nett1980 18.04.07, 13:08 Pan oszolom-cybernetyk w natarciu: "Korwin-Mikke: Gdyby studenci mieli broń, to nie doszłoby do masakry ! " wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4068828.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag.gie świetna myśl 18.04.07, 13:10 jakby mieli broń to wzajemnie by się pozabijali. Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: świetna myśl 18.04.07, 13:11 Zawsze mnie zadziwialy salta logiczne J.K-M. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Zmiana tematu.Wyposazmy studentow w bron ! 18.04.07, 13:11 "więc cyrkel w dłonie bierz i w profesora mierz! za tyle dwój! za uwag rój! już zemsty nadszedł czas!!!" mi się piosenka z podstawówki przypomniała. niestety, tylko fragment. może ktoś zna całość? Odpowiedz Link Zgłoś
el1002 Re: Zmiana tematu.Wyposazmy studentow w bron ! 18.04.07, 13:16 A mi się pamięta jako nastała moda na mini pośród nauczycielek...często wówczas fruwały po klasie samoloty... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Zmiana tematu.Wyposazmy studentow w bron ! 18.04.07, 13:30 nett1980 napisała: > Pan oszolom-cybernetyk w natarciu: "Korwin-Mikke: Gdyby studenci mieli broń, > to nie doszłoby do masakry ! " > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4068828.html świetny pomysł,pierwszy rok byłby tragiczny,ale za to póżniej...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Zmiana tematu.Wyposazmy studentow w bron ! 18.04.07, 13:35 Ale za to pozniej do Brzezin ,miasta ludzi poczciwych i robotnych (ach ci nasi polscy amisze) wkroczylby sfrustrowany impotent i wystrzelal male dziewczynki.Z kolei ,gdy groby pokrylaby trawa ,nasladowca studenta z Gdanska miast z siekiera , to z ganem wkroczylby do auli pelnej studentow i sruu po audytorium .I ta dzika fascynacja bronia trwalaby na wieki wiekow amen. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Zmiana tematu.Wyposazmy studentow w bron ! 18.04.07, 13:38 Jak zwykle zabawna,cóż na to poradzić że jestem zwolennikiem broni,ale w domu,oczywiście po surowych testach psychiatrycznych;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Zmiana tematu.Wyposazmy studentow w bron ! 18.04.07, 13:40 A ja przeciwnikiem , kiedys o malo mojej rodziny pewien pijany policjant nie powystrzelal .Nie chce tu miec dzikiego Zachodu i masakr w szkolach . Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Zmiana tematu.Wyposazmy studentow w bron ! 18.04.07, 13:46 nett1980 napisała: > A ja przeciwnikiem , kiedys o malo mojej rodziny pewien pijany policjant nie > powystrzelal .Nie chce tu miec dzikiego Zachodu i masakr w szkolach . Może masakry jeszcze niema,ale zdarzają się zabójstwa i przemoc,a narkotyki to już szkoda gadać. Poza tym nie rozumiesz pojęć broń w domu,to taka która jest wyłącznie w chałupie,bez prawa noszenia po okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Zmiana tematu.Wyposazmy studentow w bron ! 18.04.07, 13:52 Jak bylam mala,to wykradlam ojcu gaz lzawiacy i potraktowalam nim wrogow smiertelnych w namiocie .Najmlodszy morderca w USA mial 6 lat , zabral bron konkubenta matki do przedszkola i zastrzelil kolezanke. Swietne , a slyszales ze pistolet ,to dla faceta z lekka po freudowsku to penis?Tak zaraz bedzie ,ze temat poscielowy . Cos w tym jest ,ze za tym przedluzeniem meskosc optuja przewaznie faceci. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Wyposażmy w broń także posłów! /<nt> 18.04.07, 13:54 ale nie pozwólmy jej wynosić poza sejm. niech tam się wszystko rozstrzyga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Wyposażmy w broń także posłów! /<nt> 18.04.07, 14:03 Apeluje o transmisje ,ale zeby kamery byly tez w hotelu sejmowy . Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Wyposażmy w broń także posłów! /<nt> 18.04.07, 14:04 i w restauracji! przecież liczymy na krwisty befsztyk? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Wyposażmy w broń także posłów! /<nt> 18.04.07, 14:13 Dobry band by sie tez w tle przydal ,aby tylko nie bylo "Nie strzelajcie do orkiestry ,jesli oni zgina ,przyjda lepsi" . Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Wyposażmy w broń także posłów! /<nt> 18.04.07, 14:14 byle grali do kotleta :> Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Wyposażmy w broń także posłów! /<nt> 18.04.07, 14:16 Same korzyści;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 A tak serio . 18.04.07, 14:58 W Japonii gdzie tylko policja i wojsko ma broń (niestety gansterzy jakuzy też mają) co roku ginie mniej ludzi niż w Washington, DC, stolicy USA. W Japonii mieszka 120 mln ludzi, a w Washington, DC, 600 tys. Ale w Stanach National Rifle Association pilnuje aby każdy mógł mieć broń i domy pogrzebowe miały wystarczająco dużo zastrzelonych klientów - ponad 30 tys rocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: A tak serio . 18.04.07, 15:06 nett1980 napisała: > W Japonii gdzie tylko policja i wojsko ma broń (niestety gansterzy jakuzy też > mają) co roku ginie mniej ludzi niż w Washington, DC, stolicy USA. W Japonii > mieszka 120 mln ludzi, a w Washington, DC, 600 tys. > > Ale w Stanach National Rifle Association pilnuje aby każdy mógł mieć broń i > domy pogrzebowe miały wystarczająco dużo zastrzelonych klientów - ponad 30 tys > rocznie. To mnie nie przekonuje,przy takich obrotach firm pogrzebowych z racji posiadania broni,karetki zejdą na psy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Zmiana tematu.Wyposazmy studentow w bron ! 18.04.07, 14:31 Dla mnie ten Pan jest niepoczytalny. A teraz możecie mnie za to zlinczować. lav Odpowiedz Link Zgłoś
walet.pikowy Re: Zmiana tematu.Wyposazmy studentow w bron ! 18.04.07, 16:26 Jeden student parę lat temu pokaleczył profesora siekierą, a doktora nawet zakatrupił. Gdyby miał broń, nie doszłoby do takiej masakry - wypaliłby z dubeltówki i już po naukowcach, i tak pewnie niezlustrowanych. Odpowiedz Link Zgłoś