ixtlilto 14.05.03, 11:11 Kopia za Forum Humorum testy.msstudio.com.pl/cgi-bin/test.cgi?username=anonim&email=nieznany&nr_testu=200 Miłej zabawy :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: Test na inteligencję. 14.05.03, 17:14 Hmmmmmm.... Nie powiem:-) Ciekawy test (pomimo, ze długi) A jak mnie podbudował:-) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
y? Re: Test na inteligencję. 14.05.03, 18:23 Ale bez sensu: 1. Które słowo nie pasuje do pozostałych? a) trąbka b) flet c) gitara d) saksofon oczywiście flet, na pozostałych nie da się grać jedną reką poza tym ma tylko jedną sylabę 2. Które słowo nie pasuje do pozostałych? a) parkiet b) linoleum c) dywan d) smoła linoleum - reszty nie ostrzymuje się jakichś polichlorków winylu itd. aż doszedłem do moich ulubionych rzeczy 34. Podaj liczbę, która stanowi logiczne uzupełnienie szeregu. a) 24 b) 10 c) 14 d) 8 Mówią, że 10 ale to nieprawda. Prawidłowa odpowiedź to 115 wtedy się wszystko ładnie do wielomianu 49/120*x^5-85/12*x^4+369/8*x^3-1667/12*x^2+2857/15*x-88 pasuje. W ogóle do 39. pytania włącznie cały czas kłamali Albo takie 64. żaden wazon się nie przewróci, chyba że ktoś jakąs obstrukcję wprowadzi ale wtedy wszystkie będą leciały tak samo szybko Od 70. też są głupie zadania. W samym 70 obrazek a) można obrócić, żeby się z niego zrobił b) (chociaż mogę się mylić) Potem mi napisali, że jestem zbyt tępy, żeby otrzmać wynik. W ogóle głupi ten test. O! y? Odpowiedz Link Zgłoś
y? Re: Test na inteligencję. 14.05.03, 18:34 AAAA! Na mózgi im padło! W 34-39 to w ogóle nie są szeregi! Tekie to głupie, że aż żem za pierwszym razem nie spostrzegł. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Test na inteligencję. 14.05.03, 18:57 ależ oczywiście, że tym nie można się sugerować;-) Wiele odpowiedzi-kluczy nie jest jednoznacznych. Ja np. odnalazłem inny klucz do uzupełniania szeregu,aniżeli było podane na tej stronie...no cóż... ale zabawa przednia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: Test na inteligencję. 15.05.03, 21:35 geograf napisał: > ależ oczywiście, że tym nie można się sugerować;-) Buuuu... ;( a wyszło mi że jestem inteligentna dużo powyżej przeciętnej... znowu kłamali.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Test na inteligencję. 14.05.03, 23:22 y! Jak ja Cię dawno nie widziałam! Witaj serdeczne znów na Forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
y? Re: Test na inteligencję. 15.05.03, 19:08 ja tu cały czas jestem tylko czekam na jakiś wątek coby sobie ponarzekać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Test na inteligencję. 16.05.03, 10:10 Oki będę pamiętać i starać się zakłądać wątki do narzekania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Test na inteligencję. 16.05.03, 13:14 y? ja tez Cie jakoś nie widziałem dawno :) Jak tam? Lato nam zostawisz, czy ześlesz na nas zimę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Test na inteligencję. IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 21:58 y? napisał: > Ale bez sensu: > 1. Które słowo nie pasuje do pozostałych? > a) trąbka > b) flet > c) gitara > d) saksofon > > oczywiście flet, na pozostałych nie da się grać jedną reką > poza tym ma tylko jedną sylabę > przykro mi bardzo ale chyba to nie o to chodzi- gitara > 2. Które słowo nie pasuje do pozostałych? > a) parkiet > b) linoleum > c) dywan > d) smoła > linoleum - reszty nie ostrzymuje się jakichś polichlorków > winylu hmm- smola itd. aż doszedłem do moich ulubionych rzeczy > > 34. Podaj liczbę, która stanowi logiczne uzupełnienie > szeregu. > a) 24 > b) 10 > c) 14 > d) 8 > Mówią, że 10 ale to nieprawda. Prawidłowa odpowiedź to > 115 wtedy się wszystko ładnie do wielomianu > 49/120*x^5-85/12*x^4+369/8*x^3-1667/12*x^2+2857/15*x-88 > pasuje. W ogóle do 39. pytania włącznie cały czas kłamali > > Albo takie 64. żaden wazon się nie przewróci, chyba że > ktoś jakąs obstrukcję wprowadzi ale wtedy wszystkie będą > leciały tak samo szybko > > Od 70. też są głupie zadania. W samym 70 obrazek a) można > obrócić, żeby się z niego zrobił b) (chociaż mogę się mylić) > > Potem mi napisali, że jestem zbyt tępy, żeby otrzmać > wynik. W ogóle głupi ten test. O! > > y? > wiekszosc z nich ma logiczne uzasadnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_mrowczynski Re: Test na inteligencję. 15.05.03, 20:22 Niestety ale w tescie jest blad (co pokazuje jakie znaczenie maja te testy na "inteligencje"). W pytaniu numer 10 jako prawidlowe skojarzenie do slowa "ulegly" podano "spolegliwy". Tymczasem slowem "spolegliwy" okresla sie kogos "na kim mozna polegac" a nie kogos uleglego. Widac, ze jakis matematyk- analfabeta uklada te testy na "inteligencje". Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
y? Re: AAARRRGGGHHHH! 16.05.03, 10:20 Teraz to przegiąłeś! Tolerowałem Twoje wybryki na pl.regionalne.lodz. Siedziałem cichutko, tylko czasami podśmiewałem się z tych bzdur. Nawet do KF-a nie wrzuciłem, mimo że z całą pewnością za te swoje deliryczne posty na to zasługujesz. Ale teraz to normalnie przesadziłeś. Uważaj, bo jak kiedyś na ulicy spotkam, to po chodniku rozsmaruje i każę tę ostatnią wypowiedź odszczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_mrowczynski Re: AAARRRGGGHHHH! 16.05.03, 12:14 y? napisał: > Teraz to przegiąłeś! > Tolerowałem Twoje wybryki na pl.regionalne.lodz. A masz cos konkretnie do powiedzenia, czy po prostu nudzisz sie w pracy? Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Zgadza się IP: *.kappa.com.pl 16.05.03, 14:18 "spolegliwy godny zaufania, pewny, na którego można liczyć" - za słownikiem Kopalińskiego. Trcohę byłem zdumiony niektórymi swoimi wynikami przy układankach rysunkowych - ale po tym spolegliwym to się nie dziwię. Tak to jest, jak test na inteligencję układa mniej inteligentny od testowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: Test na inteligencję. 16.05.03, 00:35 zabawa jak zabawa.. zresztą wg pewnej definicji inteligencja to jest to co mierzą testy na inteligencję ale i tak wyszło mi 132 Odpowiedz Link Zgłoś