27.11.01, 21:34 ok, dzieki hubar z pewnoscia skorzystam:)) (a z drugiej strony czym ten człowiek zawinił, że nie mogę znać jego galaktyki??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Jestem kosmitą 27.11.01, 21:39 Ona jest kobietą, po szczegóły do kropki! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Jestem kosmitą 27.11.01, 23:41 hubar napisał(a): > Ona jest kobietą, po szczegóły do kropki! Jak zwykle nie za bardzo rozumiem: to jak montes jest kobietą, to nie może być z innej galaktyki? Nie może znać kosmitów? Jeszcze jak!!! My, czarownice, jesteśmy w całym wszechświecie! Znane i cenione! Nie to, co u was, na ziemi :( A naszych sabatowych tajemnic nie będę nikomu ujawniać! pozdrawiam czarownie kosmitów i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Jestem kosmitą 28.11.01, 13:57 Jest kobietą i to bez trzech zdań! Ale jaką! PS powtórzę się: lepiej nie bierz namiarów od montes bo się ze mną poznasz!;-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Jestem kosmitą - ątimsok metseJ IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.11.01, 20:18 kropka. napisał(a): > My, czarownice, jesteśmy w całym wszechświecie! Znane i cenione! > Nie to, co u was, na ziemi :( !taiwś jóws am ydżak !!!ĄRÓG MZILAUDIWYDNI > pozdrawiam czarownie kosmitów i nie tylko i wszystkich "innych" :) Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Jestem kosmitą - ątimsok metseJ 29.11.01, 09:07 Gość portalu: Ixtlilto napisał(a): > !taiwś jóws am ydżak > !!!ĄRÓG MZILAUDIWYDNI !!!!az ozcwonats metseJ !!!mzilaudiwydni i muroF ejyz hceiN ANNIN// Odpowiedz Link Zgłoś
scarry Re: Jestem kosmitą - ątimsok metseJ 29.11.01, 15:05 Jestem kosmitką! Życie w innej galaktyce jest o wiele... przyjemniejsze! Uwieżcie mi na słowo. Ziemia jest poprostu piekłem innej planety. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Jestem kosmitą - ątimsok metseJ 29.11.01, 15:43 scarry napisał(a): > Uwieżcie mi na słowo. Ziemia jest poprostu piekłem innej planety. Czarownice mają możliwość przebywania tam, gdzie chcą. Zwiedziłam wiele galaktyk - wszędzie raj. I dlatego wybrałam ziemię. PO PROSTU tutaj nie jest nudno :)) Odpowiedz Link Zgłoś
scarry Re: Jestem kosmitą - ątimsok metseJ 29.11.01, 16:19 Pozdrawiam kropke!, wszystkie czarownice oraz istoty zamieszkujące trzecią planrte od słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
montes Re: Jestem kosmitą - ątimsok metseJ 29.11.01, 19:25 Korzystając z okazji,że nie ma tu Hubara mówię głośno:Jestem z planety,która jest niedaleko Planety Alfa czyli Melmack.XXXX Pozdrawiam czarownice,których u nas jest jak na lekarstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julas79 Re: Jestem kosmitą IP: *.kknet.mm.com.pl 29.11.01, 19:57 Ale i tak mężczyźni są z Marsa a kobiety z Wenus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Jestem kosmitą IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.11.01, 20:24 Gość portalu: julas79 napisał(a): > Ale i tak mężczyźni są z Marsa a kobiety z Wenus. Wobec powyższego- będę oryginalna! JESTEM Z ZIEMI!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
montes Re: Jestem kosmitą 29.11.01, 23:56 Cóż za błyskotliwość.Nie wstydzę się swojego pochodzenia i jeszcze coś nie jem kotów! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Jestem kosmitą 30.11.01, 00:39 szkoda, już miałam nadzieję, że ktoś uwolni mnie od Julka :(( Odpowiedz Link Zgłoś
scarry Re: Jestem kosmitą 30.11.01, 12:41 na Melmaku jest super w weekendy bywam tam z montes Odpowiedz Link Zgłoś
montes Re: Jestem kosmitą 02.12.01, 19:18 Wybacz scarry że zawaliłam i nie pojechałyśmy do mnie do domu na weekend,ale nadrobimy.Kropeczko jakoś zajmę się twoich kociarem.Zabierzemy go na wycieczkę.Na Melmack nie często zdarzają się wegetarianie!Pozdrowy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
scarry Re: Jestem kosmitą 03.12.01, 15:56 nie ma sprawy montes jakoś to sobie odbijemy. Już nie moge doczekać sie sylwestra na Melmacu troche sie dzieje... PS widziałam dzisjaj kosmitę! serio wygladał niby normalnie a jednak... zdradził się tym swoim charakterystycznym uśmiechem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Jestem kosmitą IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.01, 01:12 "Mam smoka i nie zawaham sie go uzyc", jesli bedzie trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
scarry Re: Jestem kosmitą 04.12.01, 14:18 piszesz jakbyś nigdy tam nie był!!! Nie wsydż się swoich korzeni Odpowiedz Link Zgłoś
large99 Re: Jestem kosmitą 05.12.01, 17:52 Nowy język...? Nadaje się do programowania i robienia stron www? hehe... Jak narazie to kosmici są wśród nas....... Pewnie są bardzo wysocy jak na swój wiek, więc przyglądajcie się takim i ich podziwiajcie. Pozdrowienia!!! właściciel wortalu www.koty.maxi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vava Re: Jestem kosmitą IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 10:35 Ty ohydny świrusie! Odpowiedz Link Zgłoś