Dodaj do ulubionych

GKS Bełchatów w Lidze Mistrzów/Pucharze UEFA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 22:40
Idąc tropem posta o Holocauście, chciałem zwrócić uwagę na sportowy aspekt
najbliższych miesięcy.
Z 80% pewnością można stwierdzić, że GKS zdobędzie Mistrzostwo Polski w PN a
jeśli nawet nie to będzie grał w europejskich pucharach.
Tak czy siak po raz pierwszy od 8 lat mamy pewność, że nasz region odwiedzą
conajmniej 2-3 uznane piłkarskiwe firmy. Te firmy zwróca się najpierw do
PZPNu i GKSu z pytaniem o mozliwości transportu. Co więcej Bełchatów też w
kilka ciekawych miejsc będzie leciał i znając przypadki ostatnich lat będzię
czarterował samoloty bo na resztę wolnych miejsc będzie sporo chętnych
kibiców. WARTO BYŁOBY TEGO NIE PRZESPAĆ i skontaktować się w z klubem z
Bełchatowa. Takie wydarzenia jak powitanie uznanej drużyny na lotnisku są
przez cały dzień pokazywane w telewizji :)
Pozdr,
Kuba
Obserwuj wątek
    • Gość: janek Re: GKS Bełchatów w Lidze Mistrzów/Pucharze UEFA IP: *.cable.ubr05.dals.blueyonder.co.uk 12.04.07, 22:47
      chyba ze odpadna w kwalifikacja z taka uznana firma jak Terek Grozny czy
      Czarnomorec Odessa...
      • Gość: FL Re: GKS Bełchatów w Lidze Mistrzów/Pucharze UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 22:51
        Ciiiiiiiii... :)
        Ja im dobrze życzę. Prezentują się piłkarsko lepiej niż Legła i Skisła w
        ostatnich latach.
        • maxxman Re: GKS Bełchatów w Lidze Mistrzów/Pucharze UEFA 13.04.07, 00:29
          Kubuś,

Super, że zwracasz na tę sprawę uwagę. O takich przypadkach też trzeba pisać
          tutaj na Forum. I mam głęboką nadzieję, że coś z tego pisania będzie :)

mx
    • Gość: zasieki1 Re: GKS Bełchatów w Lidze Mistrzów/Pucharze UEFA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 14:25
      to ciekawa sprawa. swego czasu, jak groclin gral w pucharach, skontaktowalem sie
      z dyrektorem portu w babimoscie i podsunalem pomysl, aby zaproponowac kibicom z
      manchesteru ladowanie na naszym lotnisku. uslyszalem: "a kto sie ma tym zajac?
      przeciez to trzebaby napisac jakas oferte po angielsku. w dodatku niewiadomo do
      kogo." piec b757 z kibicami mancheseru city wyladowalo w poznaniu...
      • kola256 Re: GKS Bełchatów w Lidze Mistrzów/Pucharze UEFA 16.04.07, 17:48
        Przypominam, że takie mecze to również szansa dla Łodzi. W końcu przyjezdni
        piłkarze zamieszkaliby raczej w którymś z naszych hoteli, niż w Bełchatowie.
        Część kibiców zapewne też.

PS: Słyszeliście że w czerwcu w Łodzi odbędą się Mistrzostwa Europy Strong Man?
        • ww_lodz Re: GKS Bełchatów w Lidze Mistrzów/Pucharze UEFA 16.04.07, 22:14
          Finał?! O ja! Ciekawe czy którys z siłaczy przyleci samolotem do Łodzi...
        • Gość: profes79 Re: GKS Bełchatów w Lidze Mistrzów/Pucharze UEFA IP: 81.144.141.* 16.04.07, 22:15
          Raczej watpie czy bedzie im sie chcialo tluc godzine (czy wiecej) autokarem z
          Lodzi do Belchatowa. A mysle ze tam na miejscu mieliby warunki zeby ich przyjac.
          • Gość: FL Re: GKS Bełchatów w Lidze Mistrzów/Pucharze UEFA IP: *.starnettelecom.pl 16.04.07, 23:22
            vis a vis stadionu w Belchatowie jest calkiem fajny hotel. ale to o niczym nie
            świadczy.
            • kola256 Re: GKS Bełchatów w Lidze Mistrzów/Pucharze UEFA 17.04.07, 08:50
              Gość portalu: FL napisał(a):

> vis a vis stadionu w Belchatowie jest calkiem fajny hotel. ale to o niczym nie
              > świadczy.

Siatkarze przylatujący na mecze ze Skrą zatrzymują się w Łodzi. To czemu nie
              piłkarze?
              • Gość: FL Re: GKS Bełchatów w Lidze Mistrzów/Pucharze UEFA IP: 193.109.123.* 17.04.07, 10:13
                No właśnie czemu nie?
                • Gość: Pawel Re: GKS Bełchatów w Lidze Mistrzów/Pucharze UEFA IP: *.retsat1.com.pl 08.05.07, 19:18
                  W dziesiejszej ogólnopolskiej g.wyborczej na ostatniej stronie pisze krótko o
                  jutrzejszym w wylocie piłkarzy BOT-u do Gdańska.Cyt."BOT GKS na mecz z Arką
                  poleci samolotem.Drużyna Oresta Lenczyka ma trening w Bełchatowie,po którym
                  wyjedzie do Spały.Tam w środę odbędą się poranne zajęcia,a po nich wyjazd na
                  lotnisko w Łodzi,skąd wyczarterowanym Saabem 340 ekipa poleci do
                  Gdańska.Wszystko po to by zapewnić zawodnikom jak największy komfort przed
                  końcówką sezonu-tłumaczą w Bełchatowie."

Ps.Szkoda,że Widzew i ŁKS też tak sobie nie lata.
                  • Gość: Nagano Re: GKS Bełchatów w Lidze Mistrzów/Pucharze UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 19:29
                    GKS Bełchatów i Zagłebię Lubin zostały w polskiej ekstraklasie jedynymi
                    drużynami, które powalczą o mistrzostwo kraju. Zwycięzca bierze ligę mistrzów,
                    przegrany Puchar UEFA. I w tej opcji i w tej opcji możemy liczyć na czartery :)
                  • Gość: FL Re: GKS Bełchatów w Lidze Mistrzów/Pucharze UEFA IP: *.starnettelecom.pl 08.05.07, 19:53
                    Super informacja. Znaczy, że w Bełchatowie już wiedza i pamiętają :) Ekstra
                    Ekstra Ekstra. jestem pewien, że ugościmy na Lublinku 1-2 ciekawe ekipy.

PS - ŁKS leci na pocz czerwca LOTem na 10 dni do Stanów. Napisałem do marcina
                    Durasika rzecznika prasowego czy robia dolot z Łodzi ale mi nie odpisał. Jednak
                    jak myślę o tym małym samolocie i ekipie 20 osób wraz ze sprzętem to cos czuje
                    opcje autokaru na Okęcie :)
                    Pozdr,
                    Kuba
                    • Gość: duras Re: GKS Bełchatów w Lidze Mistrzów/Pucharze UEFA IP: *.toya.net.pl 08.05.07, 22:09
                      wiecej do mnie nie pisz glabie bo nie mam czasu na takie duperele.
                      • Gość: FL Re: GKS Bełchatów w Lidze Mistrzów/Pucharze UEFA IP: *.starnettelecom.pl 08.05.07, 22:26
                        heh :)
                        • Gość: FL Re: GKS Bełchatów w Lidze Mistrzów/Pucharze UEFA IP: *.starnettelecom.pl 08.05.07, 23:25
                          miasta.gazeta.pl/lodz/1,35137,4116255.html
                    • Gość: Aleczko Re: GKS Bełchatów w Lidze Mistrzów/Pucharze UEFA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 12:00
                      > PS - ŁKS leci na pocz czerwca LOTem na 10 dni do Stanów. Napisałem do marcina
                      > Durasika rzecznika prasowego czy robia dolot z Łodzi

Jetstreamem? :)

Chyba jeszcze za wcześnie na szczegóły. Podobno logistyką zajmuje się UMŁ i on
                      też płaci za bilety. Jak nie doczekamy się Monachium jakąś większą maszyną to
                      Okęcie pewne na bank.
                      • Gość: lotnik Re: GKS Bełchatów w Lidze Mistrzów/Pucharze UEFA IP: *.toya.net.pl 09.05.07, 19:05
                        Przelot ma byc z Warszawy LOTem do Nowego Jorku bez dolotu z Lodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka