aric 19.05.03, 11:48 W blokach. 2 pokoje. Preferowane Radogoszcz, ale niekoniecznie. Prosze o kontakt mailowy na skrzynke gazetową. PS Oswiadczam, że watek ten jest na poważnie, i bede go podbijał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eyemakk Re: Poszukuję mieszkania do wynajęcia IP: *.mirtel.net 19.05.03, 13:49 a dla kogo szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Szukam dla... 19.05.03, 14:04 Moich przyjaciół. Narzeczeństwo, od wrzesnia bedą małżeństwem. Poprosili mnie o zapytanie na na forum czy może ktos nie posiada mieszkania do wynajecia. Hihi, watek brzmiał jakbym ja się rozglądał za chatą.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortodox Re: Szukam dla... IP: *.toya.net.pl / 10.0.215.* 19.05.03, 15:06 aric napisał: "od wrzesnia bedą małżeństwem" To zacznij szukac we wrzesniu! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Dzieki za radę... 19.05.03, 15:34 To naprawdę budujące, że ktos jeszcze dba o innych i potrafi w tak mądry sposób dawać życiowe rady. Na pewno wykorzystam twoją mądrość w dalszym życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
effa Re: Szukam dla... 20.05.03, 08:28 Piotrek i Agnieszka;)? mam znajomych na R, podeslalam zapytke. jak cos bedzie, dam znać. ukłony E. Odpowiedz Link Zgłoś
zefirella Re: Szukam dla... 22.05.03, 09:50 hej, to ja szukam mieszkanka:-) znasz nas? bo ja jestem Agnieszka, a Piotr to moj narzeczony:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Osobiście? :-) 22.05.03, 10:59 Nie ma to jak zajrzeć w personie własnej, co? Jak postepy? Odpowiedz Link Zgłoś
zefirella Re: Osobiście? :-) 22.05.03, 13:09 W koncu znalazlam motywacje, by zalozyc konto na gazcie.pl:-) Ale Arik bardzo pomogl tym wczesniejszym wpisem. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Osobiście? :-) 22.05.03, 13:56 Hej, uważaj bo się uzależnisz, aard to stary uzależniacz forumowy, to głównie przez niego się tam mocno w to wciagnąłem. Przedstawiam narzeczoną mojego przyjaciela, co czyni ją oczywiście moją przyjaciółką.:) Prosze państwa, oto Zefirella.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Miło Cię poznać, Zefirello :-) 22.05.03, 14:49 aric napisała: >Przedstawiam narzeczoną mojego przyjaciela, co czyni ją oczywiście moją >przyjaciółką.:) >Prosze państwa, oto Zefirella.;)) Jestem przyjacielem Arica, co czyni Cię oczywiście moją przyjaciółką (choć nie narzeczoną) ;-) Witaj na Forum! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Poszukuję mieszkania do wynajęcia 19.05.03, 19:12 aric napisał: > W blokach. 2 pokoje. Preferowane Radogoszcz, ale niekoniecznie. -- Czy Ty aby jesteś pewien tego Radogoszcza ;-) zniesiesz taki sąsiectwo? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Poszukuję mieszkania do wynajęcia 20.05.03, 08:17 Znów nie czytasz Hubarze postów, nie dobrze. W dalszej częsci wyjasniam, że to nie dla mnie. I nie rozumiem twoich aluzji co to twojej osoby. Pewnie nie jedna wódke bysmy wypili.:) Ale to nie ja szukam mieszkania, tylko moi znajomi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Poszukuję mieszkania do wynajęcia IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 16:17 wczorajsza GW: "do wynajecia M4, Radogosz, Ip. 601 255 570" prawdopodobnie ja tez bede mial do wynajecia M4 na Retkini - jezeli interesuje, czekam na post. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś