sonia9919 08.04.07, 18:45 czy ktoś korzysta z tej telefonii? warto przejść czy nie? słyszałam że mają problemy z zasięgiem.Internet super gorzej z połączeniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota Re: nowa telefonia PLAY 08.04.07, 18:56 zapraszam tutaj mieli szansę pozyskać mnie jako klientkę, ale nie mieli samsunga z400. no i co to za obsługa, że sprzedawca sztuk jeden siedzi za biurkiem, a klienci cisną się na stojąco w kolejce :/ Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: To to z hermafrodytami na bilbordach? 08.04.07, 19:13 ta z poucinanymi palcami i dziećmi spod jednej sztancy. tak. Odpowiedz Link Zgłoś
tome.k Re: nowa telefonia PLAY 08.04.07, 19:54 Kup starter (koszt 30 PLN i tyle samo na rozmowy i smsy) i się przekonaj. Zasięg jest na razie identyczny jak w PLUS GSM, internet działa w porządku i pewnie będzie działać jeszcze lepiej. Na razie nic złego nie mogę powiedzieć. No może wkurza mnie ogromny kłopot z zalogowaniem się na stronie play. Wychodzi mi na to, że z niewiadomych mi powodów mogę to uczynić jedynie z przeglądarki Internet Explorer. Mozilla zawodzi zarówno pod XP jak i pod Vistą. Odpowiedz Link Zgłoś