selden2 11.04.07, 15:26 czyje kaminiolomy? czyj transport? poza tym co sadza o pomysle plastycy z ASP ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brite ja myślę 11.04.07, 16:19 że selden testuje orientację forumowaczowiczów w najnowszych wieściach z urbs et orbis. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka odpowiadam: 11.04.07, 17:42 kamieniołomy nasze lub czyjes. mądre? nie wiem. gustowne? też zależy jak sie spojrzy.. transport? PKP, PKS, TAXI, osły, MPK, MZK, itp.. co sądzą o tym plastycy z ASP? plastycy z ASP sądzą o tym, że moze.. Odpowiedz Link Zgłoś
bart_step Re: Lodz w kamieniach !madre? ladne? gustowne? 11.04.07, 21:53 Panie, że na ten kamor poszło tyle pieniędzy. I to słońce. Przecież to kult pogański. Bałwochwalstwo. SZATANIZM! ciekawostki.miastolodz.net/c140.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Lodz w kamieniach !madre? ladne? gustowne? 11.04.07, 22:18 Tutaj też nt lamentują : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=443&w=60375123 ...mnie podobają się kamienie. Leżą takie duże i zimne i mają wszystko w du.ie. Nad nimi przewalają się epoki geologiczne i nędza ludzkiej egzystencji, rządy różnych zbawców, okrutników i wariatów. Ptak na nie nas.a, wandal sprayem maźnie, pies obsika, albo piwosz jakiś, a one są i są i niech będą, zawsze to jakś dodatkowa atrakcja. Bo co, tylko z secesji i nadętej Galerii z Manufą ma być Łódź znana? ? Odpowiedz Link Zgłoś